New Boya wireless microphone BY-V4D Lightning

Bezvadu mikrofona sistēma iOS ierīcēm Četri raidītāji-mikrofoni un viens uztvērējs Daudzvirzienu uztveršana & trokšņu slāpēšana Lightning ports uzlādei lietošanas laikā 200 metru diapazons & akumulatora darbības ilgums līdz 6 stundām.

Boya wireless microphone BY-V4D Lightning

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

15945 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

59203
6974700659704
Boya

Jauns

Delivery Instore
20.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
21.09.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
21.09.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
20.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

BY-V sērija ir profesionāla bezvadu mikrofonu sistēma, kas paredzēta ierakstīšanai kustībā, tostarp vlogu veidošanai, podkāstu veidošanai, kā arī tiešraidei. BY-V4 ietilpst četri raidītāji & uztvērējs. Tā piedāvā augstas kvalitātes audio risinājumu par pieņemamu cenu, padarot to pieejamu plašākam lietotāju lokam. Ultrakompaktā & pārnēsājamā bezvadu mikrofona sistēma Saderīga ar iOS ierīcēm Komplektā ietilpst četri raidītāji-mikrofoni un uztvērējs Visvirziena iebūvētais mikrofons 360° skaņas uztveršanai Izvēlamā trokšņu slāpēšana Automātiska savienošana pāri & Plug & Play 200 m darbības diapazons Mazs un viegls bezvadu mikrofons.
BY-V sērija ir iespaidīgi kompakta un viegla - raidītājs sver tikai 9,5 gramus un uztvērējs tikai 6 gramus - un to ir īpaši viegli uzstādīt, pateicoties Plug & play savienojumam. Augstas kvalitātes skaņa, pateicoties trokšņu slāpēšanai
BY-V sērija ir piemērota gan tradicionālai studijas ierakstīšanai, gan ierakstīšanai trokšņainā vidē. Viedā trokšņu slāpēšanas tehnoloģija spēj efektīvi noteikt un slāpēt apkārtējo troksni. Nospiediet NR pogu, lai aktivizētu trokšņu slāpēšanas režīmu, kas filtrē lielāko daļu apkārtējā trokšņa, ierakstā atstājot tikai tīru skaņu. Ilgs akumulatora darbības laiks
Kad uztvērējs BY-V4 ir savienots ar viedtālruni, vienlaikus varat arī uzlādēt tālruni, pateicoties uztvērēja USB-C pieslēgvietai. Tas nozīmē, ka varat nepārtraukti straumēt, neuztraucoties par tālruņa akumulatora darbības laiku. Turklāt raidītāja iebūvētā baterija darbojas līdz pat 6 stundām pēc kārtas.

Savienojuma spraudnis3,5mm

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība