New APEXEL2 in 1 Wireless LavalierMicrophone Type C

  • Uzlādes komplekts x1
  • Raidītājs ar mikrofonu x2
  • Type-C uztvērējs x1
  • Lietotāja rokasgrāmata x1
  • Type-C uzlādes kabelis x2

APEXEL 2 in 1 bezvadu lavalier mikrofons Type-C

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

4545 ar PVN

Ir uz vietas
4 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

59227
5906168437069
APEXEL

Jauns

Delivery Instore
16.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
17.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
17.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
16.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

Apexel APL-MIC008 Type-C Lavaliera mikrofoni

Apexel APL-MIC008 lavalier mikrofoni ar lādēšanas kārbu ir mūsdienīgs risinājums tiem, kas meklē bezvadu audioieraksta sistēmu. Pateicoties kompaktajam dizainam un modernajai tehnoloģijai, šie mikrofoni ir ideāli piemēroti tiešraižu ierakstiem, intervijām, vlogiem vai konferencēm. To vienkāršā lietošana un teicamā skaņas kvalitāte padara tos par lielisku izvēli gan profesionāļiem, gan amatieriem.

Bezvadu brīvība un diapazons līdz 20 metriem

Apexel APL-MIC008 piedāvā bezvadu brīvību ar diapazonu līdz 20 metriem, kas ļauj pilnībā pārvietoties ieraksta laikā. 2,4G tehnoloģija nodrošina spēcīgu signāla iespiešanos un stabilu savienojumu bez traucējumiem. Varat ierakstīt no jebkuras vietas - gan ārā, gan telpās, neuztraucoties par signāla zudumu.

Uzlabotas trokšņu slāpēšanas funkcijas

Apexel mikrofoni ir aprīkoti ar inteliģentu trokšņu samazināšanas mikroshēmu, kas efektīvi novērš apkārtējo troksni, vienlaikus saglabājot sākotnējo skaņas kvalitāti. Šī funkcija padara ierakstus skaidrus un profesionālus pat sarežģītos akustiskos apstākļos. Tas ļauj bez problēmām radīt augstas kvalitātes saturu jebkurā vidē.

Viegli lietojams un uzreiz gatavs lietošanai

APL-MIC008 mikrofonu sistēma ir patiešām "plug-and-play" - nav nepieciešama nekāda lietotne vai sarežģīta savienošana pārī. Vienkārši pievienojiet uztvērēju ierīcei, ieslēdziet mikrofonus un uzreiz sāciet ierakstīšanu. Tas ļauj ātri un viegli pāriet pie satura veidošanas bez liekas kavēšanās.

Kompakts un pārnēsājams uzlādes korpuss

Apexel komplektā ir iekļauts vieds uzlādes futrālis, kas ne tikai glabā mikrofonus, bet arī tos uzlādē, nodrošinot ilgu akumulatora darbības laiku. Tāpēc varat būt droši, ka jūsu mikrofoni vienmēr ir gatavi lietošanai. Kompaktais dizains ļauj viegli ievietot futrālīti kabatā vai somā, kas ir ideāli piemērots ceļojuma laikā.

Daudzpusība un savietojamība

Apexel APL-MIC008 mikrofoni ir saderīgi ar dažādām ierīcēm, tostarp viedtālruņiem, planšetdatoriem un kamerām. Tie atbalsta plašu lietojumu klāstu tiešraidei, vlogošanai vai interviju ierakstīšanai. Pateicoties to plašajai savietojamībai, tos var izmantot tādās populārās platformās kā YouTube, Instagram, Facebook un daudzās citās.

Savienojuma spraudnisUSB-C

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
4 vienības