SMALLRIG 4342 RT25 HANDHELD TUBE LIGHTWITH BATTERY GRIP 4342

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

27544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 5 vienības

5430
4342
6941590016467
SmallRig

Jauns

Delivery Instore
20.09 - 27.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
22.09 - 28.09.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
22.09 - 28.09.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
20.09 - 27.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
275.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

SmallRig 4342 RT25 Rokas lampu gaisma (ar akumulatora rokturi)

Vieglā konstrukcija ļauj bez piepūles ievietot jebkurā kameras mugursomā, nodrošinot ātru un ērtu transportēšanu.

Strāvas padeves risinājumi

Ierīce piedāvā dažādus barošanas risinājumus, tostarp iebūvētu 45Wh akumulatora rokturi, kas ar vienu uzlādi nodrošina līdz pat 2 stundām nepārtrauktas pilnas jaudas lietošanas. Turklāt gan gaismas stienis, gan rokturis ir aprīkoti ar USB-C pieslēgvietām PD ātrai uzlādei, kas nodrošina nepārtrauktu uzņemšanu, kamēr tiek ieslēgta barošana.

Daudzpusīgas montāžas iespējas

Daudzpusīgās montāžas iespējas ļauj izmantot rokas apgaismojumu, izmantojot rokturi, vai citus iestatījumus, kas savienoti, izmantojot 1/4" un 3/8" standarta ARRI pozicionēšanas tapas, NATO sliedes un citas saskarnes, lai atvieglotu uzstādīšanu un nodrošinātu elastīgas apgaismojuma konfigurācijas.

Ergonomisks dizains

Īpašais trīsstūrveida šķērsgriezuma auklas dizains uzlabo ergonomiku, samazinot nogurumu ilgstošas lietošanas laikā, turot to rokās, un novēršot nejaušu nokrišanu, kad tas novietots uz līdzenas virsmas.

Apgaismojums un krāsu precizitāte

Pat ar 0,5 m/5600 K iestatījumu un datora izkliedētāju gaisma saglabā 2350 lx apgaismojumu, izceļoties ar krāsu precizitāti ar CRI Ra 96 un TLCI 98 . Krāsu novirze (UV) ir robežās no -0,0005 līdz 0,0005 pie 2700K un 5600K, nodrošinot profesionālu krāsu veiktspēju un precīzu dabiskās dienas gaismas atveidi.

Izturība un konstrukcija

Caurules lampai ir anodēta alumīnija sakausējuma korpuss un plašs izliekts PC izkliedētājs, bet rokturis ir izgatavots no izturīga PC un ABS maisījuma, kas pārklāts ar silikona pārklājumu, lai nodrošinātu izturību, efektīvu siltuma izkliedēšanu un klusu darbību.

Pateicoties rūpīgai izgatavošanas kvalitātei, tam ir IP65 kategorija attiecībā uz izturību pret putekļiem un ūdeni, tāpēc tas ir piemērots sarežģītiem fotografēšanas apstākļiem ārā un neparedzētām situācijām nakts fotografēšanas laikā.

Maigs un vienmērīgs apgaismojums

Maigā, vienmērīgā gaisma ar plašu staru leņķi ir ideāli piemērota nevainojamu un elegantu mirkļu iemūžināšanai portretu fotogrāfijā.

Vadības funkcijas

Izmantojot daudzpusīgas regulēšanas pogas, īpašas vadības pogas un 0,96" OLED ekrānu, varat precīzi un ātri pielāgot gaismas iestatījumus, tostarp divkrāsu gaismu, RGB, īpašos efektus, krāsu režīmus, iepriekš iestatītus režīmus, lai simulētu 2500K-10000K dienas gaismu, 36000 RGB krāsas, 18 parastos īpašos efektus un 8 parastos krāsu filtrus. Turklāt tā atbalsta ātru pārslēgšanos starp 5 iepriekš iestatītiem parametriem.

Iekļautie piederumi

Produkts ir aprīkots ar būtiskiem gaismas modifikatoriem, tostarp šķūņa durvīm (standarta komplektācijā ar akumulatora gripa versiju), kā arī papildu softboksa un šūnveida režģa piestiprinājumiem. Tam ir arī daudzpusīgi montāžas piederumi, piemēram, standarta 3/8" ARRI gaismu statīva adapteri un savienotāji (drīzumā būs pieejami papildu piederumi), kā arī jaudas palielināšanas piederumi, piemēram, rokturis ar iebūvētu akumulatoru.

Ērtības

Papildu ērtībām tas ietver pārnēsājamu glabāšanas somu, piedāvājot visaptverošu risinājumu lietotājiem, kas meklē izcilu izejas kvalitāti, efektivitāti, pārnēsājamību, izturību, vieglu uzstādīšanu, precīzu gaismas kontroli un uzticamu darbību.

Lietošanas scenāriji

Ideāli piemērots vizuāli pievilcīgu pasākumu, ceļojumu, kāzu, komiksu kongresu un modes skates fotoattēlu veidošanai, kā arī pašprodukcijas mediju, interviju, dokumentālo filmu, mūzikas videoklipu, nelielu līdz vidēja izmēra TV reklāmu un tiešraižu filmēšanai.

Savietojamība

  • Saderīgs ar ātras atbrīvošanas softboksa un šūnveida režģiem.
  • Saderīgs ar akumulatora rokturiem, dažādiem C tipa barošanas adapteriem, barošanas bankām un dažādām C tipa kameru baterijām.
  • Saderīgs ar SmallRig universālajiem piederumiem minētajām saskarnēm un gaidāmajiem 3/8" ARRI gaismu statīvu adapteriem un savienotājiem.
  • SmallRig ARRI lokalizācijas augšējie rokturi 2165, 3765, 4153
  • SmallRig NATO skavas augšējie rokturi 1955, 4441, 4175
  • SmallRig Magic arm 3875
  • SmallRig barošanas bloka klips 2790
  • SmallRig NP-F akumulatora plate 3018
  • SmallRig V-veida akumulators 3579, 3580, 3581
  • SmallRig NP-F akumulators 4469, 4576, 4577

Iepakojumā ietilpst

  • 1x Caurules gaisma
  • 1x akumulatora rokturis
  • 1x Stūra durtiņas
  • 1x USB-C uz USB-C uzlādes kabelis
  • 1x pārnēsāšanas soma
  • 1x Kakla siksna
  • 1x lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsCiti Aksesuāri
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas