Lamp Baseus Magnetic Stepless, with a touch panel (grey) DGXC-C0G

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

2445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 1248 vienības

24075
DGXC-C0G
6953156203938
Baseus

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

Baseus DGXC-C0G magnētiskā lampa

Baseus magnētiskā lampa pierādīs sevi daudzās pielietojuma jomās. Tā nodrošinās acīm draudzīgu gaismu, kuras spilgtumu var ērti pielāgot jūsu vajadzībām. Ierīce ir viegli lietojama, un ar iespēju to ātri un viegli piestiprināt jebkur, jūs ietaupāt vērtīgu vietu. Līdz 24 stundu akumulatora darbības laiks un iespēja regulēt lampas slīpumu līdz 80 grādiem padara tās lietošanu vēl patīkamāku.

Stabils stiprinājums

Aizmirstiet par parastajām galda lampām, kas aizņem daudz vietas un bieži vien izrādās ne pārāk praktiskas. Baseus magnētiskā lampas pamatne ļauj to stabilizēt pie metāla virsmas. Vai plānojat novietot produktu citur? Tas ir iespējams! Vienkārši izmantojiet 3M līmējošo stiprinājumu un piestipriniet ierīci jebkur. Šī mazā un stilīgā gaisma nodrošinās optimālu, vienmērīgu apgaismojumu, kur vien vēlaties.

width=1100

Spilgtuma regulēšana

Pielāgojiet gaismas spilgtumu savām vajadzībām. Lampā esošā skārienpaneļa ar skaidrām ikonām ļauj ērti regulēt radītās gaismas intensitāti. Jūs varat izvēlēties vienu no 3 noklusējuma līmeņiem. Jūs varat arī pakāpeniski palielināt vai samazināt gaismu. Jūs paši izlemjat, kā apgaismot Baseus lampu - nekas neierobežo jūsu ērtības.

width=1100

Gaisma deg stundām

Produkta aprīkojumā ir jaudīga akumulators, kuru varat uzlādēt, izmantojot parasto lādētāju, powerbank vai pat savu klēpjdatoru vai datoru. Tas garantē ilgu lampas darba laiku. Tā var spīdēt spilgti apmēram 4 stundas. Ja jums nepieciešama nedaudz tumšāka gaisma, ierīce darbosies nepārtraukti līdz 24 stundām.

width=1100

Saglabā jūsu drošību pēc tumsas

Kad izslēdzat lampu, izmantojot attiecīgo pogu, gaisma izslēgsies tikai pēc 30 sekundēm. Pateicoties šim praktiskajam risinājumam, jūs vairs nekad nebūsiet spiesti doties gulēt tumsā. Šādā veidā jūs izvairīsieties no nejaušas paklupšanas pār priekšmetiem, kas atstāti uz grīdas, vai trieciena pret mēbelēm. Ar Baseus lampu jūs nodrošināsiet savu drošību pēc tumsas!

width=1100

Nekaitē jūsu acīm

Ierīce izstaro acīm draudzīgu gaismu, kas nekaitē jūsu acīm un nodrošina dabīgu, bez mirgošanas apgaismojumu. Lai nodrošinātu jums vēl lielāku komfortu, ir iespējams regulēt lampas slīpumu līdz 80 grādiem. Šādā veidā jūs varat viegli pielāgot to, lai optimāli apgaismotu savu darba vai izklaides telpu. Ierīce arī neietekmē jūsu acis ar kaitīgu, zilo gaismu.

Praktiska un daudzfunkcionāla

Produkta piemērots daudzām pielietojuma jomām. Tas būs noderīgs ne tikai pie galda, bet arī, piemēram, kā gaitenī apgaismojums vai spoguļa apgaismojums. Jūs to varat izmantot arī virtuvē, lai nodrošinātu sev pietiekamu gaismu, gatavojot ēdienu. Lampa būs arī lieliska kā lukturis - jūs to varat viegli atvienot no magnētiskās pamatnes un izmantot drošai pārvietošanai pa māju elektroapgādes traucējumu gadījumā.

width=1100

Pakošanas saraksts

  • USB kabelis

Marka

Baseus

Nosaukums

Lamp Baseus Magnetic Stepless, with a touch panel (grey)

Modelis

DGXC-C0G

Materiāls

ABS

Vērtētais spriegums

5V

Krāsa

Pelēka

Jauda

4.5W

Gaismas avots

LED

Gaismas plūsma

100lm

CRI

RA>80

Akkumulatora jauda

1800mAh

Krāsas temperatūra

4000K

Darba laiks

Spēcīga gaisma apmēram 4h; Vāja gaisma apmēram 24h;

Svars

183g

Izmēri

276x42.5x35mm

Produkta veidsCiti Aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas