BRESSER LR-2000 LED Soft-Light 200W CRI 95%

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

43545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 12 - 19 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 1 vienība

48407
4007922057125
Bresser

Jauns

Delivery Instore
06.10 - 30.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
07.10 - 31.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
07.10 - 31.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
06.10 - 30.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
435.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

BRESSER ir nozīmīgs spēlētājs augstas kvalitātes LED apgaismojuma izstrādē foto un video studijām. Nepārtraukti tiek pilnveidoti jauni modeļi, piemēram, jaunā LR sērija, kas aprīkota ar LED SDM mikroshēmām ar CRI ≥ 95 %. BRESSER LR-2000 ir ideāli piemērots portretu un produktu fotografēšanai, kā arī video ierakstiem. Krāsu temperatūra 5600K ir līdzīga dienas gaismai. Ar izkliedējošo filtru var izgaismot ar mirgošanas efektu nelielā attālumā. Pateicoties 4 gaismas atlokiem un unikālajai, noņemamajai šūnveida režģim, gaismu var saslēgt un izlīdzināt pēc vajadzības.

Turklāt BRESSER LR izceļas ar jaudīgu (200 W) un vienmērīgu apgaismojumu visā diapazonā, ko var regulēt no 10 % līdz 100 % (digitālais displejs), izmantojot ērtu regulatoru aizmugurē. Pēc izvēles ir pieejama tālvadības pults ar līdz pat deviņām lampām. Aizmugurējā pusē ir maiņstrāvas kontaktligzda pieslēgšanai pie strāvas avota, kā arī trīs polu 24 V kontaktligzda lampas pieslēgšanai pie akumulatora. Masīvais alumīnija kronšteins ar "lodveida galvu" ļauj vienkārši un precīzi novietot un noregulēt lampu.

Daudziem piegādātājiem, salīdzinot LED lampas jaudu ar citām standarta lielumu lampām, vienas LED lampas 1Wat atbilst 5Wat luminiscences lampas un 25Wat halogēnlampas jaudai. Protams, tas ir ļoti relatīvi un atkarīgs no kvalitātes un izmantotās LED tehnoloģijas. LED gaismas sadalījums ir pavisam atšķirīgs no halogēnspuldzes gaismas sadalījuma, un pēc mērījumu veikšanas šīs standarta vērtības bieži vien ir pārāk augstas. Šā iemesla dēļ mēs izmantojam reālistiskāku likumsakarību, proti: BRESSER LED 1 W atbilst 16 W halogēna spuldzes. Tādējādi LED lampa ar 38 W ir salīdzināma ar 600 W halogēna lampu. (Mērot 1 metra attālumā).

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas