LCD monitori filmēšanai - Desview DV3855 P5II 5.5" FullHD Camera Monitor - perc šodien veikalā un ar piegādi

Desview P5II monitors ļaus jums labāk kontrolēt attēlus, ko ierakstāt ar savu kameru vai videokameru. Ar FullHD izšķirtspēju un spilgtumu 800 nitu, katra detaļa būs skaidra! Tam ir HDMI 1.4 ieeja un HDMI 1.4 izeja, un HDR funkcija nodrošinās vēl reālistiskākas krāsas un kontrastu. Tai netrūkst arī tādu rīku kā: False Color, Histogramma, Viļņu forma un Zebra. Monitors atbalsta dažādus ekrāna malu attiecinājumus, atbalsta anamorfiskus attēlus un ļauj izmantot 3D LUT.

Desview DV3855 P5II 5.5" FullHD Camera Monitor

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

19545 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

54616
P5II
6970602270849
Desview

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 17.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 18.09.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 18.09.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 17.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Desview P5II monitora pārskats

Desview P5II monitors piedāvā FullHD izšķirtspēju un 800 nitu spilgtumu, kas nodrošina skaidru attēla detalizāciju. Tam ir HDMI 1.4 ieeja un izeja, HDR funkcija reālistiskām krāsām un tādi rīki kā False Color, Histogramma, Waveform un Zebra. Monitors atbalsta dažādus malu attiecinājumus, anamorfiskus attēlus un 3D LUT. Ergonomiskas pogas ar programmējamiem īsceļiem nodrošina ērtu darbību. Monitoru var darbināt no barošanas avota vai NP-F akumulatora, tāpēc tas ir piemērots lietošanai studijā un ārpus telpām.

Galvenās funkcijas:

  • 5,5" LED monitors ar 1920 x 1080 izšķirtspēju.
  • 800 nitu spilgtums
  • HDMI 1.4 ieeja un izeja
  • HDR režīms, kas atbalsta dažādus standartus
  • Attēla kontroles rīki, piemēram, False Color, Histogramma, Waveform, Zebra.
  • Dažādu malu attiecību un anamorfisku attēlu atbalsts
  • 3D LUT atbalsts ar 64 pielāgotiem iestatījumiem
  • Ērta darbība ar programmējamiem īsceļiem
  • Barošanas iespējas: barošanas avots vai NP-F akumulators

Spilgts FullHD ekrāns

Monitors nodrošina skaidras un asas detaļas ar FullHD izšķirtspēju un 800 nitu spilgtumu. Tas atbalsta līdz pat 4096 x 2160p izšķirtspēju augstas kvalitātes attēliem. Komplektā iekļautais saulessargs palīdz samazināt atspīdumus, nodrošinot labāku redzamību.

Barošanas opcijas

Monitors atbalsta gan barošanas avotu, gan NP-F akumulatoru, nodrošinot elastību lietošanai telpās un ārpus telpām. Ar līdzstrāvas 8 V izejas palīdzību var darbināt citas ierīces, tādējādi palielinot daudzpusību.

Detalizēts HDR attēls

HDR tehnoloģija uzlabo attēla detaļas, spilgtumu, kontrastu un krāsas. Monitors atbalsta 4 HDR standartus, kas nodrošina reālistiskāku skatīšanās pieredzi.

Krāsu korekcija ar 3D LUT

Lietotāji var izmantot 3D LUT krāsu korekcijai, ar iespēju augšupielādēt pielāgotus priekšnoteikumus, lai iegūtu unikālu izskatu un profesionālus rezultātus.

Precīza fokusēšana un ekspozīcijas novērtēšana

Tādas funkcijas kā Peaking, False Color, Histogramma, Zebra un Waveform palīdz fokusēšanā un ekspozīcijas novērtēšanā, nodrošinot precīzus un labi eksponētus kadrus.

Anamorfisks attēls un kadrēšana

Anamorfisko formātu un kadrēšanas rīku atbalsts palīdz sasniegt kinematogrāfisku izskatu un precīzu kadrēšanu uzņemšanas laikā.

Piederumi un specifikācijas

Monitoram ir pievienoti tādi noderīgi piederumi kā HDMI kabeļi, L-veida kronšteins, USB zibatmiņas disks un mikrošķiedras audums. Specifikācijās ietilpst 5,5" LED ekrāns, 1920 x 1080 izšķirtspēja, HDMI ieeja/izeja un līdzstrāvas 7 - 24 V sprieguma atbalsts.

Produkta veidsLCD Kameras monitori

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība