LCD monitori filmēšanai - FeelWorld LUT11H 10.1" 4K Touchscreen HDMI Camera Monitor - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 10,1" 1920 x 1200 IPS LCD monitors
  • HDMI ieeja un izeja
  • Pieņem SD, HD un UHD 4K video
  • 2000 cd/m spilgtums
  • 800:1 kontrasta attiecība
  • 170 Skata leņķis
  • Programmējamas vadības pogas
  • Ietver dubulto L sērijas plāksni
  • Līdzstrāvas strāvas izeja uz kameru/aprīkojumu
  • Attēla uzraudzības rīki

FeelWorld LUT11H 10.1" 4K Touchscreen HDMI Camera Monitor

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

31945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 8 vienības

50139
LUT11H
8718485921278
Feelworld

Jauns

Delivery Instore
27.09 - 04.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
28.09 - 05.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
28.09 - 05.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
27.09 - 04.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
319.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

FeelWorld 10,1" 4K īpaši spilgtais skārienjūtīgais HDMI monitors ar IPS LCD paneli, kas spēj attēlot SD, HD, 2K, UHD 4K un DCI 4K video. LCD panelim ir 1920 x 1200 izšķirtspēja, 16:10 malu attiecība, 800:1 kontrasta attiecība un 2000 cd/m izmērītais spilgtums, kas nodrošina ērtu skatīšanos gan ārpus telpām, gan ārpus tām. IPS LCD nodrošina 170 skatīšanās iespējas, ļaujot jums redzēt attēlu, neatrodoties tieši pret monitoru un nepiedzīvojot izkropļotas krāsas vai kontrastu.

Monitora sānu malā atradīsiet HDMI ieejas un izejas savienojumus, bet pretējā malā - austiņu un ārējās līdzstrāvas barošanas ievadi. Ap monitora sāniem ir trīs 1/4"-20 montāžas vītnes, bet vadības pogas atrodas gar monitora augšējo malu. Monitora aizmugurējā daļā ir dubulta L sērijas akumulatora plāksne, kā arī noņemama piederumu montāžas plāksne, lai uz tās varētu uzstādīt bezvadu aprīkojumu vai citus stiprinājumus. Monitorā ir iebūvēti dažādi attēlu novērtēšanas rīki, tostarp histogramma, viltus krāsas un zebras ekspozīcijas pārbaudei, peaking un palielinājums fokusa pārbaudei, kā arī marķieri pareizas kadrēšanas nodrošināšanai.

10.1" Profesionāls HDMI kameras monitors

LUT11H ir aprīkots ar 10,1" 1920 x 1200 Full HD paneli un vairākām krāsu gammām, piemēram, DCIP3, lai attēlotu fotoattēlus un monitora saturu ar izcilu krāsu precizitāti, nodrošinot vairāk vietas pēc krāsu korekcijas. Plašais 170 skatīšanās leņķis ļauj vairākiem apkalpes locekļiem ērti skatīties vienlaicīgi.

Vairākas krāsu gammas

portMonitors atbalsta REC709, DCIP3 un BT2020 krāsu gammas.

Redzams dienas gaismā

portPateicoties īpaši augstam spilgtumam 2000 cd/m, LUT11H var izmantot filmēšanai brīvā dabā, ļaujot filmēt bez saulessarga.

Automātiska aptumšošana

LUT11H ir apkārtējās gaismas sensors, kas var automātiski pielāgot monitora spilgtumu atbilstoši filmēšanas videi.

Intuitīva lietotāja saskarne

LUT11H ir atjaunināta lietotāja interfeisa izvēlne ar ikonām apzīmētām programmatūras funkcijām, kas nodrošina lielāku ērtumu un ātrumu.

Pielāgotas saīsnes taustiņi

Monitora augšpusē ir trīs pielāgotas īsceļu pogas, kas paredzētas īsceļu funkcijām, lai ātri izsauktu funkcijas uzņemšanas procesa laikā.

Pilns skārienjūtīgā ekrāna dizains

Skārienjūtīgā LCD ekrāna lietotāja saskarne nodrošina neticamu kontroli. Jūs varat izmantot vienkāršus pieskaršanās un pārvelkšanas žestus, lai important uzraudzības funkcijas veiktu bez pogām. Turklāt to var arī vadīt, izmantojot ritentiņa taustiņu.

Uzstādīšanas konstrukcija

Aizmugurējā daļā ir noņemama montāžas zona ārējam aprīkojumam. Tajā ir divas krusteniskās atveres, tāpēc, atskrūvējot skrūves, varat pielāgot ārējās ierīces pozīciju. Kad komplekts nav nepieciešams, varat atskrūvēt skrūves, lai to noņemtu.

Viedie rīki

Elastīgā operētājsistēma ir aprīkota ar plašu klāstu mērinstrumentu, kas ir pieejami ar vienu pieskārienu un ir vienkārši lietojami. Video OS ietver rīkus fokusēšanai, kadrēšanai un ekspozīcijai (viļņu forma, RGB parāde, vektorskops, RGB histogramma, histogramma, iebūvēts audio, fokusa maksimizēšana, tālummaiņa, zebra, viltus krāsas, droši kadri u. c.), elastīga 3D LUT implementācija (izmantojiet iebūvēto LOG Rec.709 video vai augšupielādējiet .cube failus) un anamorfās atdalīšanas uzraudzības iespējas.

Barošanas opcijas

LUT11H ir aprīkots ne tikai ar 12 VDC/3A ieejas strāvas padevi, bet arī ar 8 VDC papildu barošanas izeju, kas ļauj filmētājiem darbināt kameras. Izmantojot papildu akumulatora adaptera kabeli, varat pagarināt monitora darbības laiku. Monitora aizmugurē ir dubultā L sērijas bateriju plate, kas var darbināt monitoru līdz pat četrām stundām, izmantojot divas NP-F970 baterijas.

3D LUT Support

LUT ielādes funkcija padara krāsu kalibrēšanu vieglāku un intuitīvāku. Varat izmantot iebūvēto LOG vai augšupielādēt .cube failus. Monitors ļauj jebkurā laikā, izmantojot SD kartes slotu, ielādēt līdz pat 50 pielāgotiem LUT, izskata vai profiliem un uzreiz izvēlēties starp tiem.

Precīza viļņu formas uzraudzība

Ja nepieciešams analizēt attēla kvalitāti precīzāk nekā tikai skatoties attēlu, izmantojiet monitorā iebūvēto viļņu formas uzraudzību. Izvēlieties no viļņu formas (RGB Parade, YUV Parade, Y Parade), vektora, histogrammas, audio fāzes un līmeņa displeja un iegūstiet precīzu viļņu formas monitoringu, kas parāda visu, kas jums tehniski jāzina par video un audio signāliem.portFunkcijas var atvērt atsevišķi, kā arī ar vienu pogu var atvērt visus skepa režīmus.

Komplektācijā

  • FeelWorld 10.1" 4K īpaši spilgts skārienjutīgais HDMI monitors.
Produkta veidsLCD Kameras monitori
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas