SEETEC MONITOR ATEM156S-CO 15.6" W. SDI CARRY-ON FLIGHT CASE ATEM156S-CO

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

103945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 5 vienības

10778
ATEM156S-CO
6971863810232
SEETEC

Jauns

Delivery Instore
27.09 - 04.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
28.09 - 05.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
28.09 - 05.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
27.09 - 04.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1039.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

15.63G-SDI/HDMI Broadcast Director Monitor

SEETEC ATEM156S-CO ir pilnas HD apraides pārnēsājamais monitors, kas aprīkots ar 4x3G-SDI ieejām un izejām, 1 x HDMI ieejas saskarni un RS485, GPI vadības saskarni. Pieņem Rec.709 krāsu standartu, attēlo spilgtus attēlus un profesionālus efektus. Izturīgs un izturīgs alumīnija korpuss; ar 3D-LUT, viļņu formu, vektorskopu, histogrammu, peaking fokusu un citām brīnišķīgām funkcijām, visas funkcijas var viegli vadīt un kontrolēt, izmantojot priekšējā paneļa pogas. Pārnēsājamais aviācijas alumīnija korpuss var viegli izturēt pat skarbas fotografēšanas vietas. Tas ir ideāls monitors filmu un televīzijas filmēšanas komandām, apraidei un pēcapstrādes darbiem!

15,6 collu Full HD LCD displejs

ATEM156S-CO izmanto 15,6 collu LCD paneli ar augstu izšķirtspēju 1920x1080, precīzu krāsu atveidi, kas nodrošina dabisku un skaidru attēlu; 800:1 kontrasta attiecība, 170° plats skata leņķis ļauj skaidri redzēt neatkarīgi no tā, no kāda leņķa monitoru skatāties.

Pārnēsājams aviācijas alumīnija korpuss

Ideāla izvēle filmēšanai

Filmēšanas komandām ir svarīgs laiks un izmaksas. Tas kļūst vēl acīmredzamāk, ja filmēšanas laikā filmēšanas laukumā bieži mainās ainas. ATEM156S-CO ir aprīkots ar aviācijas alumīnija korpusu, kam piemīt putekļu necaurlaidīga, ūdensnecaurlaidīga, augstas temperatūras un korozijas izturība. Tas ir piemērots pārnēsāšanai un lietošanai dažādās vidēs un nodrošina drošāku monitora aizsardzību.

Ātra demontāža un montāža bez nepieciešamajiem instrumentiem

Inovatīvā kombinētās konstrukcijas konstrukcija ļauj ātri pabeigt monitora demontāžu un uzstādīšanu, tāpēc to ir viegli izmantot gan iekštelpās, gan ārpus telpām.

Ērts rokturis

Rokturis ir mērena izmēra un ērts turēšanai, kas efektīvi mazina ierīces kustības radīto svara slodzes sajūtu, padarot to viegli pārnēsājamu.

Skaista tauriņa formas slēdzene

Gan korpusa saites, gan priekšējais un aizmugurējais vāciņš ir aprīkoti ar skaistām tauriņa formas slēdzenēm, kas ir izturīgas un estētiski pievilcīgas.

Precīza krāsu atveidošana

Izmanto Rec.709 krāsu standartu

Precīza krāsu atveidošana ir viens no svarīgākajiem profesionālo monitoru novērtēšanas rādītājiem. ATEM156S-CO iebūvētajā 3D-LUT ir izmantots profesionālais Rec.709 HD krāsu standarts un krāsu kalibrēšanas tehnoloģija, kā arī profesionāla instrumentu kalibrēšana rūpnīcā, lai nodrošinātu katra monitora krāsu reproducēšanas konsekvenci.

Elastīga un intuitīva pogu darbība

Kad esat aizņemts filmēšanas laukumā, jums ir jābūt iespējai viegli kontrolēt iekārtu, un ATEM156S-CO var apmierināt jūsu vajadzības. Tā var pārslēgties starp vienas pogas avotiem, pielāgotiem īsceļiem un ātri regulēt spilgtumu, kontrastu, skaļumu u. c., lai atvieglotu uzņemšanu. Apgaismojuma pogas dizains atvieglo pašreizējā ieejas signāla un izmantoto īsceļu taustiņu atšķiršanu, tāpēc to ir viegli lietot pat vāji apgaismotā studijas vai āra vidē.

4X3G-SDI ieejas un izejas

Perfekta SDI uzraudzība

ATEM156S-CO monitori ir ideāli piemēroti, lai pievienotu SDI monitoringu jebkur, kur tas nepieciešams. Tam ir 4x3G-SDI signāla ieejas un izejas, kas piemērotas daudzkameru filmēšanai komandā un vienlaicīgai vairāku personu uzraudzībai. Turklāt tam ir arī HDMI ieeja, RS485 un GPI vadības interfeiss, lai apmierinātu dažādas vajadzības.

Vairākas barošanas iespējas

Ilgstoša strāvas uzņemšana

Monitoram ir DC 12V/2A/3A barošanas avots, XLR savienotājs un Sony V-mount akumulatora plate, kas nodrošina iespēju izvēlēties. Piezīme: Pēc noklusējuma akumulatora plate ir V-mount plate; klients var izvēlēties Panasonic Anton plate kā opciju.

Profesionāli monitoringa rīki filmēšanas laukumā

Precīza fokusēšana un efektīva uzraudzība

Monitors nodrošina virkni profesionālu papildu monitoringa rīku, piemēram, viļņu formu, 3D-LUT, maksimuma filtru, histogrammu, vektorskopu, audio mērītāju, laika kodu, anamorfisko režīmu utt. Visas funkcijas var viegli atlasīt un vadīt no izvēlnes, kā arī iestatīt kā īsceļu pogas vai izmantojot GPI vadību. Tas efektīvi uzlabo uzņemšanas un pēcapstrādes efektivitāti uz vietas.

3D LUT, Atkārtojiet filmas izskatu

Atbalsta līdz pat 36 pielāgotu LUT ielādēšanu

3D-LUT ir tabula ātrai konkrētu krāsu datu meklēšanai un izvadīšanai. Iekraujot dažādas 3D-LUT tabulas, var ātri rekombinēt krāsu toņus, lai veidotu dažādus krāsu stilus. Iebūvēti 4 DE-log LUT, varat arī ielādēt pielāgotu .cube failu, izmantojot USB zibatmiņas disku (līdz pat 36).

HDR uzraudzība

Ko redzat, to arī saņemat

Atbalsta HDR (augsta dinamiskā diapazona) monitoringu, kas nodrošina neticami skaidru un detalizētu attēlu, efektīvi uzlabojot kopējo attēla kvalitāti. Kad HDR ir aktivizēts, varat izvēlēties gammu un gammu atbilstoši uzņēmumiem Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Bolex, RED, ARRI.

Precīza viļņu formas uzraudzība

Ietaupiet savu budžetu

Iebūvētā viļņu formas uzraudzība ļauj izvēlēties no viļņu formas (RGB Parade, YUV Parade, Y Parade), vektorskopa, histogrammas, audio fāzes un līmeņa rādījumiem, nodrošinot precīzu viļņu formas uzraudzību, kas parāda visu, kas jums tehniski jāzina par video un audio signāliem. Funkcijas var atvērt atsevišķi, kā arī ar vienu taustiņu var atvērt visus optikas režīmus ar regulēšanu pa labi/ pa kreisi. ATEM156S-CO kļūst par ideālu izvēli tiešraides pārraudzībai, tāpēc jums vairs nav nepieciešams izmantot atsevišķus dārgus skepeņus!

Dinamiskais UMD

TSL3.1/4.0 protokols

ATEM156S-CO atbalsta TSL 3.1/4.0 protokola UMD, ar 0-126 TSL adrešu izvēli un maksimāli 16 burtiem. UMD ieejas caur RS485 portu un izejas caur RS485 portu.

Skaitļgaismas signālgaismas

GPI kontrolierīces Red Tally un Green Tally, kas ne tikai atgādina fotogrāfam par ierakstīšanas stāvokļa ieiešanu, bet arī novērtē TV fotografēšanas kvaziprofesionālās tehnoloģijas ērtības jūsu radījumā.

Vairāki displeja režīmi

Atbilst dažādām uzraudzības vajadzībām

Ekrānu var iestatīt pilnekrāna, attēla attēlā un četru ekrānu režīmā, lai apmierinātu dažādas monitoringa vajadzības. Attēlā-attēlā režīmā var pielāgot apakšloga lielumu un pozīciju. Četru ekrānu režīmā tas atbalsta SDI signāla vienlaicīgu 4 kanālu audio mērītāja un 4 laika kodu rādīšanu.

16 kanālu audio līmeņa mērītāji

Monitorā var atdalīt SDI un HDMI audio signālu. Tas atbalsta jebkuru 2 audio kanālu atlasi, lai tos izvadītu, izmantojot 3,5 mm austiņu ligzdu. SDI audio režīmā tas atbalsta maksimāli 16 iebūvēto audio līmeņa mērītāju rādīšanu. HDMI audio režīmā tiek atbalstīti tikai 2 kanālu audio displeji.

Pielāgota izvēlnes iestatīšana

ATEM156S-CO nodrošina 4 pielāgotu izvēlnes iestatījumu grupas, kas pēc iestatīšanas tiek automātiski saglabātas, un nākamreiz, to ieslēdzot, tās nav jāatjauno, tādējādi ietaupot laika izmaksas.

Pārnēsājams saulessargs

Jauns pagarināts ekrāna saulessargs, lai iegūtu ideālu vizuālo efektu gandrīz visās vidēs.

Pielietojums dažādās vidēs

Neatkarīgi no tā, vai vide ir auksts sniegs vai karsts tuksnesis, ATEM156S-CO var viegli darboties.

Četrvietīgs skats

Atbalsta 4x 3G-SDI ieejas.

PIP

Var pielāgot apakšloga proporcijas un pozīciju.

Spilgtuma histogramma

Spilgtuma histogramma ir kvantitatīvs rīks attēla spilgtuma pārbaudei. Šī funkcija parāda spilgtuma sadalījumu attēlā kā spilgtuma grafiku gar horizontālo asi (kreisais tumšs, labais gaišs) un pikseļu skaita kaudzīti katrā spilgtuma līmenī gar vertikālo asi.

Peaking Focus Assist

Peaking filtrs tiek izmantots, lai palīdzētu kameras operatoram iegūt pēc iespējas asāku attēlu. Aktivizējot šo funkciju, iekšējais procesors ekrānā parādīs krāsainu izcelšanos vietās, kur parādās asas malas. Var pārslēgt kontūras krāsu starp sarkanu, zaļu un zilu atbilstoši dažādiem objekta toņiem.

Viltus krāsas

Filtrs False Colors (Viltus krāsas) tiek izmantots, lai palīdzētu iestatīt kameras ekspozīciju. Iestatot kameras diafragmu, attēla elementi mainīs krāsu, pamatojoties uz spilgtuma vai spilgtuma vērtībām. Tas ļauj panākt pareizu ekspozīciju, neizmantojot dārgas un sarežģītas ārējās pārbaudes iekārtas.

Ekspozīcija (Zebras)

Ekspozīcija tiek izmantota, lai palīdzētu veikt ekspozīcijas regulēšanu Zebras raksta režīmā. Tā tiek uzskatīta par pāreksponētu un uz pāreksponētajām zonām tiek parādītas kustīgas brīdinājuma līnijas. Regulējama no 1 līdz 100 EIR.

Pārbaudes lauks

Check Field ir palīgfunkcija kameras krāsu iestatījumu pielāgošanai. Pārbaudes lauka režīmā attēla ģenerēšanai var izmantot sarkanos, zaļos, zilos vai mono pikseļus, jo šajā vidē nokrāsu un piesātinājumu var pielāgot ātrāk un precīzāk.

Palielināšana (4X, 9X, 16X)

Attēla tālummaiņa ir iespēja palielināt attēlu līdz 4X, 9X vai pat 16X augstas kvalitātes tuvplānam.

Anamorfiskais režīms (1,3x, 2,0x, 2,0x mag, lietotāja iestatījums 1,20X-2,00X)

Iebūvēta izvēle bez saspiešanas, 1,3 vai 2,0 ļauj izmantot anamorfiskos objektīvus vai adapterus un redzēt nesaspiestu attēlu, pat ja kamera nesamazina saspiešanu kamerā. 2,0 mag režīms palielina attēla centru, lai jūs varētu pārbaudīt, vai attēls ir fokusēts.

Pixel to Pixel

Ļauj filmētājam pārbaudīt attēlu no 11 signāla avota bez mērogošanas. Šī funkcija ir būtiska, lai uzņemtu optimālu detalizāciju.

Laika kods

Rāda SDI signāla laika kodu.

Centra marķieris & Drošības marķieris

Drošības marķieris skata meklēšanai un kompozīcijai (70, 80, 90, 169, 1610, 43, 54, 1.851, 2.351, lietotājs). Var pārslēgt marķiera krāsu starp dzeltenu, zilu, violetu, sarkanu, zaļu, zilu, baltu un melnu atbilstoši dažādiem objekta toņiem.

TV stacijas raidījumu veidošana

Veicot TV raidījumu veidošanu filmēšanas laukumā, HD izšķirtspējas ekrāna apbrīnojamā skaidrība nozīmē, ka varat viegli pārbaudīt fokusu un sekot līdzi krāsu saskaņotībai visās kamerās, labāk kontrolēt raidījuma rezultātu kvalitāti. Tally ir iekļauts monitoros, tāpēc jūs saņemat sarkanu vai zaļu indikācijas gaismiņu ētera un priekšskatījuma statusa indikācijai uz paša monitora. GPI vadība ļauj ātri izvēlēties vajadzīgo funkciju, ietaupot laiku un uzlabojot uzņemšanas efektivitāti.

Postprodukcija

Iegūstiet pilnīgu pārskatu par monitoru

ATEM156S-CO ir ideāls risinājums, lai redzētu visu video. Visas SDI videoieejas ir ar cilpas izeju un atbalsta 2K video formātu. Ļauj iegūt pārskatu par visiem ekrāniem reālajā laikā.

Pilnīgs monitoringa risinājums

Ar pilnu HD lielo ekrānu, kas atbalsta 3D LUT, lai pielāgotu un kalibrētu krāsas, HDR, histogrammu, vektorskopu, peaking fokusu u. c. funkcijas, kolokalizēts kopā ar pievienoto saulessargu, jūs varat skaidri redzēt ekrānu arī ārpus telpām. ATEM156S-CO ir ideāls monitors filmēšanas un pēcfilmēšanas darbiem. Svarīgi ir arī tas, ka jūs varat veikt visu viļņu uzraudzību ar vienu taustiņu, lai jūs reālajā laikā zinātu ienākošo video plūsmu patieso kvalitāti. ATEM156S ir jūsu pilnīgs monitoringa risinājums programmu veidošanai.

Monitorings filmēšanas laukumā vairāku kameru vajadzībām

Lieliska izvēle režisoram komandā

ATEM156S-CO ir aprīkots ar 4 3G-SDI ieejām un izejām, kas to padara piemērotāku profesionālai filmēšanas grupai. Pateicoties vairākiem displeja režīmiem, režisors var ne tikai uzraudzīt katru kadru reāllaikā, bet arī pārraudzīt vairāk detaļu uz pilna ekrāna, lai laikus labāk sazinātos ar fotogrāfu.

Galvenās funkcijas

  • 15,6 collu 1920x1080 Full HD lielais ekrāns
  • Pārnēsājams alumīnija futrālis, ideāla izvēle filmēšanai filmēšanas vietā
  • Elastīga un intuitīva pogu darbība, viegli lietojama
  • Vairāki displeja režīmi (viens, PIP, četrkāršs)
  • Atbalsta 3D LUT Log līdz REC.709 un lietotāja 3D LUT augšupielādi (līdz 36)
  • Ar viļņu formas, vektorskopa, RGB histogrammas, fokusa palīgsistēmas, melnbaltās u. c. funkcijām var palīdzēt jums precīzi noteikt ekspozīciju un fokusēt katru kadru.
  • Vairākas saskarnes, kas atbilst dažādām vajadzībām (4*3G-SDI ieejas un izejas, 1*HDMI ieeja, RS485, GPI).
  • Stereo austiņu izeja

Funkcijas

  • Fokusa palīgs (dzeltena, sarkana, zaļa, zaļa, zila, balta piecu krāsu izvēles izgaismojums pār attēla daļām, kas ir fokusā)
  • Zebra (70IRE, 80IRE, 90IRE, lietotāja)
  • Monohroma (pelēka, sarkana, zaļa, zaļa, zila)
  • Viltus krāsa
  • Laika kods
  • Deviņi režģi
  • Drošības marķieris (70, 80, 90, 169, 1610, 43, 54, 1.851, 2.351, lietotājs)
  • Centra marķieris
  • Marķējuma paklājs (169, 1610, 43, 1.851, 2.351)
  • Visi viļņi (var regulēt pa kreisi vai pa labi)
  • Parāde (OFF, RGB parāde, Y, YUV parāde)
  • Vektors
  • Histogramma
  • RGB histogramma
  • Audio mērītājs
  • HDR
  • 3D-LUT
  • Skenēšanas režīms (zem skenēšanas, virs skenēšanas)
  • Video aspekts (auto, 169, 1610, 43, 54, 1,851, 2,351, lietotāja)
  • Anamorfiskais režīms (1,25X, 1,33X, 1,5X, 2,0X, 2,0X mag)
  • Tālummaiņa (4X, 9X, 16X)
  • Iesaldēšana
  • No pikseļa uz pikseli
  • Colortemp (6500K, 9300K, lietotāja)
  • Displeja režīms (pilnekrāna režīms, PIP, quad)

Displeja specifikācija.

  • Modelis: ATEM156S-CO
  • Ekrāna izmērs: 15,6" IPS
  • Krāsu dziļums: 16,7M
  • Izšķirtspēja: 1920x1080 pikseļi
  • Pikseļu solis: 0,17925(W) x 0,17925(H) mm
  • Aspekta attiecība: 16:9
  • Spilgtums: 200 cd/m²
  • Kontrasta attiecība: 800:1
  • Apgaismojums: LED:
  • Redzamības leņķis: 85/85 (L/R) 85/85 (U/D)

Ieeja:

  • 4 X 3G-SDI (atbalsta 2K)
  • 1 X HDMI (atbalsta 1080P)
  • 1 X RS485
  • 1 X GPI
  • 1 X USB (jaunināšana un LUT importēšana)

Izejas

  • 4 X 3G-SDI (atbalsta 2K)
  • 1 X RS485

Audio

  • Audio: Stereo austiņas

SDI atbalsta formāts

  • 720p (60/59.94/50/30/29/25/24/23.98)
  • 1080i (60/59.94/50)
  • 1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/24sF/23.98/23.98sF)
  • 2048x1080i (60/59,94/50)
  • 2048x1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)

HDMI atbalsta formāts

  • 480i/576i/480p/576p
  • 720p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)
  • 1080i (60/59.94/50)
  • 1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)

Vispārīgi

  • Ieejas spriegums: DC 12V
  • Enerģijas patēriņš:
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas