Kompaktkameras - Pentax WG-8, black 01491 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 20 megapikseļu CMOS sensors
  • 5&kārtīga optiskā tālummaiņa (28–140 mm)
  • 4K 3840 × 2160 30p video ierakstīšana
  • 3" LCD monitors ar plašu skata leņķi
  • Piedzīvojumiem un laikapstākļiem izturīgs korpuss

Pentax WG-8, black 01491

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

44945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 7 vienības

2194
01491
0027075310407
RICOH/PENTAX

Jauns

Delivery Instore
25.09 - 05.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
26.09 - 06.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
26.09 - 06.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
25.09 - 05.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
449.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Galvenās iezīmes

  • 20 MP sensors augstas kvalitātes augstas izšķirtspējas attēliem
  • Objektīvs ar pieckārtēju optisko tālummaiņu
  • Izturīga konstrukcija fotografēšanai zem ūdens
  • 4K izšķirtspējas video ierakstīšana
  • Plašas fotografēšanas un rediģēšanas funkcijas
  • 18 sižeta režīmi
  • 12 digitālie filtri

Visu laikapstākļu kamera

Visu laikapstākļu kamera ar izturīgu šasiju, uz kuru var paļauties visnelabvēlīgākajos apstākļos
Izstrādājumu grupa ar izturīgām un ūdensizturīgām kompaktkamerām kļūst arvien populārāka. Tām ir virkne funkciju, ko citas kameras un viedtālruņi nepiedāvā. Jaunais šīs produktu grupas labākais modelis izceļas ar vairākām interesantām funkcijām. Papildus aizmugures izgaismotam 1/2,3 CMOS sensoram ar 20 MP, kompaktais un vieglais korpuss nodrošina īpašu stabilitāti, kas spēj tikt galā ar gandrīz jebkuru piedzīvojumu - pat niršanu līdz 20 metru dziļumam.

Daudzpusīgas tālummaiņas iespējas

Kamera ar tālummaiņas diapazonu no 28 līdz 140 mm (ekvivalents 35 mm formātā) demonstrē savas īpašības arī skolā, pētniecībā un darbā. Īpašais gredzenveida apgaismojums kombinācijā ar makroattālu spēj parādīt pat vissīkākās lietas lielā mērogā, un ar tīmekļa kameras funkciju to var kopīgot nelielā lokā vai ar visu pasauli.

Asi, augstas izšķirtspējas attēli

Asi, augstas izšķirtspējas attēli un 5 × optiskās tālummaiņas objektīvs
Modernā aizmugures izgaismotā CMOS attēla sensora ar aptuveni 20 efektīvajiem megapikseļiem un izcilu gaismas uztveršanas efektivitāti kombinācija kopā ar augstas veiktspējas attēlveidošanas dzinēju nozīmē, ka WG-8 var nodrošināt augstas izšķirtspējas attēlus ar zemu trokšņu līmeni, kas saglabā izcilu izšķirtspēju pat tad, ja tie tiek apgriezti un palielināti. WG-8 kompaktajā, vieglajā korpusā ir pieckārtējas optiskās tālummaiņas objektīvs ar redzes leņķa diapazonu no 5 mm līdz 25 mm (ekvivalents aptuveni 28 mm līdz 140 mm 35 mm formātā), kas nodrošina plašu lietojumu klāstu, sākot no platleņķa ainavu uzņemšanas un beidzot ar attālu objektu uzņemšanu ar telefoto.

4K izšķirtspējas video ierakstīšana

4K izšķirtspējas video ierakstīšana
WG-8 nodrošina 4K izšķirtspējas videoierakstu (3840 × 2160 pikseļi). Papildus ierastajam filmas SR (kratīšanas samazināšanas) režīmam tā piedāvā arī filmas SR režīmu HD un Full HD filmas ierakstīšanas režīmos, lai nodrošinātu dabiskus, nevainojamus videoklipus bez kameras kratīšanas un izkropļojumiem.

Āra apstākļiem draudzīgs dizains

Āra apstākļiem draudzīgs dizains, kas nodrošina ērtu lietošanu pat ar cimdiem
WG-8 ir izstrādāta ātrai un nevainojamai darbībai pat skarbos uzņemšanas apstākļos. Tā ievietota izturīgā korpusā, kas izgatavots no augstas stingrības alumīnija paneļa, un ļauj mainīt uzņemšanas režīmu, vienkārši pagriežot režīmu regulēšanas pogu, savukārt vertikālā tālummaiņas poga atvieglo tālummaiņas darbību. Vadības pogas, kas izvietotas uz aizmugurējā paneļa, ir plaši izvietotas, tāpēc tās ir viegli darbināmas pat ar roku cimdā.

Ērta un ātra darbība

Izstrādāts ērtai un ātrai darbībai
WG-8 ļauj mainīt zaļās un ADJ (regulēšanas) pogas noklusējuma iestatījumus uz vēlamajām funkcijām (piemēram, ekspozīcijas kompensāciju nekustīgu attēlu fotografēšanā, attēla lielumu, malu attiecību, ISO jutību un baltā balansu). Pielāgojot šos iestatījumus, varat personalizēt kameras darbību un ātrāk reaģēt uz pastāvīgi mainīgajiem fotografēšanas apstākļiem. WG-8 ļauj arī ieprogrammēt bieži izmantotos fotografēšanas režīmus un/vai ekspozīcijas kompensācijas iestatījumus režīmu regulēšanas slēdža U1 un U2 pozīcijās.

Augstas izšķirtspējas LCD monitors

3,0 collu LCD monitors ar āra skata iestatījumu ērtai skatīšanai fotografēšanas laikā ārpus telpām.
WG-8 ir aprīkots ar lielu, augstas izšķirtspējas 3,0 collu LCD monitoru (32 proporcijas un aptuveni 1 040 000 punkti). Uz tā aizsargvāciņa ir uzklāts uzlabots AR (Anti-Reflection) pārklājums, lai samazinātu kaitinošus atspīdumus un atspīdumus fotografēšanas laikā ārpus telpām. Lai optimizētu ekrānā redzamā attēla redzamību, tas ir aprīkots arī ar āra skata iestatīšanas funkciju, kas ļauj pielāgot monitora spilgtumu vēlamajā līmenī (±2 soļi) atkarībā no apkārtējā apgaismojuma apstākļu izmaiņām.

Uzlabotas GPS funkcijas

Uzlabotas GPS funkcijas un iebūvēts digitālais kompass
WG-8 iebūvētais GPS modulis saņem signālus no GLONASS (globālās navigācijas satelītu sistēmas), kā arī parastajiem GPS satelītiem un automātiski ieraksta atrašanās vietas datus un ceļojuma žurnāla datus uz uzņemtajiem attēliem. Tā kā varat sinhronizēt uzņemtos attēlus ar to atrašanās vietas datiem kartē vai attēlot ceļojuma žurnāla datus kartē, jums būs vairāk prieka pēc fotografēšanas posmos. WG-8 ļauj arī uz uzņemta attēla apakšējā labajā stūrī iespiest GPS datus un virziena datus, kas iegūti ar digitālo kompasu un UTC (koordinātais universālais laiks). Piezīme: LCD monitora attēls ir imitēts.

Dažādi fotografēšanas režīmi

Plašs fotografēšanas režīmu klāsts, lai uzņemtu dažādas ainas un objektus.
WG-8 ļauj izvēlēties vēlamo fotografēšanas režīmu no 24 iespējām, tostarp automātisko attēlu, kas automātiski nosaka ainas veidu un izvēlas vispiemērotāko fotografēšanas režīmu; zemūdens un zemūdens video, kas atveido zemūdens pasaules dabiskās krāsas, optimizējot baltā balansu, lai samazinātu zilganu krāsu nokrāsu; un lauka dziļuma kompozītu, kas saglabā asu fokusu no priekšplāna līdz fonam. Varat izvēlēties režīmu, kas vislabāk atbilst jūsu lietojumam vai objektam.

Makro režīmi

Divi makro režīmi
WG-8 piedāvā divus makro režīmus. Standarta makrorežīms ļauj uzņemt neliela objekta tuvplāna attēlu no 10 centimetru attāluma, savukārt 1 cm makrorežīms ļauj tuvināt objektu tikai līdz vienam centimetram. Tam ir arī automātiskais makrorežīms, kas automātiski maina minimālo fokusēšanas attālumu līdz 10 cm, un nav nepieciešams pārslēgties uz makrorežīmu no parastā fotografēšanas režīma.

Lieljaudas gredzenveida gaisma

Lieljaudas, intensitāti regulējama gredzenveida gaisma, kas ir ērta video ierakstīšanai un makro uzņemšanai.
WG-8 objektīva cilindra apkārtmērā novietotais sešu LED gredzenveida gaismas bloks ne tikai ļauj regulēt gaismas intensitāti deviņos līmeņos, bet arī ļauj izvēlēties vēlamo gaismas komplektu. Var ieslēgt visas LED, lai spilgti un vienmērīgi izgaismotu visu ainu, tādējādi novēršot ēnas, vai izvēlēties tikai horizontāli vai vertikāli izvietotās, lai trīsdimensionālāk izgaismotu objektu un izceltu tā kontūras. Gredzenveida gaismas ierīce ir noderīga lietojumiem, kuros nepieciešama smalka apgaismojuma regulēšana, piemēram, makroattēlu uzņemšanai.

Tīmekļa kameras funkcija

Webkameras funkcija
Vienkārši pārslēdzot WG-8 uz UVC (USB video klases) režīmu un savienojot to ar datoru ar USB kabeli (iekļauts kā standarta piederums), to var izmantot kā tīmekļa kameru Full HD izšķirtspējas video attēlu straumēšanai reālajā laikā ar ātrumu 30 kadri sekundē. Apvienojot tās makro uzņemšanas iespējas ar iebūvēto gredzenveida apgaismojuma ierīci, varat nodrošināt precīzi detalizētus attēlus tiešsaistes biznesa sanāksmēs vai privātā tiešsaistes saziņā. Varat arī izmantot pieckārtējo optisko tālummaiņas objektīvu, lai dalītos ar auditoriju attālā objektā.
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas