Kameras zibspuldzes - Yongnuo YN730 Speedlite Flash for Canon, Nikon, Sony, Fujifilm - ātri pasūtīt no ražotāja

The Yongnuo YN730 flash is a versatile piece of equipment that provides unparalleled lighting quality. Thanks to its compatibility with camera brands such as Canon, Nikon, Sony and Fujifilm, it will successfully find use among both amateurs and professionals. Its lightweight design and interchangeable LB-E1 battery make it an ideal companion for outdoor photo shoots. The YN730 provides up to 600 flashes on a single charge, and torch regeneration takes just 1 second.

Yongnuo YN730 Speedlite Flash for Canon, Nikon, Sony, Fujifilm

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

17545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

3041
YN4198
6972810420153
YongNuo

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 08.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 08.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Yongnuo YN730 Flash Overview

Yongnuo YN730 zibspuldze ir daudzpusīgs apgaismojuma rīks, kas ir saderīgs ar dažādām kameru zīmēm, piemēram, Canon, Nikon, Sony un Fujifilm. Tā ir piemērota gan amatieriem, gan profesionāļiem, piedāvājot līdz pat 600 zibšņiem vienā uzlādē ar ātru 1 sekundes atjaunošanas laiku. Zibspuldzei ir USB-C uzlāde, M un MULTI režīmi, 6 grupu kontrole un 16 komunikācijas kanāli. Tā tiek komplektēta ar statīvu un aizsargapvalku.

Galvenās īpašības

  • Viegla un daudzpusīga
  • Saderīga ar dažādām kameru zīmēm
  • Līdz pat 600 zibšņiem vienā uzlādē
  • Ātra 1 sekundes atjaunošanas laiks
  • Atbalsts M un MULTI režīmiem
  • Regulējama vertikālā un horizontālā novietojuma
  • USB-C uzlāde
  • Lielais LCD ekrāns

Zibspuldzes Režīmi

Yongnuo YN730 piedāvā M režīmu pilnai zibspuldzes jaudas kontrolei un MULTI režīmu radošai zibspuldzes izmantošanai. Tai ir regulējama zibspuldzes tuvošanās funkcija, kas svārstās no 20 līdz 200 mm, lai nodrošinātu elastīgu apgaismojuma pielāgošanu.

Ātra Reaģēšanas Laiks

Zibspuldzei ir ātrs 1 sekundes uzlādes laiks pilnā spilgtumā, apmierinot profesionāļu vajadzības pēc ātras reaģēšanas laika nepārtrauktai darbībai.

Zibspuldzes Izraisīšana

Atbalsts bezvadu pārraides sistēmām, S1 un S2 režīmi padara zibspuldzi daudzpusīgu dažādu apgaismojuma iestatījumu un apstākļu gadījumos, nodrošinot precīzu gaismas kontroli.

Regulējams Tuvošanās

Pasniedzot uzlaboto zibspuldzes tuvošanās regulēšanas funkciju, tiek nodrošināta automātiska vai manuāla zibspuldzes leņķa un diapazona regulēšana, piedāvājot optimālu saderību ar dažādām lēcām un uzņemšanas scenārijiem.

Programmatūras Jauninājumi un Baterija

Zibspuldze atbalsta programmatūras atjauninājumus, izmantojot USB-C portu, un tiek komplektēta ar ērtu litija jonu akumulatora pakalpojumu ar USB-C portu ātrai uzlādei, nodrošinot nepārtrauktu fotografēšanu bez baterijas bažām.

Produkta veidsZibspuldzes
SaderībaCanon
SaderībaSony
SaderībaNikon
SaderībaFujifilm
Zibspuldzes darbībaTTL

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām