Atomos Docking Station USB-C 3.1
  • ● Augsta ātruma USB-C 3.1 Gen2 pārraides ātrums
  • ● Samazināts failu pārsūtīšanas laiks - ideāli piemērots SSD lasīšanas ātruma palielināšanai
  • ● Uzlabotas datu pārsūtīšanas iespējas
  • ● Ērta USB-C savienojamība
  • ● Daudzpusīga dokstacija netraucētai savienojamībai
  • ● Uzticama un efektīva veiktspēja
  • ● Racionalizēts dizains ērtai lietošanai un pārnēsājamībai

Atomos Docking Station USB-C 3.1

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

7994 ar PVN

Piegādes laiks parasti 6 - 10 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 1 vienība

57304
ATOMDCK004
0814164021098
Atomos

Jauns

Delivery Instore
26.10 - 09.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
27.10 - 09.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
27.10 - 09.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
26.10 - 09.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

Iepazīstinām ar Atomos USB-C 3.1 dokstaciju - vislabāko risinājumu nevainojamai savienojamībai un uzlabotai produktivitātei. Šī modernā dokstacija ir izstrādāta, lai revolucionāri mainītu jūsu darba veidu, piedāvājot daudzas funkcijas un priekšrocības, kas pacels jūsu darba procesu līdz jaunām virsotnēm.

Ar savu gludo un kompakto dizainu Atomos USB-C 3.1 dokstacija ir ideāls sabiedrotais profesionāļiem, kas ir ceļā. Tās vieglā konstrukcija nodrošina pārnēsājamību, nemazinot funkcionalitāti. Neatkarīgi no tā, vai esat fotogrāfs, videogrāfs vai satura veidotājs, šī dokstacija ir spēļu pārmaiņas.

Pateicoties jaunākajai USB-C 3.1 tehnoloģijai, šī dokstacija nodrošina Lightning- ātru datu pārsūtīšanas ātrumu līdz pat 10 Gbps. Atvadieties no garās gaidīšanas un sasveicinieties ar efektīvu failu pārsūtīšanu. Sekunžu laikā bez problēmām pārsūtiet lielus failus, piemēram, augstas izšķirtspējas attēlus un 4K video. Palieliniet savu produktivitāti un ietaupiet vērtīgu laiku, izmantojot šo ātrgaitas savienojamības risinājumu.

Atomos USB-C 3.1 dokstacija piedāvā plašu savienojamības iespēju klāstu, lai apmierinātu visas jūsu vajadzības. Tā ir aprīkota ar vairākiem USB portiem, tostarp USB 3.1 A tipa un Type-C. Jūs varat bez piepūles pievienot ārējos cietos diskus, kameras, viedtālruņus un citas ierīces. HDMI pieslēgvieta ļauj pievienot klēpjdatoru vai planšetdatoru ārējam displejam, nodrošinot lielāku darba vietu, kas ļauj uzlabot daudzuzdevumu veikšanu.

Viena no šīs dokstacijas izcilākajām funkcijām ir tās spēja atbalstīt divus 4K displejus. Izbaudiet satriecošu vizuālo pieredzi un iegremdējieties spilgtu krāsu un asu detaļu pasaulē. Neatkarīgi no tā, vai rediģējat fotoattēlus, videoklipus vai strādājat pie grafiski intensīviem uzdevumiem, Atomos USB-C 3.1 dokstacija nodrošina vizuāli valdzinošu pieredzi.

Šī dokstacija piedāvā ne tikai izcilu savienojamību, bet arī enerģijas piegādes iespējas. Izmantojot Power Delivery 3.0 tehnoloģiju, varat uzlādēt savu klēpjdatoru, planšetdatoru vai viedtālruni tieši no dokstacijas. Nebūs vairs nekādu samudžinātu kabeļu vai strāvas kontaktligzdu meklēšanas - vienkārši pievienojiet ierīci un ļaujiet dokstacijai paveikt visu pārējo.

Atomos USB-C 3.1 dokstacija ir izstrādāta, domājot par klientu, un tā nodrošina nevainojamu un ērtu lietošanas pieredzi. Tās "plug-and-play" funkcionalitāte nodrošina vieglu iestatīšanu, ļaujot jums koncentrēties uz svarīgāko - darbu. Šī dokstacija ir saderīga gan ar Windows, gan Mac operētājsistēmām, tāpēc ir daudzpusīga un pielāgojama jūsu īpašajām vajadzībām.

Ieguldījums Atomos USB-C 3.1 dokstacijā nozīmē ieguldījumu jūsu produktivitātē un efektivitātē. Racionalizējiet savu darba plūsmu, novērsiet savienojamības problēmas un atraisiet visu savu ierīču potenciālu. Neatkarīgi no tā, vai esat radošs profesionālis, uzņēmuma vadītājs vai students, šī dokstacija ir vērtīgs jūsu arsenāla papildinājums.

Rezumējot, Atomos USB-C 3.1 dokstacija piedāvā Lightning- ātru datu pārsūtīšanas ātrumu, daudzpusīgas savienojamības iespējas, atbalstu diviem 4K displejiem, enerģijas piegādes iespējas un nevainojamu lietošanas pieredzi. Paaugstiniet savu produktivitāti, uzlabojiet savu radošumu un izbaudiet patieso savienojamības spēku ar šo izcilo dokstaciju. Modernizējiet savu darba vietu jau šodien un atklājiet iespēju pasauli.

Produkta veidsVadi, kabeļi

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas