Kabeļi - Wall charger LDNIO A2425C USB, USB-C + Lightning cable A2425C Lightning - ātri pasūtīt no ražotāja

LDNIO A2425C ne tikai nodrošina tūlītēju ierīces uzlādi, bet arī kalpos kā nakts gaisma. Lādētājs ir aprīkots ar divām ātrās uzlādes pieslēgvietām (USB un USB-C). Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes nodilumizturīgiem materiāliem, turklāt ir ļoti viegls un parocīgs. Tas izceļas ar plašu savietojamību, un, pateicoties izmantotajām tehnoloģijām, ir izdevies panākt vairāku līmeņu aizsardzību uzlādētajām ierīcēm.

Wall charger LDNIO A2425C USB, USB-C + Lightning cable A2425C Lightning

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

745 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

51586
A2425C Lightning
5905316142053
Ldnio

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 09.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 08.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
iespējams pēc 08.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 09.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Tūlītēja uzlāde

Lādētājam ir divas pieslēgvietas - USB un USB-C, kas atbalsta PD un QC 3.0 ātrās uzlādes protokolus. Tas ļauj vienlaikus uzlādēt divas ierīces ar līdz pat 20 vatu jaudu! Iebūvētā viedā mikroshēma atpazīst pievienoto ierīci un automātiski pielāgo tai enerģijas padevi, lai uzlādētu to pēc iespējas īsākā laikā. Tas ļauj ievērojami pagarināt akumulatora darbības laiku.

Iebūvēts nakts apgaismojums

Izstrādājums ir aprīkots ar LED lampu, kas izstaro patīkamu, siltu gaismu un var kalpot jums, piemēram, kā naktslampiņa pie gultas. Vienkārši izmantojiet pogu, lai to ieslēgtu/izslēgtu vai pielāgotu spilgtumu atbilstoši savām vajadzībām.

Plaša saderība

LDNIO A2425C pieņem 100-240 V sprieguma līmeni, kas nozīmē, ka to bez problēmām varat izmantot gandrīz jebkurā valstī neatkarīgi no tīkla standarta. Universālās USB un USB-C pieslēgvietas atbalsta PD un QC 3.0 protokolus, ļaujot ātri uzlādēt gandrīz visu pazīstamo ražotāju ierīces, ko atvieglo komplektā iekļautais Lightning kabelis. Turklāt, pateicoties kompaktajam dizainam, lādētājs iederēsies jebkurā somiņā vai mugursomā.

Izturīgs dizains

Lādētāja izgatavošanā ir izmantoti augstas kvalitātes materiāli. Korpuss ir izgatavots no karstumizturīga polikarbonāta. LDNIO A2425C piedāvā arī vairāku līmeņu aizsardzību jūsu uzlādētajām ierīcēm, tāpēc jums nav jāuztraucas par pārkaršanu vai pārlādi.

Komplektā ietilpst:

  • Komplektā iekļauts maiņstrāvas lādētājs
  • Lightning kabelis
Produkta veidsCiti Aksesuāri
Produkta veidsLādētājs
Bateriju veidsLādētājs
Savienojuma spraudnisLightning
Savienojuma spraudnisUSB-C
KrāsaMelns

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām