Vairs neražo - 3in1 USB cable Baseus USB 3in1 Baseus Flash Series, USB-C + Micro + Lightning

Baseus kabelim ir pat 3 izejas pieslēgvietas, tāpēc jūs varēsiet atjaunot enerģiju trīs ierīcēs vienlaicīgi vienā mirklī. Tas atbalsta 66 W ātro uzlādi un spēj pārsūtīt datus ar ātrumu līdz pat 480 Mb/s. Tas izceļas arī ar plašu savietojamību un drošu lietošanu. Turklāt tā ir aprīkota ar gaismas indikatoru, kas informē par ierīces darbību.

3in1 USB cable Baseus USB 3in1 Baseus Flash Series, USB-C + Micro + Lightning

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

1445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

51450
CASS040003
6932172618117
Baseus

Jauns

Delivery Instore
25.09 - 06.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
26.09 - 08.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
26.09 - 08.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
25.09 - 06.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Uzlāde vēl nekad nav bijusi vienkāršāka

Jums vairs nav jātērē laiks ierīču uzlādei! Baseus kabelis ir aprīkots ar 3 izejas pieslēgvietām - Micro USB, USB-C un Lightning. Tādējādi ar vienu kabeli varat viegli uzlādēt līdz pat 3 ierīcēm vienlaicīgi!

Uzreiz atjaunojiet savu ierīču barošanu

Kabelis nodrošina ātru uzlādi ar jaudu līdz pat 66 vati. Tas ļauj uzlādēt Huawei Mate40 Pro viedtālruni līdz pat 86% vai Huawei P40 līdz 64% tikai 30 minūtēs. Produkts ļauj arī ātri uzlādēt Apple, Samsung vai Xiaomi ierīces. Turklāt inovatīvā Power Split tehnoloģija vienmērīgi piegādā jaudu pieslēgtajām ierīcēm, kas garantē drošību uzlādes laikā.

Ātra datu pārraide

Aizmirstiet par ilgu gaidīšanas laiku, lai pārsūtītu failus starp ierīcēm! Papildus ātrai uzlādei izstrādājums nodrošina arī zibensātru datu pārraidi. Izmantojot USB-C un Lightning pieslēgvietas, varat brīvi pārsūtīt fotoattēlus, videoklipus vai mūziku ar ātrumu 480 Mb/s.

Rūpīgi pārdomāts dizains

Kabelim ir īpašs gaismas indikators, kas norāda uzlādes statusu - oranža krāsa nozīmē ātru uzlādi, bet zila krāsa - standarta uzlādi. Kabeļa neilona pinums un pastiprinātais gals pasargā to no mehāniskiem bojājumiem. Tāpēc varat būt droši, ka tas kalpos jums ilgu laiku. Turklāt vairākas aizsardzības, tostarp pret pārkaršanu, nodrošina augstu drošības līmeni.

Piemērots daudzām ierīcēm

Jums vairs nav jāuztraucas, ka kabelis nebūs saderīgs ar jūsu ierīcēm! Ar Baseus kabeli varat viegli uzlādēt viedtālruni, planšetdatoru, powerbanku vai bezvadu austiņas. Turklāt 1,2 m garais kabelis palielinās jūsu brīvību lietošanas laikā. Jūsu iespējas ir gandrīz neierobežotas!

Produkta veidsBezvadu Video Pārraides sistēmas
Produkta veidsKabeļu organizators
Produkta veidsCiti Aksesuāri
Produkta veidsKaršu lasītājs
Produkta veidsVadi, kabeļi
Produkta veidsPašiņu monopods
Bateriju veidsLādētājs
Savienojuma spraudnisUSB-C
SavienojumiUSB-C to Micro-B
SavienojumiHDMI to HDMI
KrāsaZila

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas