Kabeļi - Baseus Explorer,USB-C to Lightning Cable, 20W, 1m (Blue) CATS000003 - ātri pasūtīt no ražotāja

Parūpējieties par maksimālu komfortu ikdienā. Jums palīdzēs USB-C-Lightning Baseus Explorer kabelis, kas nodrošina ātru uzlādi ar 20 W jaudu, kā arī zibensātru datu pārraidi 480 MB/s. Kabelis ir aprīkots ar automātiskās strāvas atslēgšanas funkciju, kas pasargā jūsu iekārtas no pārmērīgas uzlādes. Izstrādājums izceļas arī ar caurspīdīgu dizainu, un augstas kvalitātes materiāli ir atbildīgi par izcilu izturību.

Baseus Explorer,USB-C to Lightning Cable, 20W, 1m (Blue) CATS000003

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

1245 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

50646
CATS000003
6932172605674
Baseus

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 09.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 09.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
iespējams pēc 09.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 09.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Ātra un droša uzlāde

Baseus Explorer kabelis ļaus ātri un ērti atjaunot daudzu Apple ierīču enerģiju. Ar tā palīdzību uzlādēsiet ne tikai savu iPhone, bet arī planšetdatoru. Caurspīdīgais kontaktdakšas dizains nodrošina piekļuvi gaismas diodei, kas informē par uzlādes statusu. Svarīgi, ka varat pieslēgt tālruni uz nakti, un, kad ierīce pilnībā atjaunos savu enerģiju, kabelis automātiski pārtrauks enerģijas piekļuvi, lai novērstu pārmērīgu uzlādi.

Ekspress datu pārraide

Kabelis ir noderīgs ne tikai enerģijas atjaunošanai, bet arī failu pārsūtīšanai. Pārraides ātrums ir 480 MB/s, tāpēc jūs varat kopīgot fotoattēlus, mūziku vai būtiskus dokumentus īsā laikā. Viena gigabaita faila pārsūtīšana aizņems tikai 24 sekundes. 1 metru garais kabelis ļaus ērti un bez šķēršļiem izveidot savienojumu ar izvēlētajām ierīcēm.

Izstrādājums ir izturīgs

Baseus Explorer kabeļiem ir raksturīga neparasta izturība, kas izriet no augstākās kvalitātes materiālu izmantošanas. Kontaktdakšas izgatavošanā izmantota pulvermetalurģijas tehnika, pateicoties kurai tā ir izturīga, noturīga pret bojājumiem un oksidāciju. Tāpēc jums nav jāuztraucas par tā lūšanu biežas lietošanas laikā. Kabeļa daļa pie kontaktdakšas ir papildus pastiprināta, tāpēc atkārtota saliekšana neietekmēs izstrādājuma stāvokli.

Produkta veidsVadi, kabeļi
Bateriju veidsLādētājs
Savienojuma spraudnisLightning
Savienojuma spraudnisUSB-C
KrāsaMelns
KrāsaZila

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām