Kabeļi - Baseus USB-C cable for Lightning 2m (green) CATLJK-B06 - ātri pasūtīt no ražotāja

Baseus CATLJK-B06 USB-C uz Lightning kabelis ļauj ātri uzlādēt Apple ierīces ar līdz pat 20 W jaudu. Tas atbalsta PD protokolu un, cita starpā, ir saderīgs ar iPhone 12 sērijas ierīcēm. Pateicoties tā izgatavošanai no augstas klases materiāliem, tas izceļas ar augstu izturību, un drošu lietošanu nodrošina īpaša mikroshēma. Turklāt kabelis ļauj pārsūtīt datus ar ātrumu līdz pat 480 MB/s.

Baseus USB-C cable for Lightning 2m (green) CATLJK-B06

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

50451
CATLJK-B06
6953156202139
Baseus

Jauns

Delivery Instore
25.09 - 06.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
26.09 - 08.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
26.09 - 08.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
25.09 - 06.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Uzlādē savu iPhone tikai dažu mirkļu laikā

Ātrā uzlāde nozīmē, ka varat uzlādēt 50 % iPhone akumulatora līdz 30 minūtēm, izmantojot kabeli. Šis izstrādājums ir saderīgs ar PD 18 W, tāpēc tas ir ideāli piemērots dažādu Apple viedtālruņu - sākot ar 12. sērijas līdz pat 6S - barošanai. Neatkarīgi no tā, kādu tālruni izmantojat, šis praktiskais piederums jūs nepievils.

Pilnīga lietotāja drošība

Kabeļa savienotāju temperatūra tiek uzturēta nemainīga, tāpēc jums nav jāuztraucas par to, ka tie pārkarsīs un sabojās tālruņa akumulatoru - pat tad, ja lietojat to uzlādes laikā. Lietošanas drošību palielina arī īpašs mikroshēma, kas viedi pielāgo spriegumu un strāvu uzlādējamo ierīču tipam, tādējādi nodrošinot to drošību.

Izcila veiktspēja

Uzlabotā vara serde nodrošina neticami efektīvu vadītāju, kas ļauj tik ātri uzlādēt ierīces. Procesu uzlabo arī augstākās kvalitātes izturīgais savienotājs, kas lieliski iekļaujas jūsu iPhone portā un droši turas savā vietā, neatslābstot un neizkrītot. Turklāt no gumijas izgatavotā papildu aizsardzība pasargā tālruņa ievadu no skrāpējumiem.

Ātra uzlāde, ātra datu pārsūtīšana

Baseus Cafule sērijas kabelis ir ne tikai ātri uzlādējams - tas ir arī zibens ātrs datu pārsūtītājs. Ar tā palīdzību varat pārsūtīt failus starp ierīcēm ar ātrumu līdz pat 480 MB/s. Jums nav bezgalīgi jāgaida, kamēr dokumenti, fotoattēli vai videoklipi tiks nokopēti no jūsu iPhone uz datoru vai klēpjdatoru - ar šo funkcionālo piederumu tas aizņem tikai mirkli!

Kalpos jums daudzus gadus

Izstrādājums pārsteidz ar savu izturību. Cinka sakausējums ar UV starojumu ir izturīgs pret oksidēšanos un izbalēšanu. Pītais neilona apvalks aizsargā kabeļa maigo iekšpusi un pagarina tā kalpošanas laiku. Tas pārsteidz ar savu izturīgumu - to nav nepieciešams saliekt vai izstiept. Tas viss padara to īpaši izturīgu pret nodilumu.

Produkta veidsVadi, kabeļi
Bateriju veidsLādētājs
Savienojuma spraudnisUSB-C
KrāsaMelns
KrāsaZaļa

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas