Sortimenta jaunumi - Adapter Hub Orico 5-in-1, HDMI 4K + USB 3.0 + VGA + AUX + USB-C PD 60W MC-U501P-GY-BP - ātri pasūtīt no ražotāja

Jūsu klēpjdatoram vai datoram nav pietiekami daudz pieslēgvietu? Tagad jūs varat viegli atrisināt šo problēmu! Orico zīmola dokstacija ir aprīkota ar vairākām dažādām pieslēgvietām, piemēram, USB-C, USB3.0, HDMI, VGA un 3,5 mm audio. Tā nodrošina ātru uzlādi ar 60 W jaudu un spēj pārsūtīt failus ar ātrumu līdz pat 5 Gbps. Tas arī ļauj rādīt 4K video un atbalsta OTG.

Orico 5-in-1 centrmezgla adapteris, HDMI 4K USB 3.0 VGA AUX USB-C PD 60W MC-U501P-GY-BP

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

4245 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

50420
MC-U501P-GY-BP
6936761809481
ORICO

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 09.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 08.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
iespējams pēc 08.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 09.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      Ātra klēpjdatora uzlāde

      Jums vairs nav jāuztraucas, ka jūsu klēpjdators sabojās, kad to vismazāk gaidījāt. Dokēšanas stacijas USB-C ports atbalsta PD2.0 protokolu un nodrošina ātru uzlādi ar jaudu līdz 60 W. Vienkārši pievienojiet PD lādētāju, lai uzlādētu ierīci vienā mirklī!

      Kristāldzidrs attēls

      Izbaudiet izcilu attēla kvalitāti. Dokēšanas stacijā ir iebūvētas HDMI un VGA pieslēgvietas. Pirmais no tiem ļauj atskaņot video 4K 30 Hz izšķirtspējā, bet otrais - 1080p 60 Hz izšķirtspējā. Tāpēc varat būt droši, ka nepalaistu garām nevienu detaļu!

      Attēlu rādīšana vairākos ekrānos

      HDMI un VGA pieslēgvietas ļauj rādīt attēlus arī 2 papildu ekrānos, nodrošinot stabilu savienojumu. Orico dokstacija atbalsta arī Windows MST un ļauj izvēlēties vienu no 4 režīmiem - kolāža, paplašinājums, spoguļattēls un dalītais ekrāns. Šādā veidā varat baudīt līdz pat 1080p 60 Hz izšķirtspēju.

      Ātra failu pārsūtīšana

      Bieži pārsūtāt failus starp ierīcēm? Jums vairs nav mūžīgi jāgaida, līdz visas fotogrāfijas, videoklipi vai dokumenti tiks nokopēti! Orico dokstacija nodrošina datu pārsūtīšanas ātrumu līdz pat 5 Gbps, izmantojot USB 3.0 portu. Tas nozīmē, ka 1 GB failu pārsūtīšanai nepieciešamas tikai aptuveni 3 sekundes!

      Lieliska skaņas kvalitāte

      Orico dokstacija nodrošinās kristālskaidru skaņu, klausoties mūziku, skatoties filmas vai tērzējot ar draugiem tiešsaistē. Tai ir 3,5 mm audio ports un iebūvēts digitālais kodeks, kas atbalsta ADC dekodēšanas ātrumu līdz pat 48K/16bit. Pievienojiet austiņas un atklājiet jaunu un labāku skaņas kvalitāti!

      Paplašiniet tālruņa iespējas

      Jūsu tālrunis atbalsta OTG? Izmantojiet Orico dokstaciju, lai, piemēram, atskaņotu tajā filmas no zibatmiņas ierīces! Vai arī pievienojiet to planšetdatoram un ērti atveriet svarīgākos dokumentus. Ierīce ļauj arī attēlot attēlus no Huawei Mate 40 vai P40 viedtālruņiem uz lielāka ekrāna.

      Tā vienmēr var būt pa rokai

      Ērti izmantojiet dokstaciju mājās, paņemiet to līdzi uz darbu vai ņemiet līdzi atvaļinājumā. Ierīce ir neticami viegla un kompakta - to var viegli ievietot mugursomā, somiņā vai čemodānā. Ar Orico jūs varat izbaudīt savas klēpjdatora paplašinātās iespējas, lai kurp jūs dotos!

      Plaša saderība

      Orico dokstacija ir saderīga ar populārākajām ierīcēm, kas aprīkotas ar USB-C portu. Piemēram, jūs to varat veiksmīgi savienot ar Lenovo X1 klēpjdatoru, Huawei Matebook vai MacBook. Tā lieliski darbojas arī ar viedtālruņiem, piemēram, Huawei P30, Honor V20, Oppo R17 Pro vai Samsung Note 10. Tas atbalsta arī iPad Pro.

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Piegādes laiks no 3 nedēļām