Multitool Nextool NE20178 12 in 1 (silver)

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

4645 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

24201
NE20178
6973907631056
Nextool

Jauns

Delivery Instore
21.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
22.09.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
22.09.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
21.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Multitool Nextool NE20178 12 in 1 (silver)

Kad dodaties ilgā ceļojumā uz kalniem, kempingā vai atpūtā mežā, nekad nevarat zināt, kas jums varētu būt nepieciešams. Ņemot līdzi Multitool NE20178 no Nextool, jūs nodrošināsiet, ka vismaz 12 dažādas vajadzības tiek apmierinātas. Multitool apvieno kombinatoru, plakano skrūvgriezi, pudeļu atvērēju, skrūvju atbrīvošanas iespēju, vadu griezēju, failu, zvaigžņu skrūvgriezi, konservu atvērēju, mazu nazi, atslēgu piek hanging iespēju un mazas šķēres. Viss apvienots vienā ērti lietojamā ierīcē, ko varat ņemt līdzi visur.

Multifunkcionālie knaibles

Ar nerūsējošā tērauda knaiblēm jūs varēsiet viegli veikt visus mazākos un lielākos remontus. Jūs tos izmantosiet, lai pagrieztu vadus, uzlabojot stiprināšanu, atbrīvotu skrūves, kas ir mazākas par M6 izmēru, un grieztu vara vadus līdz 0,15 mm biezumam. Tie būs ideāli piemēroti nelieliem elektriskiem remontiem, žoga uzstādīšanai vai, kad veidojat būdiņu vai strādājat pie automašīnas.

Nazis mazām operācijām

Iekļautais nazis ļaus jums ātri mizot augļus vai dārzeņus, kad esat kempingā tālu no civilizācijas. Ar to jūs varat arī asināt nūjas ugunskuram, noņemt nevēlamu mizu no koka, vai nazis var kļūt par lielisku palīgu sēņu lasīšanā - viss atkarīgs no jūsu vajadzībām.

Vai jūs pievelkat vai zāģējat

Vēl viena neparasta kombinācija būs fails, ar kura palīdzību jūs varēsiet arī atbrīvot vai pievilkt plakano skrūves. Fails ne tikai ļaus jums rūpēties par nagiem, bet arī noslīpēs asus galus vai ļaus padarīt locīšanas daļas saderīgākas. Turklāt tas palīdzēs jums atvērt iepakojumus un iepakojumus.

Ko vēl varat pievienot

Nextool lieliski darbosies jebkurā kempinga ceļojumā. Tas ļaus jums atvērt pudeles vai metāla kārbas, piemēram, konservus. Phillips skrūvgriezis ļaus jums pievilkt vaļīgas skrūves mazās ierīcēs vai lauka gultās, un mazas šķēres noderēs, kad remontējat apģērbu vai veidojat pārsējus. Jūs varat nēsāt multitool līdzi visu laiku - gredzens ļaus jums to nēsāt kopā ar atslēgām vai pievienot pie mugursomas vai jostas, lai tas vienmēr būtu pa rokai, kad tas tiešām nepieciešams.

Iepakojumā

  • knābji
  • preses rīks
  • mīksto vadu griezējs
  • fails
  • plakanais skrūvgriezis
  • zvaigžņu skrūvgriezis
  • konservu atvērējs
  • nazis
  • pudeļu atvērējs
  • šķēres
  • gredzens piek hanging

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība