Vairs neražo - Tecco Inkjet Paper Glossy Ultra-White PUW285 43,2 cm x 25 m


Tecco Inkjet Paper Glossy Ultra-White PUW285 43,2 cm x 25 m

Tecco Inkjet Paper Glossy Ultra-White PUW285 43,2 cm x 25 m

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
33708
4027501124819
Tecco

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Šis smagais, īpaši spīdīgais baltais papīrs ir ideāls pamats asām fotogrāfijām, piemēram, detalizētām modes, arhitektūras un ainavu fotogrāfijām. Šis papīrs ir ļoti piemērots smalku detaļu attēlošanai sarežģītos grafikas produktos. Tāpēc produktu prezentāciju fotogrāfijām un sarežģītiem maketiem šis ir ideāli piemērots papīrs. Šī papīra patīkamā īpašība ir tā, ka tinte nožūst nekavējoties. Piemērots visiem populārākajiem printeriem, piem: Epson, Canon un HP, ir pieejami bezmaksas RGB/ICC profili, kurus var lejupielādēt vietnē www.tecco.de



Tecco Inkjet Paper Glossy Ultra-White PUW285 43,2 cm x 25 m
Produkta veidsPapīrs tintes printeriem
Papīra veidsRuļļos
Papīra virsmaGlancēta
Papīrs paredzētsDigitālām izdrukām

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Šobrīd nav pieejams, pārbaudi vēlāk