New Panasonic Lumix GF3 G Vario 14-42mm ASPH 3.5-5.6 kameras komplekts noma

Atklājiet Panasonic Lumix GF3 ar G Vario 14-42mm objektīvu, kompakto bezspoguļu kameru, kas piedāvā pārnesamību un apbrīnojamu attēla kvalitāti. Ideāli piemērota gan entuziastiem, gan ikdienas lietotājiem, tā piedāvā:

  • Intuitīvas vadības
  • Vieglu dizainu
  • Daudzpusīgu tālummaiņu skaistu ainavu un portretu uzņemšanai

Ar uzlabotu attēlu sensoru un 14-42mm tālummaiņas objektīvu, GF3 nodrošina asus attēlus dažādos apgaismojuma apstākļos. Ideāli piemērota ceļojumu fotogrāfijai, šī stilīgā kamera nodrošina vieglu darbību un jaudīgu veiktspēju dažādām uzņemšanas situācijām.

Panasonic Lumix GF3 G Vario 14-42mm ASPH 3.5-5.6 kameras komplekts noma

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

1800 par dienu ar PVN

900 katra nākamā diena -50%
450 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 250.00
59248

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      Rezervē uzreiz

      Panasonic Lumix GF3 Kopsavilkums

      Panasonic Lumix GF3 ir inovatīva bezspoguļa kamera, kas izstrādāta fotogrāfijas entuziastiem, kuri meklē kompakta un viegla risinājuma, nezaudējot veiktspēju. Šī kamera apvieno modernu tehnoloģiju ar lietotājam draudzīgām funkcijām, padarot to ideālu gan amatieriem, gan profesionāliem fotogrāfiem.

      Izskats un Kvalitāte

      GF3 izceļas ar kompakto izmēru un stilīgo izskatu. Svars ir tikai 220 grami bez objektīva, padarot to viegli pārnēsājamu. Kameras korpuss ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, nodrošinot izturību un vieglumu. Tekstūras rokturis nodrošina drošu satvēri, kas ir ērti ilgstošai fotografēšanai.

      Attēlu Kvalitāte un Veiktspēja

      GF3 ir aprīkota ar 12.1 megapikseļu Live MOS sensoru, kas nodrošina izcilu attēlu kvalitāti ar bagātīgu krāsu un detaļu. Sensors kopā ar Venus Engine nodrošina ātru attēlu apstrādi, samazinot troksni un uzlabojot veiktspēju vāja apgaismojumā. ISO diapazons no 160 līdz 12,800 ļauj elastību dažādās apgaismojuma situācijās.

      Daudzfunkcionāls Tālruņa Objektīvs

      Kamerā iekļauts G Vario 14-42mm ASPH 3.5-5.6 objektīvs, kas nodrošina daudzveidīgu fokusa garumu, ideāli piemērotu dažādiem fotografēšanas stiliem. Objektīvs ir kompakts un papildina GF3 vieglo profilu, ļaujot fotogrāfiem brīvi izpaust savu radošumu.

      Lietotājam Draudzīgas Funkcijas

      GF3 iekļauj intuitīvu skārienjutīgu LCD ekrānu, kas atvieglo fokusa un attēlu uzņemšanu. Ātrā izvēlne nodrošina tūlītēju piekļuvi bieži izmantotajiem iestatījumiem, bet iebūvētais zibspuldze paplašina radošās iespējas.

      Augstas Izšķirtspējas Video Iespējas

      GF3 spēj uzņemt 1080p Full HD video ar 60 kadriem sekundē, nodrošinot skaidrību katrā kadrā. Kameras spēja pielāgot fokusu ieraksta laikā uzlabo video kvalitāti, padarot to par vērtīgu rīku videogrāfiem.

      Savienojamība un Atmiņas Iespējas

      GF3 piedāvā USB 2.0 un HDMI savienojamību, ļaujot ātri pārsūtīt attēlus un video. Tas atbalsta SD/SDHC/SDXC atmiņas kartes, nodrošinot plašas uzglabāšanas iespējas.

      Secinājums

      Panasonic Lumix GF3 ar G Vario 14-42mm ASPH objektīvu ir izcila izvēle tiem, kas meklē kompakta, viegla un daudzfunkcionāla kameru sistēmu. Tā augstā attēlu kvalitāte un lietotājam draudzīgais dizains padara to piemērotu plašam fotografēšanas vajadzību klāstam.

      Funkcijas

      • 12.1 megapikseļa Live MOS sensors izcilai attēlu kvalitātei
      • Kompakta un viegla konstrukcija vieglai pārnēsāšanai
      • G Vario 14-42mm ASPH 3.5-5.6 daudzfunkcionāls objektīvs iekļauts
      • Intuitīvs skārienjutīgs LCD ekrāns vieglai navigācijai
      • Plašs ISO diapazons no 160 līdz 12,800
      • Uzlabotas fotografēšanas režīmi, tostarp Intelligent Auto
      • 1080p Full HD video ieraksts ar 60 kadriem sekundē
      • USB 2.0 un HDMI savienojamības iespējas ātrai pārsūtīšanai
      • Atbalsts SD/SDHC/SDXC atmiņas kartēm paplašinātai uzglabāšanai

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Ir uz vietas
      1 vienība