New Canon EOS 1300D EF-S 18-55mm 3.5-5.6 IS II kameras komplekts noma

Capture stunning images with the Canon EOS 1300D, equipped with an EF-S 18-55mm IS II objektīvu. Perfect for beginners, this camera combines user-friendly features with high-quality performance, making it ideal for everyday photography.
Galvenās iezīmes
  • EF-S 18-55mm IS II objektīvs dažādiem fotografēšanas apstākļiem
  • Viegli lietojams dizains, ideāls iesācējiem
  • Augstas kvalitātes veiktspēja ikdienas fotografēšanai

Explore the world of photography with the Canon EOS 1300D.
Papildu izcelšanās
  • Radošu režīmu klāsts, lai atdzīvinātu jūsu iztēli
  • Manuālie iestatījumi, lai palīdzētu topošajiem fotogrāfiem attīstīt prasmes
  • Komplektā ietilpst 18-55mm IS II objektīvs, lai uzlabotu daudzpusību

Canon EOS 1300D EF-S 18-55mm 3.5-5.6 IS II kameras komplekts noma

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

2000 par dienu ar PVN

1000 katra nākamā diena -50%
500 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 250.00
59247

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      Rezervē uzreiz

      Canon EOS 1300D Kopsavilkums

      Canon EOS 1300D, pazīstams arī kā Rebel T6 dažās reģionos, ir lielisks iekļūšanas punkts DSLR fotogrāfijā. Apvienojumā ar EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II objektīvu, šī kamera ir paredzēta iesācējiem un entuziastiem, kas vēlas izpētīt savu radošumu bez sarežģījumiem. Ar lietotājam draudzīgām funkcijām un ievērojamām fotogrāfijas spējām, Canon EOS 1300D ir ideāla izvēle, lai uzņemtu satriecošus attēlus un videoklipus.

      Izskats un Kvalitāte

      Canon EOS 1300D lepojas ar tradicionālu DSLR dizainu, kas ir pievilcīgs un funkcionāls. Kompakta, bet izturīga, kameras izkārtojums ir intuitīvs, padarot to viegli lietojamu jauniem lietotājiem. Viegls plastmasas korpuss ar ērtu satvērienu nodrošina ērtu apstrādi ilgstošu uzņemšanas sesiju laikā. 3 collu LCD ekrāns aizmugurē nodrošina skaidru un spilgtu attēlu kompozīcijai un attēlu apskatei, lai gan tas nav skārienjūtīgs. Skatu meklētājs piedāvā precīzu optisko skatu uz objektu, ļaujot precīzi kadrēt.

      Attēlu Kvalitāte

      EOS 1300D centrā ir iespaidīgs 18 megapikseļu APS-C CMOS sensors. Šis sensors, apvienojumā ar Canona DIGIC 4+ attēlu procesoru, nodrošina augstas kvalitātes attēlus ar izciliem sīkumiem un dzīvīgām krāsām. Kamera labi darbojas dažādos apgaismojuma apstākļos, pateicoties ISO diapazonam no 100-6400, kas paplašināms līdz 12800. Šī funkcija ļauj fotogrāfiem uzņemt satriecošus attēlus pat vāji apgaismotās vidēs, padarot Canon EOS 1300D ļoti daudzpusīgu.

      Autofokusa Sistēma

      DSLR ir aprīkota ar 9 punktu autofokusa sistēmu, kas ietver centrālo krustveida AF punktu uzlabotai fokusa precizitātei. Šī sistēma ir ātra un uzticama, nodrošinot dažādu fotogrāfijas stilu apmierināšanu, neatkarīgi no tā, vai uzņemat statiskus objektus vai sekojat kustīgiem objektiem.

      Radošas Iespējas

      Viena no Canon EOS 1300D izcilībām ir tās elastība radošo uzņemšanas režīmos. Kamera piedāvā vairākus iepriekš iestatītus režīmus, piemēram:

      • Portrets
      • Ainava
      • Nakts portrets

      Šie režīmi ļauj lietotājiem viegli izmantot kameras iespējas. Turklāt iebūvētie radošie filtri ļauj pievienot mākslinieciskas nianses attēliem tieši kamerā.

      Video Ieraksts

      Papildus izcilajām fotogrāfijas spējām, Canon EOS 1300D atbalsta Full HD 1080p video ierakstu ar 30 kadriem sekundē, kas ļauj iesācēju videogrāfiem viegli izpētīt video satura uzņemšanu.

      Savienojamība

      Izcila iezīme ir Wi-Fi savienojamība, kas ļauj fotogrāfiem bezvadu veidā pārsūtīt attēlus uz viedtālruņiem vai planšetdatoriem un pat attālināti kontrolēt kameru, izmantojot Canona Camera Connect lietotni.

      Akkumulatora Ilgmūžība

      EOS 1300D darbojas ar Canon LP-E10 akumulatoru, kas nodrošina lielisku ilgmūžību uz vienu uzlādi, aptuveni 500 uzņemšanas kadriem.

      Secinājums

      Kopumā Canon EOS 1300D ir lieliska izvēle tiem, kas vēlas iepazīt DSLR fotogrāfiju ar uzticamu un daudzpusīgu kameru. Augstas izšķirtspējas sensors, pierādīta autofokusa sistēma un lietotājam draudzīgs dizains padara to par ideālu rīku, lai uzņemtu satriecošus attēlus un augstas kvalitātes video.

      Īpašības

      • 18 MP APS-C CMOS sensors augstas kvalitātes fotogrāfijām
      • DIGIC 4+ attēlu procesors uzlabotai veiktspējai
      • 9 punktu autofokusa sistēma ātrai un precīzai fokusēšanai
      • ISO diapazons no 100-6400 (paplašināms līdz 12800)
      • Full HD 1080p video ieraksta iespējas
      • 3 collu LCD ekrāns vieglai kompozīcijai un apskatei
      • Integrēta Wi-Fi un NFC vieglai koplietošanai
      • Radošie filtri mākslinieciskajiem foto efektiem
      • Viegls un izturīgs dizains ērtai apstrādei
      • Izcila akumulatora ilgmūžība ilgstošām uzņemšanas sesijām

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Ir uz vietas
      1 vienība