New Canon EOS 7D EF-S 18-55mm 3.5-5.6 II kameras komplekts noma

Atklājiet Canon EOS 7D ar EF-S 18-55mm objektīvu, ideālu ātruma, attēla kvalitātes un daudzpusības apvienojumu. Iemūžiniet satriecošas fotogrāfijas un videoklipus jebkurā vidē ar uzlabotām funkcijām, kas pielāgotas gan entuziastiem, gan profesionāļiem. Atbrīvojiet savu radošumu ar Canon EOS 7D un tā 18-55mm objektīvu.
Galvenās iezīmes

  • Izcila automātiskā fokusēšana dinamiskai fotografēšanai
  • Augstas ātruma nepārtraukta fotografēšana
  • Pilna HD video iespējas


Paaugstiniet savas fotogrāfijas prasmes ar Canon EOS 7D EF-S 18-55mm objektīvu.
Papildu priekšrocības

  • Izturīga un uzticama konstrukcija
  • Nepārspējama precizitāte elpu aizraujošām ainavām un darbības kadriem

Canon EOS 7D EF-S 18-55mm 3.5-5.6 II kameras komplekts noma

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

2000 par dienu ar PVN

1000 katra nākamā diena -50%
500 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 250.00
59244

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      Rezervē uzreiz

      Canon EOS 7D Pārskats

      Canon EOS 7D ir izturīgs digitālais vienas lēcas refleksa (DSLR) fotoaparāts, kas simbolizē Canon apņemšanos nodrošināt izcilību attēlu tehnoloģijā. Šis fotoaparāts ir ideāli piemērots gan profesionāliem fotogrāfiem, gan entuziastiem, piedāvājot lielisku funkciju apvienojumu kvalitatīvai attēlu uzņemšanai pat izaicinošos apstākļos. Tā daudzpusība tiek uzlabota, izmantojot Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II objektīvu, kas nodrošina praktisku tālummaiņas diapazonu dažādu fotogrāfijas stilu izpētei.

      Izcila Attēla Kvalitāte

      Canon EOS 7D ir aprīkots ar 18 megapikseļu APS-C CMOS sensoru, kas nodrošina detalizētus attēlus ar bagātīgu krāsu atveidojumu un dinamisko diapazonu. Augstais ISO diapazons no 100 līdz 6400 (paplašināms līdz 12800) ļauj uzņemt izcilus attēlus pat sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Apvienojumā ar Canon DIGIC 4 attēlu procesoru, fotoaparāts var uzņemt attēlus ar ātrumu 8 kadri sekundē.

      Daudzpusīgs Objektīvs Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II

      Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II objektīvs ir populārs izvēles variants, kas lieliski papildina EOS 7D. Tas nodrošina fokusa garumu, kas atbilst aptuveni 29-88mm 35mm formātā, padarot to ļoti daudzpusīgu. Objektīvs nodrošina asus attēlus visā diapazonā, un tā kompaktais dizains uzlabo pārnēsājamību, padarot to ideālu ceļojumu fotogrāfiem.

      Uzlabota Autofokusa Sistēma

      Canon EOS 7D ir 19 punktu autofokusa sistēma ar krustveida sensoriem, kas nodrošina augstāku precizitāti un ātrāku objektu izsekošanu. Šī sistēma ir ideāli piemērota ātri kustīgu objektu uzņemšanai, piemēram, sporta vai dabas fotogrāfijai. Fotoaparāts piedāvā arī manuālas fokusa kontroles un dažādus fokusēšanas režīmus.

      Izturīga Konstrukcija un Ergonomisks Dizains

      Canon EOS 7D ir izstrādāts ar izturību prātā. Tā aizsargātais magnija sakausējuma korpuss ir piemērots profesionālam lietojumam, un tā ergonomiskais dizains nodrošina komfortu ilgstošās fotografēšanas sesijās.

      Augstas Izšķirtspējas Video Ieraksts

      Canon EOS 7D izceļas arī augstas izšķirtspējas video ierakstā, atbalstot Full HD (1080p) video uzņemšanu ar dažādiem kadru ātrumiem. Tam ir veltīta mikrofona ieeja, kas ļauj uzlabot audio kvalitāti, izmantojot ārējos mikrofonus.

      Intuitīvas Kontroles un Savienojamības Iespējas

      EOS 7D ir aprīkots ar intuitīvām kontroles iespējām, kas atvieglo fotografēšanu. Liels optiskais skatu meklētājs nodrošina 100% pārklājumu, bet aizmugurējais LCD ekrāns ļauj viegli piekļūt iestatījumiem. Savienojamība tiek nodrošināta ar USB un HDMI izejām.

      Secinājums

      Canon EOS 7D kopā ar EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II objektīvu ir jaudīgs fotoaparāts, kas apmierina dažādas fotogrāfijas vajadzības, piedāvājot izcilu veiktspēju un uzticamību. Ar izcilu attēla kvalitāti, daudzpusīgiem objektīvu variantiem un uzlabotu autofokusa sistēmu, šis fotoaparāts ir iecienīts gan fotogrāfu entuziastu, gan profesionāļu vidū.

      Funkcijas

      • 18 megapikseļu APS-C CMOS sensors
      • DIGIC 4 attēlu procesors ātrai apstrādei
      • Nepārtraukta uzņemšanas ātrums 8 kadri sekundē
      • 19 punktu autofokusa sistēma ar krustveida sensoriem
      • Augsts ISO diapazons no 100 līdz 6400 (paplašināms līdz 12800)
      • Full HD 1080p video ieraksta iespējas
      • Aizsargāts magnija sakausējuma korpuss izturībai
      • Ergonomisks dizains komfortablai fotografēšanai
      • Liels optiskais skatu meklētājs ar 100% pārklājumu
      • Savienojamības iespējas, tostarp USB un HDMI izejas
      • Komplektā ietilpst Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II objektīvs daudzpusībai

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Ir uz vietas
      1 vienība