New Canon EOS 4000D EF-S 18-55mm 3.5-5.6 III kameras komplekta noma

Atklājiet Canon EOS 4000D, daudzpusīgu DSLR, kas ir ideāli piemērots fotogrāfiem visos līmeņos. Komplektā ietilpst EF-S 18-55mm objekīvs, kas nodrošina satriecošas bildes ar dinamisku detaļu, padarot to par ideālu sabiedroto dzīves mirkļu iemūžināšanai. Canon EOS 4000D ir radīts, lai iedvesmotu radošumu ar savu 18 megapikseļu sensoru un lietotājam draudzīgajām funkcijām. Apvienojumā ar EF-S 18-55mm objekīvu, jūs baudīsiet izcilu attēla kvalitāti un iespēju viegli izpētīt dažādus fotogrāfijas stilus. Iemūžiniet savu pasauli dzīvīgās detaļās ar Canon EOS 4000D. Ar EF-S 18-55mm 3.5-5.6 III objekīvu, šis DSLR piedāvā iespaidīgu veiktspēju un lietošanas ērtumu, padarot to par ideālu ikdienas fotogrāfijai un neaizmirstamām piedzīvojumiem.

Canon EOS 4000D EF-S 18-55mm 3.5-5.6 III kameras komplekta noma

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

1800 par dienu ar PVN

900 katra nākamā diena -50%
450 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 200.00
59243

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      Rezervē uzreiz

      Pārskats

      Canon EOS 4000D ir daudzfunkcionāla un lietotājam draudzīga digitālā SLR kamera, kas paredzēta gan iesācējiem, gan fotogrāfijas entuziastiem. Ar izcilu lietošanas vienkāršību, 4000D ļauj lietotājiem uzņemt satriecošas fotogrāfijas ar iespaidīgu skaidrību un detaļām. Aprīkota ar EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III objektīvu, šī kamera ir lielisks ievads digitālās fotogrāfijas pasaulē, ļaujot ikvienam ražot augstas kvalitātes attēlus ar minimālu piepūli.

      Augstas Kvalitātes Attēli

      Canon EOS 4000D centrā ir iespaidīgs 18 megapikseļu APS-C CMOS sensors, kas nodrošina izcilu attēla kvalitāti. Šis liels sensors ļauj labāk kontrolēt attēla dziļumu un nodrošina skaisti izplūdušu fona efektu, uzsverot galveno objektu. Neatkarīgi no tā, vai fotografējat portretus, ainavas vai ikdienas mirkļus, 4000D nodrošina dzīvīgas krāsas un asus detalizējumus. Kamera atbalsta ISO iestatījumus no 100 līdz 6400, ļaujot elastību dažādos apgaismojuma apstākļos.

      Lietotājam Draudzīgs Dizains

      Canon EOS 4000D ir izstrādāta, domājot par lietotāju, un tās intuitīvā saskarne padara to viegli lietojamu pat iesācējiem. Kameras režīmu disks ļauj ātri pāriet starp dažādiem fotografēšanas režīmiem, tostarp automātiskajiem un manuālajiem iestatījumiem. Lielais 2.7 collu LCD ekrāns sniedz skaidru attēlu pārskatu, savukārt optiskais skatu meklētājs nodrošina tradicionālu fotografēšanas pieredzi.

      Video Iespējas

      Canon EOS 4000D izceļas arī video ierakstā, piedāvājot iespēju uzņemt pilna kadra HD video 1080p. Šī funkcija ir noderīga jauniem videogrāfiem, kuri vēlas radīt augstas kvalitātes video saturu bez papildu aprīkojuma. Lietotājam draudzīgās kontroles ļauj viegli pārslēgties starp foto un video režīmiem.

      Radošie Filtri un Efekti

      Canon EOS 4000D piedāvā dažādus radošos filtrus un efektus, kas ļauj pievienot personisku pieskārienu attēliem, piemēram:

      • Miniatūras efekts
      • Fish-eye efekts
      • Rotaļlietu kameras efekts

      Šie filtri var tikt izmantoti tieši kamerā, ietaupot laiku rediģēšanas procesā.

      Bezvadu Savienojamība

      Canon EOS 4000D integrē mūsdienu tehnoloģijas ar tradicionālo fotogrāfiju. Tās iebūvētā Wi-Fi funkcija ļauj savienot kameru ar viedtālruni vai planšeti, kas atvieglo attēlu koplietošanu sociālajos tīklos.

      Noturība un Pārnēsājamība

      Canon EOS 4000D ir izstrādāta, lai izturētu ikdienas lietošanas apstākļus. Svars ir aptuveni 475 grami, padarot to vieglu un pārnēsājamu, ideāli piemērotu ceļotājiem.

      Paplašiniet Fotogrāfijas Prasmes

      Canon EOS 4000D ir saderīga ar plašu Canon EF un EF-S objektīvu klāstu, ļaujot fotogrāfiem izpētīt dažādus stilus un tehnikas.

      Funkcijas

      • 18 megapikseļu APS-C CMOS sensors
      • EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III objektīvs komplektā
      • Pilna kadra HD 1080p video ieraksts
      • Vienkārši lietojami fotografēšanas režīmi
      • Iebūvēta Wi-Fi
      • 2.7 collu LCD ekrāns
      • Radošie filtri un efekti
      • Viegls un izturīgs dizains
      • Saderība ar plašu Canon objektīvu klāstu

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Ir uz vietas
      1 vienība