Foto statīvi - Manfrotto Nitrotech 608 & CF Twin MS MVK608TWINGC - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Nitrotech 608 šķidruma galva
  • Slāpekļa virzuļa atsvara mehānisms
  • 0-17,6 lb nepārtraukta pretsvars
  • Nepārtraukti mainīga panorāmas un slīpuma vilkme
  • FAST dubultā oglekļa šķiedras video statīva kāja
  • Ultra L-Lock kāju fiksatori
  • Adaptera gredzens no 100 līdz 75 mm
  • 3 x noņemama gumijas sajūta
  • Iekļauts vidējā līmeņa izkliedētājs
  • Komplektā ietilpst pārnēsājamā soma un puskules adapteris

Manfrotto Nitrotech 608 & CF Twin MS MVK608TWINGC

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

135545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 7 - 14 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 1 vienība

56727
MVK608TWINGC
8024221698138
Manfrotto

Jauns

Delivery Instore
29.09 - 18.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
01.10 - 19.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
01.10 - 19.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
29.09 - 18.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1355.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Manfrotto 608 Nitrotech Fluid Head ar 645 FAST Twin oglekļa šķiedras statīvu sistēmu un somu

Manfrotto 608 Nitrotech fluīda galva ar 645 FAST Twin oglekļa šķiedras statīva sistēmu un somu apvieno inovatīvo Nitrotech 608 fluīda galvu ar 2 pakāpju oglekļa šķiedras 645 FAST Twin statīva kājām un vidējā līmeņa izkliedētāju, radot efektīvu stabilitātes un vienmērīgas, precīzas vadības kombināciju. Statīva kājām ir 100 mm bļoda, un tām ir noņemams 75 mm adapteris, kas ļauj uzstādīt galvu ar 100 vai 75 mm bumbu. Šajā komplektā ietilpst arī puskules adapteris, kas ļauj uz kājām uzstādīt 608 galvu ar plakanu pamatni. Galvai ir mainīga pagriešanas un noliekšanas pretestība ar neatkarīgām fiksācijām un nepārtrauktu atsvaru no 0 līdz 17,6 kg.

Oglekļa šķiedras kājas ir izturīgas, stipras, noturīgas pret sālsūdens koroziju un aprīkotas ar Ultra L-Lock, kas ļauj bloķēt un atbloķēt kājas, izmantojot tikai vienu bloķēšanas sviru, kas atrodas katras kājas augšdaļā, tāpēc nav jānoliecas, lai atbloķētu kājas. Kājām ir 3 bloķēšanas pozīcijas, lai tās varētu darboties bez izkliedētāja, vai arī jūs varat izmantot komplektā iekļauto vidējā līmeņa izkliedētāju, kad kājas ir iestatītas brīvai kustībai. Šai sistēmai ir iekļauts polsterēts pārnēsāšanas maisiņš glabāšanai un transport.

Manfrotto 608 Nitrotech Fluid video galva

Manfrotto 608 Nitrotech ir plakanas bāzes fluīda video galva, kas izstrādāta neatkarīgu satura veidotāju, kuri iesaistīti dažāda veida projektos, daudzpusīgām vajadzībām. Pateicoties tās plakanajai pamatnei ar 3/8"-16 montāžas vītni, kā arī salīdzinoši kompaktajam un vieglajam dizainam, galvu var viegli pārvietot starp saderīgu statīvu un slīdni, strēli, monopodu un dažādiem citiem rīkiem. Viena no galvenajām 608 Nitrotech īpašībām ir tās slāpekļa gāzes virzuļa atsvara mehānisms (tāpēc arī Nitrotech), kas nodrošina nepārtrauktu atsvara regulēšanu pretstatā pakāpju vai fiksētai regulēšanai visā galvas lietderīgās slodzes diapazonā no 0 līdz 30,9 lb. Turklāt modernizētā šķidruma tehnoloģija ievērojami uzlabo nepārtraukti mainīgās pretestības veiktspēju un nodrošina vienmērīgu un nesvārstīgu pagriešanas un sasvēršanas kustību.

Nodrošinot papildu elastību, galvas kameras plates sistēma ir aprīkota ar sānu bloķēšanas mehānismu, kas ļauj ātrāk un drošāk uzstādīt kameras plati un kameras slodzi. Tā vietā, lai no aizmugures izlīdzinātu un iebīdītu kameras plāksni, jūs varat ērti iebīdīt vienu plāksnes pusi no augšas un pēc tam uzspiest un saspiest otru pusi.

608 Nitrotech piedāvā divus rozetes stiprinājumus, lai piestiprinātu komplektā iekļauto panorāmas stieni vai nu kreisajā, vai labajā pusē. Šīm rozetēm ir arī Manfrotto Easy Link sistēma piederumu montāžai, izmantojot šarnīrveida roku. Katras rozetes centrā ir 3/8"-16 port un gan Manfrotto, gan ARRI antirotācijas spraugas ap stiprinājumu port. Easy Link sistēma ir izstrādāta, lai atbalstītu port Manfrotto šarnīrveida rokas, kas aprīkotas ar rotācijas novēršanas tapām, vai rokas ar ARRI pozicionēšanas tapām, lai nepieļautu sasvēršanos. Tajā pašā laikā var piestiprināt arī standarta šarnīrveida rokas.

Citas 608 Nitrotech iezīmes ir uzlabota izturība pret zemākām darba temperatūrām, salīdzinot ar iepriekšējiem Nitrotech modeļiem, kā arī uzlabota ergonomika un dažādu pogu izgatavošanas materiāli.

Galvenās funkcijas

  • Plakanā pamatne ar 3/8"-16 montāžas vītni, kas ļauj lietot uz statīviem, slīdņiem, strēles, monopodiem un citiem support rīkiem.
  • Slāpekļa gāzes virzuļa atsvara mehānisms nodrošina nepārtrauktu atsvara regulēšanu visā lietderīgās slodzes diapazonā no 0 līdz 30,9 lb.
  • Uzlabota šķidruma tehnoloģija, kas nodrošina vienmērīgu un bez svārstībām notiekošu pagriešanas un nolieces kustību, pateicoties nepārtraukti maināmai pretestības efektivitātei.
  • Vieglāks un drošāks kameras plates sānu bloķēšanas mehānisms
  • Divi rozetes stiprinājumi ar 3/8"-16 port un Manfrotto un ARRI pretgriešanās slotu, lai piestiprinātu komplektā iekļauto panorāmas stieni un standarta vai pretgriešanās šarnīrveida sviru.
  • 5,9" augstums

Manfrotto 645 FAST video statīvs ar divām kājām un Ultra L-Lock mehānismu (oglekļa šķiedra)

Manfrotto 645 FAST Twin Leg video statīvs ar Ultra L-Lock mehānismu ir divpakāpju oglekļa šķiedras statīvs ar 100 mm bļodu un vienu kāju fiksācijas mehānismu katrai kājai. Komplektā ir iekļauts adapteris no 100 uz 75 mm bļodiņu, lai jūs varētu elastīgi izmantot 100 vai 75 mm video galviņas. Statīvam ir dubultas smailes kājas ar noņemamiem gumijas pārsedzējiem, kas ļauj to izmantot gan uz dažāda reljefa, gan uz līdzenas, gludas virsmas.portTas spēj izturēt līdz 55 kg, un tā maksimālais darba augstums ir 61,8", minimālais augstums - 10,6", bet salocītā stāvoklī - 28,7".

Statīva kājas var izvēlēties starp brīvu kustību vai trīs fiksējošām kāju pozīcijām, lai jūs varētu izmantot kājas bez izkliedētāja. Ja nepieciešams, var pievienot papildu Manfrotto MVASPR2N1 2-in-1 izkliedētāju.

Kāju fiksatori

Statīva kājām ir Manfrotto Ultra-L fiksators Twin FAST statīva kājām. Tas ļauj bloķēt un atbloķēt abas kāju pakāpes, izmantojot tikai vienu bloķēšanas sviru, kas atrodas katras kājas augšdaļā, tāpēc jums nav jānoliecas, lai atbloķētu kājas.

Izkliedētājs vai bez izkliedētāja

Kājās ir iebūvēts bloķēšanas mehānisms, kas ļauj kājām kustēties pilnīgi brīvi, kas ir piemērots, strādājot ar izkliedētāju, vai bloķēties vienā no trim leņķiem - 70, 50 un 20, kas ir piemērots lietošanai, strādājot bez izkliedētāja.

Gumijas kājas

Varat izmantot komplektā iekļautās gumijas kājiņas, lai pasargātu jutīgas virsmas no statīva kāju smailes.

Adapteris no 100 uz 75 mm bļodas

Statīva kājām ir 100 mm bļoda, un tām ir pievienots 100 līdz 75 mm bļodas adapteris. Tas nodrošina elastību, lai izmantotu video galvu ar 100 vai 75 mm izlīdzināšanas lodi.

Produkta veidsVideo statīvs
Produkta veidsStatīvs foto
Statīva komplektācijaar galvu
Sadaļas3
Materiālskarbona
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas