Foto statīvi - Fotopro X-go Gecko E2 tripod with FPH-42QP ball head FP4269 - ātri pasūtīt no ražotāja

The Photopro X-go Gecko E2 tripod with FPH-42QP head is a versatile tool that combines light weight with strength thanks to solid aluminum. With a max load of 8kg and 5-section legs with T-LOCK locks, it provides stability and comfortable handling. The 3-stage tilt system and the reverse mount of the 2-section center column allow you to work with a variety of perspectives - from macro photography to "frog perspective” shots. The tripod is also equipped with a load hook. Spikes hidden under rubber tips provide grip on any surface.

Fotopro X-go Gecko E2 tripod with FPH-42QP ball head FP4269

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

11945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

28928
FP4269
6944326367321
Fotopro

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 08.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 08.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Fotopro X-go Gecko E2 statīvs ar FPH-42QP galvu

Fotopro X-go Gecko E2 statīvs ar FPH-42QP galvu ir daudzfunkcionāls rīks, kas apvieno vieglo svaru ar izturību, pateicoties cietajam alumīnijam. Ar maksimālo slodzi 8 kg un 5 sekciju kājām ar T-LOCK slēdžiem, tas nodrošina stabilitāti un ērtu apstrādi. 3 posmu slīpuma sistēma un 2 sekciju centrālās kolonnas apgrieztā montāža ļauj strādāt ar dažādām perspektīvām - no makro fotogrāfijas līdz vardes perspektīvas kadriem. Statīvs ir aprīkots arī ar slodzes āķi. Asmeņi, kas paslēpti zem gumijas uzgaļiem, nodrošina saķeri uz jebkuras virsmas. Statīvs piedāvā darbu plašā augstuma diapazonā - no 33.7 cm līdz 146.1 cm. Svars tikai 1.13 kg padara to viegli pārnēsājamu, padarot to par ideālu izvēli biežiem ceļotājiem. Iekļauta izturīga pārvadāšanas soma.

Galvenās produkta iezīmes

  • ultralegais statīvs, kas sver tikai 1.13 kg, izgatavots no izturīga alumīnija
  • trīs posmu kāju slīpuma sistēma elastīgai leņķa regulēšanai
  • piecu sekciju kājas, kas izstiepjamas ar T-LOCK rotējošo skavu sistēmu
  • iespēja apgriezt centrālo kolonnu, ideāli piemērota makro fotogrāfijai un zemu kadriem
  • iespēja atskrūvēt vienu no statīva kājām un izmantot to kā monopodu
  • divu sekciju centrālā kolonna, kas aprīkota ar āķi papildu svaram
  • paslēpti asmeņi ar iespēju uzlikt gumijas, neslīdošus uzgaļus
  • minimālā darba augstums 337 mm, maksimālā darba augstums 1461 mm
  • augstums transporta pozīcijā tikai 345 mm
  • maksimālā statīva slodze 8 kg
  • maksimālais kājas diametrs 22 mm
  • 2 caurumi papildu aksesuāru montāžai (piemēram, lampai, mikrofonam vai ekrānam)
  • ideāli piemērots DSLR, bezspoguļu un videokamerām
  • ergonomiskā FPH-42QP galva ar gludu panoramēšanu
  • kompakts un viegli pārnēsājams, ideāli piemērots lauka darbam
  • transporta soma iekļauta

Daudzveidīgas izmantošanas iespējas

Fotopro X-go Gecko E2 statīvs ar FPH-42QP galvu ir ideāls rīks fotogrāfiem, kuri novērtē daudzpusību un uzticamību. Tas izgatavots no viegla un izturīga alumīnija, kas ļauj izturēt pat visprasīgākos apstākļus. Tas piedāvā maksimālo pacelšanas jaudu 8 kg. Tā kompaktais izmērs un zems svars - tikai 1.13 kg - padara to viegli pārnēsājamu no vietas uz vietu. Piecu sekciju kājas ļauj ātri un viegli pārvietoties uz vēlamo pozīciju. Darba augstuma diapazons no 33.7 cm līdz 146.1 cm sniedz plašas iespējas eksperimentēt ar dažādām perspektīvām.

Ērta izklāšana

Fotopro X-go Gecko E2 statīvs ar FPH-42QP galvu ir izstrādāts ērtai un ātrai izklāšanai. Tam ir trīs posmu kāju slīpuma sistēma, kas ļauj ātri un viegli pielāgot pozīciju. Katrs kājas posms ir bloķēts ar inovatīvo T-LOCK rotējošo skavu sistēmu, kas ne tikai ir ārkārtīgi ērta lietošanā, bet arī garantē drošu un stabilu savienojumu. Pateicoties ergonomiskajam slēdžu dizainam, statīva darbība ir intuitīva un viegla, pat skarbos laika apstākļos vai kad valkājat cimdus.

Profesionālā bumbu galva

Fotopro X-go Gecko E2 statīvs ļauj ātri un ērti izveidot pārsteidzošas panorāmas. Tam palīdz precīzā skala. FPH-42QP bumbu galva ir arī izcili daudzpusīga. Tā būs ideāla dinamiskām kadriem, kā arī statiskām ainavām un portretiem. Iebūvētais līmeņrādis ļaus jums perfekti izlīdzināt kameru un iegūt perfektus kadrus dažādos reljefa apstākļos!

Modulārā centrālā kolonna

Fotopro X-go Gecko E2 statīvs ar FPH-42QP galvu ir aprīkots ar divu sekciju centrālo kolonnu, kas piedāvā apgrieztas montāžas funkciju. Šis risinājums ir ārkārtīgi noderīgs makro fotogrāfijā. Tas ļauj precīzi novietot kameru tuvu zemei, kas ir izšķiroši svarīgi, fotografējot mazus objektus vai tā sauktajos vardes perspektīvas kadrus. Papildu priekšrocība centrālajai kolonnai ir izstiepjams āķis, kas atrodas tās apakšā. Tas ļauj uzstādīt papildu slodzi, lai palielinātu visas konstrukcijas stabilitāti, piemēram, vēja laikā.

Pārvērst to par monopodu!

Vai jums rūp ultramobilitāte? Varbūt jūsu jaunais fotogrāfijas vai filmu projekts prasa zibens ātru rīcību, kur katra sekunde ir svarīga? Ar Fotopro X-go Gecko E2 statīvu jums ir vēl lielāka brīvība darbā. Pēc vienas kājas atskrūvēšanas jūs iegūstat papildu sabiedroto pilnībā funkcionāla monopoda veidā. Jūs varat uzstādīt galvu uz tā un baudīt stabilus kadrus, kur vien esat ierobežots ar telpu vai nepieciešams strādāt vēl ātrāk.

Papildu aksesuāru montāža

Fotopro X-go Gecko E2 statīvs ar FPH-42QP galvu tika radīts mūsdienu fotogrāfiem un videomakeriem, kuri vēlas izmantot papildu aksesuārus, lai atvieglotu savu ikdienas darbu. Starp tā kājām jūs atradīsiet 2 1/4 sieviešu vītņus. Šis risinājums palīdzēs uzstādīt papildu aksesuārus tuvu jūsu kamerai, piemēram, priekšskatījuma ekrānus, LED gaismas, virziena mikrofonus, skaņas ierakstītājus vai teleprompterus. Tas ietaupīs jums papildu statīvus un sniegs vairāk vietas ap jūsu darba staciju.

Paslēpti asmeņi

Fotopro X-go Gecko E2 statīva kājas ir aprīkotas ar īpašiem asmeņiem, kas nodrošina lielisku stabilitāti pat uz visgrūtākajām virsmām. Tie ir paslēpti zem gumijas uzgaļiem. Šie uzgaļi vislabāk darbosies uz parketa vai flīžu grīdām, kur tie nodrošinās maksimālu saķeri. Neatkarīgi no tā, vai strādājat ārā, uz akmeņainiem ceļiem vai iekštelpās, jūs varat būt droši, ka statīvs paliks savā vietā.

Pievienojieties fotopropolis ģimenei

Uzsākot ceļojumu, kas pilns ar unikāliem kadriem un uzņemšanām, neaizmirstiet paņemt līdzi izturīgu statīvu. Un, kad atgriezīsieties no ceļojuma, dalieties ar savām lieliskajām fotogrāfijām un video, atzīmējot mūs Facebook un Instagram. Tiksimies takā, vlogos un filmu komplektos!

Specifikācija

  • modelis: Fotopro X-go Gecko E2 ar FPH-42QP galvu
  • būvmateriāls: alumīnijs
  • maksimālā statīva slodze: 8 kg
  • minimālā darba augstums: 337 mm
  • maksimālā darba augstums: 1461 mm
  • kāju sekciju skaits: 5
  • augstums transporta pozīcijā: 345 mm
  • maksimālais kājas diametrs: 22 mm
  • svars: 1.13 kg

Komplektā ietilpst

  • Fotopro X-go Gecko E2 statīvs ar FPH-42QP galvu
  • rezerves gumijas uzgaļu komplekts statīva kājām
  • statīva un aksesuāru soma
  • allen atslēgu komplekts
Produkta veidsStatīvs foto
Statīva komplektācijaar galvu
Sadaļas5
Maksimālā kravnesība, kg8
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām