Foto statīvi - Fotopro F5 tripod with FPH-52Q ball head - black - ātri pasūtīt no ražotāja

Fotopro F5 ir uzticams statīvs, kas izgatavots no izturīga alumīnija un magnija sakausējuma. Tā maksimālais darba augstums ir 158,5 cm, un, tā svars ir tikai 1,53 kg, bet maksimālā slodze - līdz 8 kg.

Salocīts tas ir tikai 43 cm garš, tāpēc to ir viegli pārnēsāt. Modelim ir 4 kāju sekcijas, ātras "Flip Lock" skavas un atlokāma centrālā kolonna, ko noteikti novērtēs makrofotogrāfijas entuziasti.

Fotopro F5 tripod with FPH-52Q ball head - black

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

10944 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

12199
FP3728
6944326361305
Fotopro

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 11.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 11.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 11.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 11.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Fotopro F5 ir uzticams statīvs, kas izgatavots no izturīga alumīnija un magnija sakausējuma. Tā maksimālais darba augstums ir 158,5 cm, un, tā svars ir tikai 1,53 kg, bet maksimālā slodze - līdz 8 kg. Salocīts tas ir tikai 43 cm garš, tāpēc to ir viegli pārnēsāt. Modelim ir 4 kāju sekcijas, ātras "Flip Lock" skavas un atlokāma centrālā kolonna, ko noteikti novērtēs makrofotogrāfijas entuziasti. Tam ir precīza lodveida galva FPH-52Q ar 360° skalu, līmeņrāži un ātrās montāžas plāksne, kas atbalsta Arca-Swiss standartu.

Noņemamā kāja, kas pabeigta ar putuplasta oderējumu ērtam satvērienam, var kalpot kā monopods. Statīvam ir arī gumijas kājas un metāla āķis papildu svara uzstādīšanai. Statīvam ir pievienota pārnēsāšanas soma. Galvenās produkta iezīmes Universāls statīvs ar maksimālo darba augstumu 158,5 cm, tā svars ir tikai 1 kg.53 kg 8 kg maksimālā slodze tā izmērs salocītā stāvoklī ir 43 cm 4 kāju sekcijas, kas izvēršas ar "Flip Lock" skavām noņemamā kāja, kas aizsargāta ar putuplasta oderējumu, var darboties kā monopods centrālās kolonnas apgriešanas iespēja ļauj ar iekļauto kameru gandrīz pietuvoties zemei precīza lodveida galva FPH-52Q 360° skala precizitātei panorāmas attēlu uzņemšanas laikā līmeņrāži ērtai precīzai statīva pozicionēšanai Arca-Swiss saderīga ātras noņemšanas plāksne, aizsargāta ar silikona uzliku gumijas kājas labam saķeršanās spēkam uz līdzenas virsmas metāla āķis centrālās kolonnas apakšā papildu slodzes piekāršanai transportēšanas soma komplektā izturīgs un uzticams Fotopro F5 ir uzticams statīvs, kas labi darbosies jebkura fotografēšanas entuziasta rokās.

Tā konstrukcija, kuras pamatā ir ciets alumīnija un magnija sakausējums, garantē ne tikai izturību, bet arī izturību pret bojājumiem un koroziju. Neatkarīgi no laikapstākļiem vai lietošanas intensitātes šis statīvs izturēs vislielākos pārbaudījumus. Tas būs lieliski piemērots gan profesionālām fotosesijām, gan pārgājieniem dabā, kur aprīkojuma uzticamība ir īpaši svarīga. Pateicoties tā augstākās kvalitātes konstrukcijai, Fotopro F5 statīvs ir ieguldījums uz daudziem gadiem. Komplektā iekļauta precīza galva Lodveida galva FPH-52Q izceļas ar izcilu mobilitāti, precizitāti un daudzpusību. Tā ir ideāli piemērota ātrgaitas sporta fotogrāfijām, kā arī statiskām ainavām un portretiem. FPH-52Q ir divas neatkarīgas un ērti lietojamas slēdži. Viena no tām ļauj vienmērīgi regulēt lodes fiksācijas skavas stiprumu.

Ar otru slēdzi regulē rotējošās galvas pamatnes kustību. Tam ir 360° skala, kas atvieglos precīzu panoramēšanu. Galva ir saderīga ar ātrās montāžas plāksnēm, kas izgatavotas saskaņā ar populāro Arca-Swiss standartu. Trīs līmeņrāži ļaus jums perfekti novietot kameru un iegūt ideālus kadrus jebkuros lauka apstākļos! Statīvs un monopods vienā Vai jūs uztrauc īpaši liela mobilitāte? Vai varbūt jūsu jaunajam fotografēšanas vai filmēšanas projektam nepieciešama zibensātra darbība, kur svarīga ir katra sekunde? Tādā gadījumā Fotopro F5 statīvs būs lieliska izvēle. Jūs jebkurā brīdī varat atskrūvēt vienu no kājām un, savienojot to ar galvu, pārvērst to par monopodu. Tas ir ideāls risinājums, ja jūsu darba vieta ir ierobežota vai ja jums nepieciešams strādāt vēl ātrāk, nezaudējot uzņemto kadru stabilitāti. Fotopro F5 statīvs sniedz jums pilnīgu brīvību un elastību, lai jūs varētu koncentrēties uz augstākās kvalitātes satura radīšanu bez kompromisiem.

Apvērsts uz augšu Fotopro F5 statīvs ar lodveida galvu FPH-52Q ir universāls rīks fotogrāfiem, kuri strādā ceļā, studijā vai mājās. Iespēja apgriezt centrālo statīvu ļaus jums fotografēt tuvāk zemei, ko noteikti novērtēs produktu fotografēšanas un dabas makro entuziasti. Ātra un ērta izvēršana Fotopro F5 statīva četras kāju sekcijas ir fiksētas ar uzticamu un ātri lietojamu "Flip Lock" skavu sistēmu. Šāds risinājums ļaus jums dažu sekunžu laikā precīzi pielāgot to garumu atbilstoši jūsu pašreizējām vajadzībām un ātri sagatavoties darbam ar kameru vai videokameru.

Statīva darba augstums var būt no 42,8 cm līdz 158,5 cm. Šis diapazons ļaus jums radīt radošus kadrus no dažādām perspektīvām. Pievienojieties #photopro ģimenei Dodoties pārsteidzošā ceļojumā, kas pilns ar unikāliem kadriem un kadriem, neaizmirstiet paņemt līdzi labu statīvu. Dalieties ar mums savos lieliskajos fotoattēlos un videoklipos, atzīmējot mūs Facebook un Instagram Uz tikšanos ceļā! Specifikācijas modelis: Fotopro F5 ar lodveida galvu FPH-52Q - melns krāsa: melna materiāls: alumīnija un magnija sakausējums kāju sekciju skaits: 1: Maksimālais darba augstums: 42,8 cm Maksimālais darba augstums: 158,5 cm Augstums transportēšanas pozīcijā: 4 kājas diametrs: 26 mm Minimālais darba augstums: 42,8 cm Maksimālais darba augstums: 158,5 cm: Maksimālā slodze: 43 cm Maksimālā slodze: 158 cm: 8 kg svars: 1,53 kg Komplekta saturs Photopro F5 statīvs ar lodveida galvu FPH-52Q - melna transportēšanas soma

Produkta veidsStatīvs foto
Statīva komplektācijaar galvu
Sadaļas4
Materiālsalumīnija
Minimālais augstums, cm42.8
Maksimālais augstums, cm158.5

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām