COLORAMA PAPER BACKGROUND 2.72X11M CARAMEL

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

13545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

54869
5055135931311
Colorama

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 11.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 10.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 11.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Uzlabojiet savu fotogrāfiju ar Colorama papīra fonu karameļu krāsā

Uzlabojiet savu fotogrāfiju kvalitāti ar Colorama papīra fonu, kas īpaši izstrādāts profesionālām fotosesijām. Karameļu krāsa piešķir siltumu un izsmalcinātību jūsu attēliem, liekot tiem izcelties bez pūlēm.

Augstas kvalitātes materiāls

Izgatavots no izturīga un augstas kvalitātes papīra, šis fons nodrošina viengabalainu un gludu fonu jūsu fotosesijām. 2,72 x 11 m izmērs nodrošina pietiekami daudz vietas dažādiem fotografēšanas leņķiem un kompozīcijām.

Ideāli piemērots foto stendiem vai studijas iekārtojumam

Neatkarīgi no tā, vai veidojat foto stendu pasākumā vai strādājat profesionālā studijā, šis Colorama papīra fons karameļu krāsā ir universāls un viegli lietojams. Tas palīdz radīt vienotu un profesionālu fotoattēlu izskatu.

Viegli lietojams un nomaināms

Pateicoties ērtajam izmēram un materiālam, kas ir viegli lietojams, šis fons ir praktisks ātrai uzstādīšanai un nomaiņai. Nodrošiniet, lai jūsu fotosesijas noritētu raiti, izmantojot Colorama papīra fonu karameļu krāsā.

Ieguldiet savos fotoattēlu uzņemšanas iestatījumos jau šodien, iegādājoties Colorama papīra fonu karameļu krāsā, un pārliecinieties, ka tas mainīs jūsu attēlus.

Produkta veidsStudijas Aksesuāri

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām