Fokusa iekārtas - DJI Focus Pro Creator Combo - ātri pasūtīt no ražotāja

  • DJI RS 3 un RS 4 Pro gimbals
  • Focus Pro LiDAR, Focus Pro motors
  • Focus Pro rokturis
  • Pārnēsāšanas futrālis

DJI Focus Pro Creator Combo

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

89945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

57108
CP.RN.00000404.02
6941565981875
DJI

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 30.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 29.09.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 29.09.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 30.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
899.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

DJI Focus Pro Creator Combo

Izjūtiet Focus

AMF objektīva vadības sistēma
DJI Focus Pro, DJI pirmā neatkarīgā automatizētā manuālās fokusēšanas (AMF) objektīva vadības sistēma, nodrošina operatorus ar stabilu un visaptverošu fokusēšanas risinājumu, ievadot jaunu cilvēka un mašīnas kopīgas fokusēšanas vadības ēru.

LiDAR fokusēšana, pieejama visiem
AMF, cilvēka un mašīnas sadarbība
FIZ objektīva vadība, pārvaldiet ainu
Nevainojama savstarpējā savienojamība, visu scenāriju pieredze

Pirmā nodaļa: LiDAR fokusēšana, tagad pieejama visiem

Pirmo reizi DJI ievieš LiDAR fokusēšanas sistēmu kā neatkarīgu produktu, ļaujot plašai lietotāju bāzei izbaudīt radošo fokusēšanas iespēju brīvību.

Pilnīgi jauna rokturis, visaptverošas iespējas
Jaunā dizaina DJI Focus Pro Grip ir aprīkots ar 2,5 stundu sistēmas barošanas avotu, intuitīvu ekrāna darbību, automātisko kalibrēšanu un datu glabāšanu 15 objektīviem, Bluetooth ierakstīšanas sākšanu/apstāšanos un uzņemšanas no rokas iespējām, piedāvājot izcilu LiDAR fokusēšanas pieredzi pat bez Ronin stabilizatora.

Parametru regulēšana ar skārienjūtīgo ekrānu, LiDAR skata sinhronizācija
portAr pilnkrāsainu skārienekrānu aprīkotā Grip ierīce nodrošina LiDAR un motora parametru pielāgošanu un var attēlot reāllaika skatu no LiDAR perspektīvas, nodrošinot operatoriem pilnīgu informētību lietošanas laikā.

Automātiskā kalibrēšana, efektīva un ērta
DJI Ronin lietotnē ir iebūvēti objektīva dati, kurus var importmētīt Focus Pro motorā, izmantojot Bluetooth savienojumu ar rokturi. Vienā motorā var saglabāt datus par līdz pat 15 objektīviem.

Bluetooth savienojums, bezvadu vadība
Gripu var tieši savienot ar bezspoguļa kamerām, izmantojot Bluetooth, lai bezvadu režīmā sāktu/pārtrauktu ierakstīšanu. To var arī savienot ar DJI Ronin lietotni, izmantojot Bluetooth, lai pabeigtu manuālo objektīvu kalibrēšanu.

2,5 stundu darbības laiks, lietošana uzlādes laikā
Grip supports nodrošina 2,5 stundu ilgu LiDAR un fokusa motora barošanas laiku. Tā ļauj arī nepārtraukti lietot, kamēr tiek uzlādēta, izmantojot trešo pušu PD ātri uzlādējamas baterijas.

Uzlabots autofokuss, solis uz priekšu

Tālāka un plašāka fokusēšana
LiDAR fokusēšanas attālums starp cilvēku un objektu tagad ir palielināts līdz 20 metriem, kas ir aptuveni trīs reizes vairāk nekā iepriekšējās paaudzes autofokuss, bez piepūles ļaujot veikt uzņemšanu ar telefoto objektīviem.
Īpaši plašais 70 fokusa laukums bez grūtībām pielāgo malu kompozīcijas un tuvplāna kadrus, ievērojami palielinot radošo brīvību.

  • 20 m fokusa attālums no cilvēka-objekta
  • 70 Super-plats FOV

Precīzāka un stabilāka fokusēšana
Uzlabotais LiDAR tagad var lepoties ar 76 800 uztveršanas punktiem, kas ir par 77 punktiem vairāk nekā iepriekšējās paaudzes sistēma, kas uzlabo cilvēka un objekta malu noteikšanu, vienlaikus efektīvi samazinot fokusa medības. Turklāt LiDAR atjaunošanas ātrums ir 30 Hz, tāpēc fokuss tiek droši fiksēts pat tad, ja objekts ātri kustas.

  • 76 800 LiDAR diapazona punkti
  • 30 Hz LiDAR atsvaidzināšanas ātrums

AF objekta atpazīšana un izsekošana
Ar jauno mākslīgā intelekta algoritmu palīdzību var panākt drošāku cilvēku un transportlīdzekļu atpazīšanu. Pat ja objekts uz brīdi tiek aizklāts, LiDAR var ātri atjaunot fokusu.

Otrā nodaļa: AMF, cilvēka un mašīnas sadarbība

Pateicoties revolucionārajam AMF režīmam, kas pirmo reizi tiek izmantots gan rokas blokā, gan rokturī, DJI Focus Pro nosaka jaunu standartu cilvēka un mašīnas sadarbībai fokusa kontrolē, apmierinot dažādas radošās vajadzības.

Fokusēšana, ko var sajust
AMF režīmā, darbojoties automātiskajam fokusēšanas režīmam, vienlaikus griežas roktura priekšējais ciparrats uz roktura (vai fokusa poga uz rokas ierīces). Tas ļauj operatoriem gan vizuāli novērot fokusa stāvokli uz monitora, gan intuitīvi uztvert autofokusa loģiku, izmantojot taustes atgriezenisko saiti no pirkstu galiem, kas ļauj ātri pieņemt lēmumus par to, kad jāiejaucas manuāli.

Milisekundes līmeņa pārslēgšanās starp manuālo un automātisko režīmu
Fokusa vadība vienmēr ir jūsu pirkstu galos. AMF režīmā manuālo fokusa kontroli var ieslēgt un izslēgt milisekundes laikā. Tas ne tikai precīzāk fiksē operatora nodomu, nodrošinot saskanīgu vizuālo stāstījumu, bet arī ievērojami paaugstina uzņemšanas efektivitāti, samazinot traucējumus, kas saistīti ar fokusa režīma maiņu.

Dinamiskā fokusēšana - labākais no abām pasaulēm
Inovatīvā AMF funkcija nodrošina neierobežotas radošās iespējas. AMF režīmā LiDAR kopā ar cilvēka iejaukšanos nodrošina tikpat elegantu un dinamisku, cik efektīvu un ērtu fokusēšanu. Tā ir nevainojama hibrīda pieredze, kas apvieno tehnoloģiju jaudu un uzticamību ar cilvēka intuīciju un radošumu. Pagrieziet ciparnīcu, lai panāktu AMF fokusa pāreju, kas ir ideāli piemērota sižeta ainām. Nospiediet un turiet ciparstipu nemainīgi, lai panāktu AMF fokusa bloķēšanu, kas ir ideāli piemērots ainām ar priekšplāna šķēršļiem.

Trešā nodaļa: FIZ objektīva vadība, pārvaldiet ainu

Magnētiskās slāpēšanas FIZ rokas bloks
Fokusēšanas vilcēji var bez piepūles kontrolēt objektīva fokusu, tālummaiņu un aperture. Darbs komandā kļūst efektīvāks, tādējādi atvieglojot sarežģītāku ainu uzņemšanu.

Bezpakāpju reāllaika amortizācijas regulēšana reālajā laikā
Focus Pro rokas ierīcei ir reāllaika bezpakāpju amortizācijas regulēšanas funkcija, kas līdzsvaro komfortu un precizitāti.

Elektroniskais A-B punkta atzīmēšanas režīms
portElektroniskais A-B punkta marķēšanas režīms nodrošina galapunktu atsperes taktilās atgriezeniskās saites, veicinot precizitāti un ērtāku fokusa kontroli.

160 m sakaru attālums
Tas atbilst lielākajai daļai fotografēšanas prasību telpās un ārpus telpām.

Bluetooth Ierakstīšanas sākšana/apstāšanās
Iespēja bezvadu sāk/pārtrauc ierakstīšanu, izmantojot Bluetooth tiešo savienojumu ar bezspoguļa kamerām.

FIZ motors
Motora veiktspēja ir ievērojami uzlabota, piedāvājot precīzāku vadību profesionāļiem un daudzpusīgākas kino valodas opportcijas.

Savienošana ar vienu pogu
Tas atbalstaportvienas pogas savienošanu ar rokas ierīci, novēršot manuālās savienošanas procesu, lai ātrāk uzsāktu un izmantotu.

10 ms zema aizture
Motora ātrums ir par aptuveni 30 ātrāks nekā iepriekšējās paaudzes motoriem, un reakcijas aizture ir tikai 10 milisekundes.

Trīs līmeņu regulējams griezes moments
Motora griezes momentu var regulēt, lai tas atbilstu dažādu objektīvu fokusa zobratiņa gredzenu stingrībai, nodrošinot vienmērīgāku darbību.

Regulējams rotācijas virziens
Motora rotācijas virzienu var elastīgi regulēt atbilstoši dažādām montāžas pozīcijām.

Saderīgs ar 15 mm stieņiem
Universālāks izmērs ērtākai montāžai.

Magnētiskā amortizācijas rokturis
Viens operators var iemiesot visu komandu. Kinematogrāfisti var vienmērīgi pārslēgties starp fokusa un tālummaiņas vadību, nodrošinot intuitīvu un efektīvu vadības pieredzi.

Fokusa vadība
Fokusu var viegli regulēt, darbinot roktura priekšējo ciparnīcu. Rultņa ātrumu var iestatīt no 1 līdz 100, lai pielāgotu rotācijas diapazonu pēc vajadzības.

Tālummaiņas vadība
Priekšējo ciparnīcu var pārslēgt tālummaiņas vadībā, atvieglojot ātru objektīva fokusa attāluma regulēšanu, lai panāktu dinamiskāku objektīva darbību.

Magnētiskā slāpēšanas taktilā atgriezeniskā saite
Fokusa režīmā amortizācijas koeficients ir regulējams. Tālummaiņas režīmā groziet zobrata darbību no amortizācijas sajūtas uz atsperes sajūtu.

Solo Creations, dubultā efektivitāte

Izmantojot DJI RS 4 Pro ar DJI Focus Pro, solo operatori var izbaudīt tālākas, precīzākas un inteliģentākas LiDAR autofokusa funkcijas, iegūstot precīzu kontroli pār kinematogrāfisko izteiksmi dinamiskos uzņemšanas scenārijos.
Produktu kombinācija DJI RS 4 Pro / DJI Focus Pro LiDAR / DJI Focus Pro motors

Profesionāla filmēšana ar transportlīdzekļiem, viss vienā piegājienā

Ar DJI PRO ekosistēmas vieglo transportlīdzekļu uzņemšanas risinājumu DJI PRO operatori var izbaudīt nevainojami integrētu stabilizācijas, monitoringa un divkanālu gimbal un fokusa kontroles pieredzi. Izmantojot DJI Ronin 4D rokas rokturus un DJI High-Bright tālvadības pults monitoru, bez piepūles ir pieejamas tādas funkcijas kā ātra AF objekta atlase, vienas pogas pārslēgšana starp AF un MF un LiDAR viļņu formas fokusa atbalsts.
Produktu kombinācija DJI RS 4 Pro / DJI Focus Pro LiDAR / DJI Focus Pro LiDAR / DJI Focus Pro motors / DJI pārraide (High-Bright Monitor Combo) / DJI Focus Pro LiDAR uz DJI pārraides kabeļa savienotājs / DJI Ronin 4D rokas rokturi Combo / DJI Ronin ārējais GPS modulis.

Radošās spējas, inteliģenta palīdzība

Pateicoties FIZ vadības iespējām, ko piedāvā DJI Focus Pro rokas bloks, un DJI Focus Pro LiDAR automātiskās fokusēšanas iespējām, fokusa vilcēji var uzņemties iniciatīvu sarežģītos scenārijos, izmantojot AMF režīmu. Viņi var iejaukties un bez problēmām pārņemt fokusa kontroli, pamatojoties uz LiDAR autofokusa funkciju, un elastīgi pielāgot tālummaiņu un aperture atbilstoši vietējām prasībām.
Produktu kombinācija DJI Focus Pro LiDAR / DJI Focus Pro motors / DJI Focus Pro rokas bloks / DJI pārraide.

Komandas sadarbība, precīza fokusēšana

DJI Focus Pro nepieciešams tikai savienojums ar DJI Transmission, lai saglabātu profesionālas fokusēšanas funkcionalitāti, vienlaikus piedāvājot modernas fokusēšanas palīgfunkcijas, piemēram, LiDAR viļņu formu tradicionālajiem fokusēšanas vilcējiem.
Produktu kombinācija DJI Focus Pro LiDAR / DJI Focus Pro motors / DJI Focus Pro rokas bloks / DJI Transmission (High-Bright Monitor Combo) / DJI Focus Pro LiDAR un DJI Transmission kabeļu savienojums.

Ronin 4D kopīgā objektīva vadība

Izmantojot DJI Transmission stabilu un uzticamu signāla pārraidi, vairāki operatori var efektīvi sadarboties, izmantojot DJI Ronin 4D. Risinājums ļauj galvenajam operatoram elastīgi kontrolēt kompozīciju ar Ronin 4D, savukārt fokusētājs izmanto DJI Focus Pro rokas ierīci kopā ar DJI High-Bright Remote Monitor, lai veiktu specializētu fokusēšanu komandas uzņemšanas laikā.
Produktu kombinācija DJI Ronin 4D / DJI Focus Pro rokas ierīce / DJI Ronin 4D video raidītājs / DJI High-Bright tālvadības monitors

Inspire 3 īpaši tālvadības objektīva vadība

Sadarbojoties ar DJI pārraidi, fokusa noteicēji var attālināti uzraudzīt ar DJI High-Bright Remote Monitor un veikt tālvadības fokusa kontroli un bezpakāpju aperture kontroli DJI Inspire 3, izmantojot DJI Focus Pro rokas bloku.
Produktu kombinācija DJI Inspire 3 / DJI Focus Pro rokas ierīce / DJI Transmission (High-Bright Monitor Combo)

Iepakojumā

  • 1x Focus Pro LiDAR
  • 1x Focus Pro rokturis
  • 1x Focus Pro motors
  • 1x Focus Pro pārnēsāšanas futrālis
Produkta veidsKameras stabilizators
Produkta veidsFollow Focus
Produkta veidsKvadrokopteris
SaderībaSony
Fokusa iekārtasElektroniskās
Fokusa iekārtasManuālās
Fokusa iekārtasAksesuāri
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām