OWC ENVOY PRO ELEKTRON ULTRA COMPACT USB-C 10GB/S, R1000/W1000 (IP67, DUST & WATER RESISTANT) 4.0TB OWCENVPK04

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

65945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

10533
OWCENVPK04
0810586035477
OWC

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 10.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 10.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 10.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 10.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
659.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

OWC ENVOY PRO ELEKTRON ULTRA COMPACT USB-C 10GB/S, R1000/W1000 (IP67, DUST & WATER RESISTANT) 4.0TB

2,0 TB OWC Envoy Pro Elektron USB-C Portable NVMe SSD. Ātrākais un izturīgākais mini izmēra USB-C kopnes SSD visā pasaulē. Tas ir putekļu/ūdensdrošs, lai pārsūtītu gigabaitus datu dažu sekunžu laikā jebkurā vietā ar Mac un PC.

Daudz lielāka veiktspēja, mazāk jānēsā

  • Īpaši ātrs visiem Saglabājiet, rediģējiet un dublējiet failus ar reālo veiktspēju līdz 1011 MB/s1.
  • Darbojas ar OWC Aura SSD Uzlabotā NVMe tehnoloģija nodrošina līdz pat 2 reizes lielāku veiktspēju nekā citi portatīvie diski2
  • Universāli saderīgs Ieslēdziet un izmantojiet ar Thunderbolt un USB Mac vai PC, kas ražoti pēdējo desmit gadu laikā, pašreizējiem modeļiem un nākotnē, kā arī ar tādām ierīcēm kā iPad, Chromebook un Android planšetdatoriem.
  • Izgatavots kā tvertne Izturīgs pret triecieniem, putekļu un ūdensnecaurlaidīgs ar IP673 klasifikāciju.
  • Neliels Kabatas izmēra, lai viegli varētu tikt jebkur
  • Startējams Palaidiet lietotnes un sāciet strādāt dažu sekunžu laikā
  • Informatīvs Enerģijas un aktivitātes statusa indikators tūlītējai informācijai4
  • Vēss Siltumu izkliedējošs lidaparāta alumīnija korpuss nodrošina klusu darbību bez droseles.
  • Savienots Komplektā iekļautais USB-C kabelis ar A tipa adapteri pieslēdzas jebkurai ierīcei jebkurā vietā.
  • Bez raizēm 3 gadu OWC ierobežotā garantija

Lielā lietaEnvoy Pro Elektron ir ātrākais un izturīgākais mini USB-C SSD galaktikā. Šis triecienizturīgais, putekļu un ūdensizturīgais disks maksimāli palielina USB-C interfeisa joslas platumu, lai jūs varētu rediģēt un saglabāt jebkurā vietā un jebkurā laikā. Mēs neesam vienīgie, kas to slavē. OWC Envoy Pro Elektron ieguva Gamesradar+ redaktora izvēles balvu un ieņēma ieteicamo kategoriju vietnē Windows Central. OWC Envoy Pro Elektron bija 2021. gada CES inovāciju balvas laureāts, un tas tika nominēts lasītāju balvai 2020. gada Future Tech Awards. Uzziniet paši, kāpēc kritii visā pasaulē sajūsminās par OWC Envoy Pro Elektron... ļoti saderīgu, kabatas izmēra jaudīgu ierīci, kas ietilpst jūsu plaukstā.

Mazāks. Ātrāks. Vieglāks

Jau kopš mobilo datoru pirmsākumiem tehnoloģiju uzņēmumiem ir bijis viens mēris U0026quot;padarīt to mazāku, ātrāku, vieglāku un izturīgākuU0026quot;. Neiznīcināms, kabatas izmēra Envoy Pro Elektron nodrošina 1011MB/s personisko un darba failu glabāšanu un dublēšanu plaukstā, maksimāli palielinot USB-C joslas platumu - ideāli piemērots ražošanas darbplūsmām, lai jūs varētu rediģēt jebkurā vietā un laikā praktiski jebkurā Mac vai PC.

** Rediģēt. Atskaņot. Dubultojiet dubultā ātrāk**Rediģējiet lielformāta videomateriālus uz vietas. Spēlējiet iecienītākās spēles un atskaņojiet mūziku jebkurā vietā. Veiciet darba vai klases projekta dublējumu. Lai kādas būtu jūsu datu glabāšanas vajadzības, Envoy Pro Elektron ļauj to visu paveikt divreiz ātrāk nekā citi pārnēsājamie SSD diskdziņi, izmantojot uzticamu risinājumu, kas ir uz pusi mazāks par jūsu viedtālruņa izmēru.

Universāli saderīgs

Envoy Pro Elektron izmanto jaunāko USB tehnoloģiju, lai būtu saderīgs ar Mac, PC un planšetdatoriem. Pārsūtiet gigabaitus datu dažu sekunžu laikā uz vecākiem datoriem, moderniem USB-C un Thunderbolt 3 modeļiem un nākotnes platformām. Skatiet fotogrāfijas un videoierakstus ar iPad Pro, Chromebook un Android planšetdatoriem. Komplektā iekļautais C tipa kabelis un pieslēgtais A tipa adapteris ļauj pieslēgties visam un visur.

OWC MacDrive atvieglo darbu starp platformām

Envoy Pro Elektron darbojas arī starpplatformu režīmā ar Mac un PC, izmantojot OWC MacDrive programmatūru (iegādājama atseviši), lai nodrošinātu mierīgu datu koplietošanu starp platformām.

Patiesa skaitļos

Lieli teorētiskie veiktspējas rādītāji noteikti piesaista uzmanību... taču ne vienmēr tie ir sasniedzami praksē. Tāpēc mēs veltām papildu laiku, lai veiktu intensīvus OWC datu glabāšanas risinājumu veiktspējas testus. Mēs godīgi norādām Envoy Pro Elektron reālo testu rezultātus kā daļu no mūsu apņemšanās nodrošināt U0026quot;OWC atširībuU0026quot;. Tāpēc, kad mēs apgalvojam, ka Envoy Pro Elektron ir 2 reizes ātrāks nekā citi diski, ka tam ir IP67 klase un ka tas var strādāt ar failiem ar ātrumu līdz 1011 MB/s, mums ir dati, kas to apliecina. Ir pierādīts, ka tas ir piemērots visprasīgākajām glabāšanas un transportēšanas vajadzībām.

Visu drošību

Envoy Pro Elektron ir ideāli piemērots konfidenciāliem klientu failiem vai personiskai informācijai, kurai nepieciešama piekļuves atļauja. Turklāt tas ir pilnībā saderīgs ar macOS un Windows iebūvēto šifrēšanu, tāpēc varat droši aizsargāt savus datus ar paroles drošību.

Izskatās labi. Spēlē raiti.

Ir viegli aizrauties ar Envoy Pro Elektron gludo, kluso, vēsās darbības lidmašīnas kvalitātes alumīnija korpusu. Taču tas ir kas vairāk nekā tikai skaista āriene. Envoy Pro Elektron ir ar IP67 klasifikāciju, tāpēc varat strādāt netīrākajā un mitrākajā vidē. Un nekādu problēmu, ja šo mazo, vareno disku nometīsiet uz brauktuves vai stāvvietas... Triecienizturīgo SSD disku var apgāzt vairākas reizes, nesabojājot tajā esošos vērtīgos datus.

Glabā no minūtēm līdz miljoniemVisas ārējā diska funkcijas un U0026quot;tehniskā leksikaU0026quot; neko nenozīmē, ja neesat pārliecināts, cik daudz konkrēta tipa failu tajā var glabāt. Katrā Envoy Pro Elektron diska 1 TB ietilpības var glabāt līdz jebkuram no šādiem datiem5

Ietverot

  • (1) OWC Envoy Pro Elektron
  • (1) 0,68 m (28U0026quot;) USB-C kabelis
  • (1) Iepazīšanās sākuma QR ievietotājkarte
  • (1) Digitālais OWC Envoy Pro Elektron lietotāja rokasgrāmata
  • 3 gadu OWC ierobežota garantija

1 Sekvenciālās lasīšanas/rakstīšanas (maksimālā) veiktspēja balstīta uz OWC Aura Pro P13 aprīkota Envoy Pro Elektron, kas pieslēgts pie iMac Pro Late 2017 (iMacPro1,1,1) ar 32 GB RAM un 3,2 GHz procesoru, testējot AJA System Test (4K pilna izširtspēja, 64 GB failu lielums, 10bit RGB kodeku, viena faila tests) un Diglloyd DiskTester (aizpildījuma apjoma tests).2 OWC Aura SSD uzstādīti iepriekš konfigurētos risinājumos.3 Ūdensnecaurlaidīgs līdz 30 minūtēm U0026lt; 1 metra attālumā.4 LED funkcionalitāte var atširties atkarībā no lietotāja uzstādītā SSD 0 GB korpusā.5 Uzglabāšanas piemēri tikai ilustratīviem nolūkiem. Individuālie rezultāti var atširties atkarībā no dažādiem faktoriem, tostarp konkrēta faila izmēra un formāta, iestatījumiem, funkcijām, programmatūras un citiem faktoriem.6 10 megapikseļu kamera ar 5 MB attēlu lielumu7 4 minūšu vidēji 4 MB MP3 dziesmas8 Vidēji 4 minūšu garas nesaspiestas Apple Lossless (ALAC) dziesmas9 1080p HD videoklipi ar vidējo 5 GB faila lielumu10 60 FPS 24 GB/h11 250 kB vidējais faila lielums12 40 GB vidējais spēles lielums

Produkta veidsCietie diski (SSD)
Ietilpība4TB
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām