TOUCAN WIRELESS VIDEO DOORBELL PRO TVDP05GR-ML

Rated 4.2/5 based on 1 customer reviews

15545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 26 vienības

4827
TVDP05GR-ML
5060719470889
TOUCAN

Jauns

Delivery Instore
25.09 - 02.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
26.09 - 03.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
26.09 - 03.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
25.09 - 02.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Pro Doorbell funkcijas

Pro durvju zvana ierīcei ir 2K QHD video ierakstīšana un nakts redzamības funkcija, kas nodrošina kristāldzidru ierakstu gan dienā, gan naktī. XL iebūvētais uzlādējamais akumulators ir ideāli piemērots bezvadu instalācijai vai izmantojiet komplektā iekļauto vadu komplektu, lai pieslēgtu vadu pie esošā durvju zvana armatūras. Atbildiet uz durvju zvana zvaniem attālināti, redziet, kas ir jūsu mājās, kad jūs neesat mājās, un sazinieties, izmantojot divvirzienu sarunas funkciju. Saņemiet reāllaika paziņojumus, kad durvju zvans ir nospiests vai kad jūsu īpašumā ir aktivizēta kustība, lai jūs varētu rīkoties, izmantojot Toucan lietotni. Video tiek automātiski ierakstīts mākonī, nodrošinot, ka jūsu ieraksti vienmēr ir drošībā. Komplektā iekļautais zvana zvans nozīmē, ka varat dzirdēt durvju zvana zvanus visā mājoklī, turklāt bez vadiem, kas nozīmē, ka varat to ņemt līdzi dārzā (zvana zvans nav ūdensizturīgs, un to nedrīkst atstāt ārpusē), lai jūs nekad vairs nepalaistu garām durvju zvana zvanu.

Galvenās funkcijas

  • Jauda: Iespējams izmantot akumulatoru vai vadu esošajā durvju zvana ierīcē, izmantojot komplektā iekļauto vadu komplektu, vai izmantot barošanas kabeļa transformatoru (nav iekļauts komplektā).
  • Radara kustības noteikšana: Jaunā, īpaši precīzā un pielāgojamā radara kustības noteikšanas funkcija, tostarp inteliģenta personu noteikšana.
  • mākslīgā intelekta cilvēka noteikšana: Pieejams tikai ar PRO konta abonementu.
  • Kustības zonas: Ar pielāgojamām kustības zonām: vienkārši iestatiet tās Toucan lietotnē līdz sava īpašuma robežai, lai nodrošinātu, ka nav viltus trauksmes no aizņemtiem ceļiem vai garāmgājējiem.
  • Izšķirtspēja: 2K QHD video ierakstīšana kristālskaidriem videoierakstiem gan dienā, gan naktī.
  • Tūlītēja tiešraide un paziņojumi: Kamera nekavējoties nosūtīs jums paziņojumus, kad tiks konstatēta kustība. Pieskarieties paziņojumam, lai uzsāktu kameras tiešraidi un jūs varētu sazināties ar apmeklētājiem vai ieslēgt trauksmes sirēnu, lai atturētu potenciālos zagļus.
  • Lietojumprogramma: Toucan lietotni var izmantot bez maksas, un nav nepieciešams ikmēneša abonements. Tā ietver 24 stundu mākoņkrātuvi, koplietošanu ar vēl vienu lietotāju, divvirzienu sarunu, automātiskos sveicienus, sirēnas signālu, kustības zonu iestatījumus un līdz 5 video notikumu lejupielādi. Saderīgs ar iOS un Android ierīcēm.
  • Uzstādīšana: Uzstādīšana: Izmantojiet komplektā iekļauto kronšteinu, lai piestiprinātu video durvju zvanu pie sienas, izmantojot komplektā iekļauto līmi vai skrūves un enkurus.
  • Uzglabāšana: Kamera automātiski augšupielādē video notikumus mākonī, kam var piekļūt, izmantojot Toucan Smart Home lietotni, lai tos viegli atskaņotu un lejupielādētu, ja jums kāda iemesla dēļ nepieciešams saglabāt ierakstu.
  • Automātisks sveiciens & Sirēnas signāls: Izvēlieties kādu no automātiskajiem sveicieniem, kurus var iestatīt, lai automātiski atskaņotu, kad tiek konstatēta kustība, lai atturētu potenciālos iebrucējus. To var iestatīt pēc laika grafika vai atskaņot, pieskaroties pogai, kad tiešraide ir tiešraidē.
  • Noturīgs pret laikapstākļiem: Pilnībā izturīgs pret laikapstākļiem: IP56, lai fiksētu notikumus neatkarīgi no laikapstākļiem.
  • Izgatavots, domājot par privātumu: Visiem videoklipiem ir daudzslāņu šifrēšana, lai nodrošinātu jūsu privātumu un drošību.
  • Bezvadu zvana signāls: Bezvadu zvana signāls: durvju zvans ir komplektā ar bezvadu zvana signālu, ko var novietot mājās vai paņemt līdzi, kad esat dārzā, lai nodrošinātu, ka jūs nekad nepalaistu garām zvana signālu.

*AI cilvēka noteikšana nav iekļauta bezmaksas abonēšanas plānā; tā ir pieejama tikai tad, ja iegādājaties Pro kontu.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas