AR XREAL Beam goggle adapter NR-8101AGL

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

25994 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

28841
NR-8101AGL
6976143800286

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 08.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 08.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
259.94
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      XREAL Beam AR brilles adapters

      Iepriekš iepazīstieties ar XREAL Beam, inovatīvu adapteri AR brillēm, kas atver jaunas iespējas, lai izbaudītu paplašināto realitāti. Tā modernā tehnoloģija un daudzpusība padara to ideālu spēlētājiem, filmu mīļotājiem un tehnoloģiju entuziastiem. Atklājiet 3 jaunus displeja režīmus un savienojiet ar vairākām ierīcēm - ar XREAL virtuālā pasaule ir atvērta jums!

      Jauni displeja režīmi

      XREAL Beam ļauj atbloķēt trīs papildu displeja režīmus ar Telpisko Displeju tehnoloģiju. Ķermeņa enkura režīms saglabā ekrānu vienā vietā neatkarīgi no galvas kustībām - ideāli piemērots darbam un spēlēm. Sānu skata režīms ļauj samazināt displeju un pārvietot to uz sāniem, minimizējot traucējumus jūsu redzes laukā, kamēr jūs joprojām varat izbaudīt savu iecienīto saturu. Gludā sekošanas režīms, savukārt, minimizē attēla kustību, ko izraisa ārējie faktori - īpaši noderīgi, lietojot brilles transportlīdzekļos.

      Vislabākā straumēšanas un spēļu pieredze

      Beam ļauj vadu savienojumu, izmantojot XREAL USB-C uz USB-C vai HDMI uz USB-C kabeļus, nodrošinot gludu spēlēšanu un straumēšanu ar minimālu aizturi. Tas ir ideāli piemērots spēlētājiem, kuriem nepieciešama uzticamība un ātrums.

      Vairāk nekā tikai adapters

      XREAL Beam ir vairāk nekā vienkāršs adapters - tas ir portatīvs izklaides centrs. Ar to jūs varat ērti izmantot savas iecienītākās lietotnes no Android - no filmu skatīšanās straumēšanas pakalpojumos līdz grāmatu lasīšanai. Turklāt iebūvētā 32 GB atmiņa ļaus jums lejupielādēt visu sezonu no jūsu iecienītākās sērijas - tagad jūs varat viegli sagatavoties pat ilgai lidošanai!

      Ērta darbība

      Pielāgojiet navigācijas veidu savām vēlmēm, izmantojot virtuālo kursoru vai virziena taustiņus. Jūs varat arī viegli izvēlēties no dažādiem displeja režīmiem - Gaisa straumēšana vai Telpiskais Displejs (Ķermeņa enkurs, Gludā sekošana un Sānu skats), lai pielāgotu Beam dažādiem lietošanas scenārijiem.

      Plaša saderība

      Beam darbojas ar lielāko daļu ierīču, kas aprīkotas ar USB-C vai HDMI video izeju. Tas nozīmē, ka jūs varat veiksmīgi to izmantot ar klēpjdatoriem, viedtālruņiem, planšetdatoriem un konsolēm, piemēram, Steam Deck, Nintendo Switch, ROG Ally, PlayStation un Xbox.

      Ilgs darbības laiks

      Ar XREAL jums nav jāsatraucas par to, ka izklaide beigsies pārāk ātri. Pilnībā uzlādēts Beam var darboties līdz 3,5 stundām. Tas ir tiešām pietiekami daudz laika, lai skatītos filmas vai spēlētu spēles! Vēl vairāk, ierīce atbalsta ātro uzlādi ar līdz 27 vatu jaudu, ļaujot to uzlādēt līdz 50% tikai apmēram 30 minūtēs. Bet iespējas nebeidzas tur - jūs varat arī izmantot adapteri, kad tas ir pieslēgts.

      • Ražotājs: XREAL
      • Nosaukums: Beam
      • Modelis: NR-8101AGL
      • Interfeiss: USB-C
      • Darbības laiks: Aptuveni 3,5 h
      • Saderība: Ar USB-C uz USB-C kabeli Steam Deck, Nintendo Switch, ROG Ally, Windows mobilajām konsolēm, Windows klēpjdatoriem, MacBook, Android ierīcēm (ar DP atbalstu);
        Ar HDMI kabeli PlayStation, Xbox;
      Kā iegādāties preces līzingā?

      • 1. Izvērtē savas iespējas.
      • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
      • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
        Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
        Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
      • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
      • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
      • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
      • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
      • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
        **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
        ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

        NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
      • Nosūtīt pieteikumu

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Piegādes laiks no 3 nedēļām