AR Glasses XREAL Air NR-7100RGL

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

37545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 185 vienības

28840
NR-7100RGL
6972708190830

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
375.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      AR Glasses XREAL Air

      Milzīga ekrāna iespējas spēlēm vai filmām, ko vienmēr vari turēt pie rokas. Ar XREAL Air tas ir iespējams! Šie unikālie AR brilles ir ideāli piemēroti video skatīšanai vai spēļu spēlēšanai - tie ļaus tev pilnībā iegrimt virtuālajā pasaulē un piedzīvot neaizmirstamas emocijas. SONY augstas kvalitātes mikro-OLED displejs nodrošina skaidru, detalizētu attēlu, savukārt atsvaidzināšanas frekvence līdz 120 Hz garantē nepārspējamu gludumu. Vēl vairāk, ar ergonomisku dizainu un tikai 79 gramus smagu svaru, tu vari izbaudīt sapņu komfortu - aizmirsti par kakla sāpēm un nogurumu.

      Attēls, kas tevi iepriecinās

      Tu atradīsi, ka tev tikai jāuzliek brilles, lai justos kā kinoteātrī vai pilnībā iegrimt aizraujošā spēlē. XREAL Air ir aprīkoti ar SONY radītu mikro-OLED displeju un izmanto revolucionāru AR optisko tehnoloģiju, lai nodrošinātu skaidru, detalizētu FHD (1080p) attēlu līdz 130 collām, augstu kontrastu, uzticamu krāsu atveidošanu un spilgtumu līdz 400 nits. Tagad tu nepalaidīsi garām nevienu detaļu! Turklāt atsvaidzināšanas frekvence 120 Hz ļauj izbaudīt nepārspējamu gludumu pat dinamiskās spēlēs.

      Tavam komfortam

      Kinozāle tavā kabatā? Nav problēmu - brilles izceļas ar kompakto un vieglo dizainu (tikai 79 g), tāpēc to pārvadāšana nebūs problēma. XREAL Air ir arī ļoti ērtas - komplektā ir iekļauti īpaši deguna spilventiņi trīs izmēros pielāgošanai. Tev arī nav jāsatraucas par neērtu spiedienu. Turklāt brilles ir drošas un draudzīgas acīm.

      Fantastiska skaņas kvalitāte

      Brilles ir aprīkotas ar diviem stereo skaļruņiem, tāpēc tu vari izbaudīt lielisku skaņas kvalitāti. Spēlē savas iecienītākās spēles brīvi un esi drošs, ka dzirdēsi katru pretinieku ar vieglumu! Ir arī divi mikrofoni ērtai, bezrūpīgai saziņai.

      Savietojams ar tavu aparatūru

      Nav svarīgi, kādas ierīces tu izmanto ikdienā - pacel savu izklaidi jaunā līmenī ar XREAL Air! Brilles ir savietojamas ar lielāko daļu aparatūras, kas aprīkota ar USB-C izejas portu. Tas nozīmē, ka tu vari viegli tās pieslēgt, piemēram, Android viedtālruņiem, iPhone 15, klēpjdatoriem vai Steam Deck. Tu vari arī izmantot atsevišķi pieejamo XREAL Beam adapteri, lai pieslēgtu tās Nintendo Switch, PlayStation 5 vai Xbox Series S/X konsolēm.

      Izklaide bez ierobežojumiem

      Ar XREAL Air tu vari izbaudīt augstākās klases izklaidi, kur vien tu esi - mājās, autobusā vai lidmašīnā. Vienkārši uzliec brilles un tu nekavējoties tiek pārcelts uz citu realitāti! Spēlē spēles vai skaties filmas uz lielā virtuālā ekrāna un jūties kā notikumu centrā jebkurā vietā. Tu vari arī iegādāties atsevišķi pieejamo XREAL Beam adapteri, lai pieslēgtu XREAL Air vairākām ierīcēm un iegūtu piekļuvi papildu displeja režīmiem.

      Iekļauts

      • XREAL Air brilles
      • Rāmji korekcijas lēcām
      • USB-C kabelis
      • Trīs veidu deguna spilventiņi (S / M / L)
      • Pārvadāšanas soma
      • Tīrīšanas drāna
      Kā iegādāties preces līzingā?

      • 1. Izvērtē savas iespējas.
      • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
      • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
        Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
        Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
      • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
      • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
      • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
      • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
      • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
        **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
        ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

        NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
      • Nosūtīt pieteikumu

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Pasūtāms no noliktavas