AR Glasses XREAL Air 2 X1004

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

52945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 289 vienības

28839
X1004
6976143800422

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
529.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

XREAL Air 2 AR Brilles

Atklājiet XREAL Air 2, inovatīvās AR brilles, kas maina veidu, kā jūs piedzīvojat realitāti. Ar modernu displeja tehnoloģiju un unikālām funkcijām tās būs ideālas izklaidei, darbam un mijiedarbībai ar digitālo pasauli. Aprīkotas ar SONY mikro-OLED displeju - tās piedāvā pārsteidzošu attēla kvalitāti un plašu 46 grādu redzes leņķi. Tās izceļas arī ar vieglu, ergonomisku dizainu, kas nodrošina komfortu pat ilgstošas lietošanas laikā.

Izcila attēla kvalitāte

XREAL Air 2 brilles izmanto SONY mikro-OLED displeju ar līdz 500 nits spilgtumu un zemu enerģijas patēriņu. Tās arī nodrošina atsvaidzināšanas ātrumu līdz 120 Hz. Turklāt patentētais optiskais dzinējs garantē augstu izšķirtspēju un asus, perfekti atveidotus krāsas, ko apstiprinājusi TUV Rheinland. Viss šis nozīmē, ka jūs varat izbaudīt nepārspējamu iegremdēšanās līmeni un fantastisku vizuālo pieredzi. Tagad vienkārši uzlieciet brilles un jūs uzreiz jutīsieties kā kinoteātrī vai pārcelti spēles centrā!

Augstākā līmeņa skaņa

XREAL Air 2 nav tikai par fantastisku attēla kvalitāti, bet arī par izcilu skaņu. Brilles gūst labumu no jauna audio sistēmas, kas garantē bagātīgu, detaļām piesātinātu telpisko skaņu. Atklājiet katru detaļu un izbaudiet nepārspējamu iegremdēšanos! Turklāt Directional Audio tehnoloģija samazina skaņas novirzi, tāpēc apkārtējie nedzird, ko jūs darāt. Turklāt Air 2 ir divi augstas kvalitātes mikrofonu iebūvēti.

Jūsu ērtībām

Air 2 brilles ir pilnīgi drošas jūsu acīm. Tās samazina mirgošanas un kaitīgā zilā gaismas emisijas problēmu, tāpēc jums nav jāuztraucas par nogurumu vai redzes bojājumiem. Tās izceļas arī ar vieglu, ergonomisku dizainu - tās sver tikai 72 g un ir lieliski līdzsvarotas. Tās nesaspiež jūsu degunu. Viss šis nozīmē, ka jūs varat tās lietot pat visu dienu bez problēmām, izbaudot komfortu un ērtības.

Jauna izklaides dimensija

Meklējat papildu iespējas? Krājiet atsevišķi pieejamo XREAL Beam adapteri, ar kuru varat ērti izmantot izvēlētas Android lietotnes, piemēram, Netflix. Ērti skatieties savas iecienītākās sērijas bez nepieciešamības pēc papildu ierīcēm. Vienkārši uzlieciet brilles un jūtieties kā kinoteātrī!

Plaša saderība

Air 2 ir saderīgas ar lielāko daļu ierīču, kas aprīkotas ar USB-C izejas portu. Jūs varat viegli pieslēgt to viedtālrunim, planšetdatoram vai klēpjdatoram, piemēram. Jūs varat arī iegādāties papildu XREAL Beam adapteri, lai izmantotu brilles kopā ar iPhone un iPad (ar Lightning portiem), kā arī spēļu konsolēm, piemēram, Nintendo Switch, PlayStation 5 vai Xbox X / S.

Atbloķējiet papildu displeja režīmus ar XREAL Beam

Air 2 brilles ļauj izmantot Air Casting displeja režīmu, kas nodrošina atsvaidzināšanas ātrumu līdz 120 Hz un ekrāna izmēru 130 collas, padarot to ideālu filmu skatīšanai un spēlēm. Bet tas neapstājas tur - XREAL Beam adapteris, kas pieejams atsevišķi, ļauj izvēlēties no papildu displeja režīmiem. Body Anchor notur displeju vienā vietā neatkarīgi no galvas kustībām, savukārt Smooth Follow minimizē attēla novirzes, ko izraisa ārējie faktori - tas noderēs, piemēram, braucot automašīnā vai autobusā. Sideview, savukārt, ļauj samazināt ekrānu un pārvietot to uz sāniem - ideāli piemērots darbam, kas prasa vienlaicīgu vairāku uzdevumu veikšanu.

Iekļauts

  • XREAL Air 2 brilles
  • Rāmji korekcijas lēcām
  • USB-C kabelis
  • Gaismas aizsargs
  • Trīs veidu deguna spilventiņi (S / M / L)
  • Transportēšanas soma
  • Tīrīšanas drāna
Produkta veidsCiti Aksesuāri
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas