AR Glasses XREAL Air 2 Pro X1003

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

65544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 844 vienības

28838
X1003
6976143800712

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
655.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

AR Glasses XREAL Air 2 Pro

Transformējiet veidu, kā jūs piedzīvojat realitāti. XREAL Air 2 Pro ir inovatīvas AR brilles, kas ir ideāli piemērotas spēlēm, darbam un vēl daudz kam, pateicoties to modernajai displeja tehnoloģijai un unikālajām funkcijām. Vienkārši uzlieciet tās un jūs iegūsiet iespēju skatīties filmas un spēlēt spēles uz milzīga virtuālā ekrāna! Iebūvētais SONY mikro-OLED displejs nodrošina pārsteidzošu attēla kvalitāti un plašu 46 grādu redzes leņķi, un iespēja ātri pārslēgties starp trim tumšuma līmeņiem (0, 35, 100) ļauj pielāgot aprīkojumu dažādiem apgaismojuma apstākļiem. Papildu bonuss Air 2 Pro ir tā vieglais, ergonomiskais dizains, kas nodrošina komfortu pat ilgstošas lietošanas laikā.

Iegrimstiet piedzīvojumā

XREAL Air 2 Pro brilles ir aprīkotas ar SONY mikro-OLED displeju, kas piedāvā spilgtumu līdz 500 nits, zemu enerģijas patēriņu un atsvaidzināšanas frekvenci līdz 120 Hz. Tām ir arī patentēts optiskais dzinējs, kas garantē augstu izšķirtspēju un perfekti reproducētas krāsas, ko sertificējusi TUV Rheinland. Ar visu to jūs varat izbaudīt savus sapņu piedzīvojumus. Vienkārši uzlieciet brilles un pārvietojieties uz aizraujošās virtuālās izklaides pasauli!

Pielāgojams tumšums

Izbaudiet burvību ar One-touch Immersion Control, kas ļauj jums nekavējoties pārslēgties starp trim elektroķīmiskā tumšuma līmeņiem - 0, 35 vai 100. Tādējādi jūs varat vai nu izmantot brilles, paliekot kontaktā ar ārējo pasauli, vai pilnībā atslēgties no apkārtējās vides un pilnībā iegrimt virtuālajā realitātē. Viss šis nozīmē, ka XREAL Air 2 Pro labi darbosies visos apstākļos un nodrošinās skaidrus attēlus pat spilgtā gaismā!

Izbaudiet pārsteidzošu skaņas kvalitāti

XREAL Air 2 Pro jūs pārsteigs ne tikai ar izcilu attēla kvalitāti, bet arī ar pārsteidzošu skaņu. Brilles ir aprīkotas ar jaunu audio sistēmu, kas ļauj jums izbaudīt bagātīgu, detaļām piesātinātu telpisko skaņu. Dzirdiet katru detaļu un pilnībā iegrimstiet virtuālajā pasaulē - jūtieties kā kinoteātrī savā istabā vai dodieties piedzīvojumā kopā ar savu iecienītāko spēļu varoņiem. Tas neapstājas pie tā - Directional Audio tehnoloģija samazina skaņas novirzi, tādējādi apkārtējie nedzirdēs, ko jūs darāt. Turklāt Air 2 Pro piedāvā divus augstas kvalitātes mikrofonus.

Jūsu komforta labad

Air 2 Pro minimizē mirgošanas un kaitīgā zilo gaismu emisiju problēmu, padarot to pilnīgi drošu jūsu redzei. Jums nav jāuztraucas par acu nogurumu! Tāpat ievērības cienīgs ir brilles vieglais, ergonomiskais dizains - to svars ir tikai 75 g, un tās ir lieliski līdzsvarotas un nesaspiež degunu. Tādējādi jūs varat tās viegli izmantot pat visu dienu, izbaudot nepārspējamu komfortu.

Paņemiet savu izklaidi jaunā līmenī

Vai meklējat papildu iespējas? Izmēģiniet atsevišķi pieejamo XREAL Beam adapteri, kas ļauj izmantot izvēlētas Android lietotnes, piemēram, Netflix. Tagad jūs varat ērti skatīties savas iecienītās filmas un sērijas bez nepieciešamības pēc papildu ierīcēm - vienkārši uzlieciet brilles un acumirklī jūs tiekat pārvietots uz savu privāto kinoteātri!

Savietojams ar daudziem ierīcēm

Brilles ir savietojamas ar lielāko daļu ierīču, kas aprīkotas ar USB-C izejas portu. Tas nozīmē, ka tās bez problēmām darbojas ar viedtālruņiem, planšetdatoriem un klēpjdatoriem, piemēram. Vēl vairāk, ja jūs iegādājaties papildu XREAL Beam adapteri, jūs iegūsiet iespēju savienot Air 2 Pro ar ierīcēm ar Lightning portiem un ar izvēlētām spēļu konsolēm, piemēram, Nintendo Switch, PlayStation 5 vai Xbox X / S.

Vairāk displeja režīmu ar XREAL Beam

Air 2 Pro atbalsta noklusējuma Air Casting displeja režīmu, kas nodrošina atsvaidzināšanas frekvenci līdz 120 Hz un ekrāna izmēru 130 collas. Tas padara to ideāli piemērotu filmu skatīšanai un spēļu spēlēšanai. Tomēr jūs varat atbloķēt papildu režīmus, izmantojot atsevišķi pieejamo XREAL Beam adapteri. Tas ļauj izvēlēties no opcijām, piemēram, Body Anchor (notur ekrānu vienā vietā neatkarīgi no galvas kustībām), Smooth Follow (minimizē attēla kustību, ko izraisa ārējie faktori - piemēram, braucot) un Sideview (ļauj samazināt displeju un pārvietot to uz sāniem, padarot to lieliski piemērotu darbam, kas prasa multitasking).

Iekļauts

  • XREAL Air 2 Pro brilles
  • Rāmji korekcijas lēcām
  • USB-C kabelis
  • Gaismas aizsargs
  • Trīs veidu deguna spilventiņi (S / M / L)
  • Transportēšanas soma
  • Attīrīšanas drāna
Produkta veidsCiti Aksesuāri
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas