Electric swimming board ASIWO MAKO (pink) EL-KB-01-P

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

36945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 6 vienības

28817
EL-KB-01-P
0652726572288
ASIWO

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
369.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

ASIWO MAKO Electric Swimboard (pink).

Sniedziet vēl vairāk jautrības savā nākamajā ceļojumā uz baseinu vai pludmali. ASIWO MAKO elektriskā peldēšanas dēlis nodrošinās jums fantastisku izklaidi un ļaus izbaudīt dinamisku braucienu ūdenī. Tas izceļas ar lielisku peldspēju un maksimālo ātrumu līdz aptuveni 1.5 m/s. Tas arī ļauj izvēlēties no 3 ātruma līmeņiem un ir viegli lietojams, ar darbības laiku līdz 60 minūtēm. Tam ir arī viegla, ērta konstrukcija - transportēt to jums nebūs problēmu.

Gan maziem, gan lieliem

MAKO elektriskais dēlis ir ideāli piemērots lietotājiem gandrīz jebkurā vecumā - gan pieaugušajiem, gan bērniem. Tam ir pilnībā noslēgta piedziņas sistēma un noapaļoti stūri, kas padara to drošu lietošanai. Vēl vairāk, automātiskā izslēgšanās mehānisms apstājas, ja jūs nejauši atlaidat ierīci, dodot jums pārliecību, ka tā nenoslīdēs prom no jums. Viss šis nozīmē, ka MAKO dēlis var būt ideāls aprīkojums visai ģimenei!

Viegls, portatīvs dizains

Nebaidieties no problēmām ar dēļa transportēšanu. Ierīce sver tikai 2.6 kg, un tās izmēri ir aptuveni 487 x 380 x 155 mm. Tas padara to viegli paņemt līdzi, kur vien vēlaties - piemēram, uz pludmali, ezeru vai baseinu.

Darbības laiks līdz 60 minūtēm

Ar MAKO jautrība nebeigsies pārāk ātri. Dēlis ir aprīkots ar jaudīgu 2.5 Ah akumulatoru, kas ļauj to izmantot līdz 60 minūtēm ar vienu uzlādi. Vēl vairāk, jums nepieciešamas tikai apmēram 3-4 stundas, lai uzlādētu ierīci. Tātad jūs varat turpināt savas ūdens piedzīvojumu salīdzinoši īsā laikā!

3 ātruma līmeņi izvēlei

Pielāgojiet dēļa darbību savām vajadzībām. ASIWO MAKO piedāvā 3 ātruma līmeņus izvēlei - aptuveni 0.6 m/s, 1 m/s un 1.5 m/s. Tas padara to ideāli piemērotu lietotājiem ar dažādu pieredzes līmeni! Mācoties peldēt, zemākais ātrums darbosies lieliski, un, ja vēlaties izlaist cauri ūdenim un sajust vēju matos, izvēlieties augstāko!

Viegla darbība

Dēļa darbība jums arī nesagādās nekādas problēmas. Vienkārši nolieciet krūtis pret to, pēc tam nospiediet un turiet pogas abās pusēs, lai uzsāktu. Vēlaties apstāties? Vienkārši atlaidiet jebkuru pogu, un dēlis apstāsies.

Uzmanība detaļām

Dēlis izceļas ar lielisku peldspēju, tāpēc jūs varat peldēt bez problēmām. Tas nozīmē, ka tas būs lieliski piemērots peldēšanas apguvei! Turklāt ierīce ir aprīkota ar augstas klases piedziņas sistēmu ar līdz 300 vatu jaudu, kas nodrošina efektīvu, uzticamu darbību.

Iekļauts

  • Elektriskais peldēšanas dēlis
  • Uzlādējams akumulators
  • Strāvas adapteris
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsCiti Aksesuāri
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas