Laptop stand Omoton LD02 (Silver)

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

4446 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

24204
LD02
6975969180053
Omoton

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 08.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
iespējams pēc 08.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

Laptop stand Omoton LD02 (Silver)

Vai jūs ikdienā izmantojat savu klēpjdatoru, pieslēdzot tam papildu monitoru un tastatūru? Vai vēlaties atvieglot savu izvēlēto ierīču uzglabāšanu? Omoton LD02 dubultais statīvs jums palīdzēs! Tas palīdzēs pareizi organizēt jūsu galda telpu un viegli saglabāt kārtību. Jūs varat arī pielāgot tā nodalījumu platumu diapazonā no 14-42mm. Produkts ir ārkārtīgi izturīgs un saderīgs ar 4-17,3 collu ierīcēm.

Atgūstiet savu galda telpu

Statīvs ļauj uzglabāt līdz diviem klēpjdatoriem vai citām ierīcēm vertikāli. Iestatot tos šādā veidā, jūs ietaupīsiet vietu uz sava galda un iegūsiet vairāk vietas! Tas ir ideāli, ja, piemēram, jūs bieži pieslēdzat ārējo monitoru savam MacBook vai vēlaties uzlādēt savu iPad. Tas viegli palīdzēs jums organizēt un padarīs jūsu darbu ērtāku!

Plaša saderība

Aksesuārs ir saderīgs ar lielāko daļu klēpjdatoru, planšetdatoru un viedtālruņu ar diagonāli no 4-17.3. Tātad jūs varat, piemēram, ievietot savu MacBook un viedtālruni tajā. Ir iespējams arī pielāgot statīva nodalījumu platumu (14-42mm) ar iekļauto sešstūra atslēgu. Tādējādi jūs varat viegli pielāgot to, lai tas cieši atbilstu jūsu izvēlētajām ierīcēm un nodrošinātu to stabilitāti.

Uzlabota konstrukcija

Statīva izgatavošanai tika izmantota augstas kvalitātes alumīnija sakausējums, kas tika CNC apstrādāts, smilšpapīrēts un pulēts. Tas padara aksesuāru ārkārtīgi izturīgu un skrāpējumiem noturīgu. Tajā pašā laikā tas izskatās ārkārtīgi stilīgi - tam ir gandrīz tāda pati tekstūra kā MacBook virsmai. Viss šis nozīmē, ka produkts ne tikai kalpos jums labi, bet arī rotās jūsu galdu!

Nepārspējama stabilitāte

Nepārdzīvojiet, ka ierīce, kas novietota uz statīva, varētu apgāzties vai tikt bojāta. Aksesuārs ir aprīkots ar plašu, smagu pamatni, kas padara to ārkārtīgi stabilu. Vēl vairāk, iekšpusē un apakšā ir silikona neslīdošas paliktņi, kas aizsargā jūsu klēpjdatoru no skrāpējumiem un novērš produkta slīdēšanu uz galda virsmas.

Iepakojumā

  • Klēpjdatora statīvs
  • Sešstūra atslēga
  • Zīmols: Omoton
  • Modelis: LD02
  • Krāsa: Sudraba
  • Materiāls: Alumīnija sakausējums + silikons
  • Platuma regulēšana: No 14mm līdz 42mm
  • Izmēri: Aptuveni 150x120x47mm
  • Svars: Aptuveni 689g
Produkta veidsTurētāji

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām