Blackmagic Design - Blackmagic Design Cloud Store Mini 16TB DWCLDE/CLDMINI16 - ātri pasūtīt no ražotāja
  • 16 TB NVMe M.2 M.2 zibatmiņas datu glabāšana
  • Statīva konstrukcija ar klusu dzesēšanu
  • Konfigurēts kā RAID 0
  • 10GbE un 1GbE RJ45 tīkls ports
  • HDMI monitoringa izeja stāvokļa novērošanai
  • USB-C-uz-Ethernet port
  • USB savienojums iestatījumiem
  • Dropbox sinhronizācijas atbalstsport
  • Programmatūras palīgrīks operētājsistēmām Windows un Mac

Blackmagic Design Cloud Store Mini 16TB DWCLDE/CLDMINI16

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

330945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

15196
DWCLDE/CLDMINI16
9338716008746

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 07.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 07.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
3309.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Izstrādāts filmām un televīzijai

Blackmagic Cloud Store Mini ir ideāls tīkla datu glabāšanas risinājums jebkurai lietošanai! Tas ir lieliski piemērots filmām un televīzijai, kur lieli multivides faili jādala vairākiem lietotājiem montāžas, krāsu korekcijas, audio un VFX darbu veikšanai. Tas pat apstrādā masīvus 12K Blackmagic raw digitālā kino failus. Katrs lietotājs saņem nulles latentumu, un viņam nav nepieciešams glabāt failus savā lokālajā datorā. Tas ir ideāls risinājums DaVinci Resolve, un Dropbox sinhronizācija ļauj sinhronizēt vairākus diskus dažādās vietās visā pasaulē. Tad katrā atrašanās vietā tiek nodrošināta iespējami ātrāka rediģēšanas pieredze, kas ir ļoti svarīgi daudzkameru montāžai, kad vienlaikus tiek atskaņoti vairāki multivides faili.

portspējīgs un kluss dizains

Blackmagic Cloud Store Mini ir aprīkots ar kompaktu statīva konstrukciju, kas ir ļoti port ērta un ļoti klusa. Tā iekšienē ir 4 zibatmiņas atmiņas karšu masīvs, kas darbojas paralēli, nodrošinot lielāku ātrumu. 10G Ethernet port un 1G Ethernet port darbojas kā 2port tīkla komutators, kas ir lieliski, ja jums nav 10G Ethernet tīkla, jo 10G port varat pieslēgt tieši datoram, bet 1G port esošajam tīklam. Ja nepieciešams ātri piekļūt failiem, tad USB-C port darbojas arī kā tīkla port vienkārši pievienojiet to datoram. Ir arī HDMI monitoringa izeja, lai televizorā vai monitorā varētu vērot tiešraides grafisko attēlu par krātuves darbību.

  • Elastīga barošana: IEC barošanas ligzda ir iekļauta, lai pieslēgtu maiņstrāvas padevi.portIr nodrošināti visi starptautiskie maiņstrāvas spriegumi, lai to varētu izmantot visā pasaulē. Turklāt ir atsevišķa līdzstrāvas ieeja dublēšanai vai akumulatora izmantošanai.
  • 10G Ethernet: 10G Ethernet ļauj pieslēgt ātrdarbīgus datorus. Tas ir ātrs pat tad, ja ir pieslēgti daudzi lietotāji vienlaikus. Tas ir lieliski piemērots savienošanai ar jaunākajiem 10G Ethernet komutatoriem.
  • 1G Ethernet: 1G Ethernet savienojums ir paredzēts lēnākiem savienojumiem, piemēram, internetam vai lēnākiem datoriem. Tas ir daļa no iebūvētā Ethernet komutatora un palīdz saglabāt ātrāko 10G port savienojumu brīvu.
  • USB-C savienojums: USB-C port atbalsta port Ethernet, lai to savienotu ar datoru un piekļūtu failiem. Tas ir iespējams, jo ir iebūvēts USB-C uz Ethernet adapteris. Šis USB-C port tiek izmantots arī iestatījumiem un atjauninājumiem.
  • HDMI monitora izeja: HDMI monitora izeja ļauj reāllaikā redzēt sava Cloud Store Mini stāvokli. Vienkārši pievienojiet televizoru vai monitoru, un jūs varēsiet redzēt krātuves karti, ātruma grafikus, aktīvos lietotājus un strāvas stāvokli.

Flash atmiņa ļauj vienlaikus izmantot vairākus lietotājus

Blackmagic Cloud Store Mini ir pieejams ar 16 TB zibatmiņas atmiņas, tāpēc jūsu failiem ir daudz vietas. Tas ir fantastiski piemērots televīzijas filmēšanai, jo tas ir pietiekami mazs, lai to varētu port izmantot, taču tajā ir pietiekami daudz vietas daudziem video multivides materiāliem. M.2 zibatmiņas atmiņas kartes tiek izmantotas, lai nodrošinātu izcilu uzticamību, lielu piekļuves ātrumu un nulles meklēšanas laiku. Turklāt četras M.2 kartes ir izvietotas paralēlā RAID 0 grupā, tāpēc tās var darboties daudz ātrāk nekā viena karte. Tas nodrošina pietiekamu ātrumu, lai neatpaliktu no 10G Ethernet savienojuma. Turklāt nākotnē, kad tiks izlaistas jaunas lielākas M.2 kartes, zibatmiņas atmiņas kartes var nomainīt pret jaunām; tas palīdz nodrošināt ļoti ilgu darbības laiku.

10G ātrums - augsta veiktspēja digitālo filmu failiem

Pateicoties atsevišķam ātrgaitas 10G Ethernet savienojumam, Blackmagic Cloud Store Mini ir ļoti ātrs. Iekšējais atmiņas kodols ir izstrādāts tā, lai piesātinātu 10G Ethernet port līdz tā teorētiskajam maksimālajam ātrumam, pat ja ir pieslēgti vairāki lietotāji. Turklāt failiem var piekļūt ar mazu latentumu, tāpēc reakcija ir ātra. Tas ir iespējams, pateicoties paralēlajai apstrādei, ko izmanto atmiņas kodols. Pat ar maksimālo ātrumu Blackmagic Cloud Store Mini ir ļoti klusa, dzesēšanas ventilatora radītais troksnis ir ļoti mazs, pat rediģējot lielus 12K digitālos neapstrādātos failus. Arī daudzkameru rediģēšana ir ļoti vienmērīga, pat ja tā tiek izmantota ar lieliem digitālo filmu kameru failiem.

Sinhronizēšana ar Dropbox

Tagad varat iestatīt vietējo Dropbox failu kešatmiņu. Tas padara darbu daudz ātrāku, jo faili ir pieejami uzreiz, tos nav nepieciešams lejupielādēt no interneta. Blackmagic Cloud Store Mini pastāvīgi strādās, lai saglabātu sinhronizāciju. Varat ietaupīt vietu datorā, pārvietojot Dropbox kešatmiņā esošos failus uz Blackmagic Cloud Store Mini, lai ikviens jūsu tīklā varētu tos kopīgot. Varat pat sinhronizēt vairākus Blackmagic Cloud Store Mini, izmantojot Dropbox, lai cilvēki dažādās ģeogrāfiskās vietās varētu sadarboties bez kavēšanās, jo katram ir lokāla failu kopija; tas padara to par labu risinājumu mājās vai ārpus mājas.

Produkta veidsBlackmagic Design
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām