Tilta Camera Cage for BMCC 6K Advanced Kit - Black TA-T64-A-B

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

45945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 7 - 14 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 6 vienības

7752
TA-T64-A-B
6937134607963
Tilta

Jauns

Delivery Instore
01.11 - 19.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
02.11 - 21.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
02.11 - 21.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
01.11 - 19.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
459.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      Iepazīstinām ar pārveidoto uzlaboto kameras būrīša komplektu

      Iepazīstinām ar Blackmagic Cinema Camera 6K kamerai paredzēto pārstrādātā uzlabotā kameras apvalka komplektu!

      Pārskats

      Šī kameras krātiņa pamatne BMCC 6K (pilna kadra) nodrošina aizsargapvalku camera body un ļauj lietotājiem piestiprināt dažādus piederumus, lai uzlabotu kameras funkcionalitāti.

      Galvenās funkcijas

      • Šai atjauninātajai versijai ir augšējā plāksne, kas perfekti saskan ar 1/4-20 vītni kameras augšpusē full frame camera body. vienlaikus apakšā ir divu skrūvju savienojums, kas rada neticami drošu trīs saskares punktu savienojumu.
      • Pilnais būris piedāvā vairākus 1/4-20 vītņsavienojumus ar lokalizācijas tapām, cold shoe uztvērējus, Arri saderīgu rozeti un NATO sliedi, vienlaikus tas ir iespaidīgi modulārs, jo labās puses rokas moduli var noņemt, lai kļūtu par pusveida būri vai L-veida kronšteinu.
      • Apakšējā plāksne nodrošina vairākus 1/4-20 stiprinājuma punktus, lai piestiprinātu kameru pie dažādām ātrās noņemšanas plāksnēm, un ir saderīga ar DJI RS3 Pro ARCA uztvērēju.

      Half Cage funkcionalitāte

      Izmantojot Half Cage, apakšējo plāksni var pagarināt, lai atbalstītu Black Magic Design akumulatora rokturi, un tajā ir iekļauts 15 mm stieņa turētājs, lai izmantotu uz stieņa balstītus piederumus pareizā LWS izlīdzinājumā ar akumulatora rokturi.

      Ja neizmanto akumulatora rokturi, būrim var piestiprināt iekļauto 15 mm LWS pamatplati LWS Type VI, kas papildina 15 mm stieņa atbalstu un ļauj lietotājiem uzstādīt uz stieņa balstītus piederumus, piemēram, matēšanas kastes un sekojošās fokusēšanas sistēmas.

      Šīs pamatplāksnes apakšdaļa ir savienojama ar mūsu Tilta Doveta sliedēm un atbalsta dažādas ātrās noņemšanas plates, izmantojot 1/4-20 un 3/8-16 vītni.

      Uzlabots jaudas rokturis

      Uzlabotajā komplektā ir iekļauts uzlabotais barošanas rokturis(akumulators nav iekļauts komplektā), kas ar NATO sliedes palīdzību tiek piestiprināts kameras kreisajā pusē un aprīkots ar 12V Micro DC portu (3,5/1,35 mm) un 8V USB-C portu kameras vai citu piederumu barošanai.

      Ar rokturi var arī kontrolēt BMCC 6K Run Stop, izmantojot komplektā iekļauto Run Stop kabeli, savukārt roktura rotācija nodrošina elastīgu darbību, fotografējot no rokas.

      Xeno augšējais rokturis

      Šajā komplektā ir iekļauts Xeno augšējais rokturis, kas tiek piestiprināts pie kameras ar 1/4-20 skrūvi ar atrašanās vietas noteikšanas tapām un ir aprīkots ar silikona polsterētu rokturi, kas padara lietošanu ērtāku, vienlaikus piedāvājot daudzus stiprinājuma punktus papildu piederumiem, piemēram, cold shoe uztvērējam, 1/4-20 un 3/8-16 vītnēm.

      Papildu piederumi

      • Komplektā iekļautais 90 grādu HDMI adapteris tiek piestiprināts būrim pie HDMI pieslēgvietas, nodrošinot drošu savienojumu, kas ierobežo pieslēgvietas nodilumu.
      • Komplektā ir iekļauts arī SSD diska turētājs, kas stiprināms ar 1/4-20 skrūvi ar atrašanās vietas noteikšanas tapu un ļauj lietotājiem piestiprināt Samsung T5 SSD disku ārējai ierakstīšanai.
      Kā iegādāties preces līzingā?

      • 1. Izvērtē savas iespējas.
      • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
      • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
        Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
        Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
      • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
      • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
      • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
      • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
      • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
        **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
        ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

        NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
      • Nosūtīt pieteikumu

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Pasūtāms no noliktavas