Bezvadu piespraužamie mikrofoni - Boya wireless microphone BY-M1LV-U USB-C Android & iPhone 15 - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Bezvadu mikrofona sistēma viedtālruņiem
  • Daudzvirzienu mikrofons
  • USB-C savienojums
  • Darba attālums līdz 100 m
  • Akumulatora darbības ilgums līdz 6 stundām


1x BY-M1LV-TX raidītājs ar mikrofonu; 1x BY-M1LV-U-RX USB-C uztvērējs; 1x vējstikls; 1x uzlādes kabelis raidītājam (no USB-C uz USB-A); 1x metāla tapa savienojuma pāra pogai; 1x aizsargvāciņš USB-C savienotājam; 1x glabāšanas soma; 1x lietotāja rokasgrāmata (EN); 2x Boya uzlīme; 1x garantijas sertifikāts 3 gadu garantijai; 1x krāsains iepakojums

Boya wireless microphone BY-M1LV-U USB-C Android & iPhone 15

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

10545 ar PVN

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

6120
BY-M1LV-U
6971008029475
Boya

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 17.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 18.09.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 18.09.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 17.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
  • Ļoti kompakts un viegls
  • Iespējama austiņu atgriezeniskā uzraudzība
  • Darba attālums līdz 100 m
  • Pārsteidzoša skaņas kvalitāte
  • Plug & play, pilnīgi bezvadu ierakstīšana
  • 3 līmeņu pastiprinājuma regulēšanas iestatījums
  • 6 stundu akumulatora darbības laiks TX
  • Pārsteidzošs daudzpusīgs mikrofons par pieņemamu cenu


Boya BY-M1LV ir neticami viegls, īpaši kompakts, ērti lietojams bezvadu mikrofons, kas nodrošina detalizētu, izcilu skaņu. Tas ir lielisks risinājums tiešraidei, satura veidošanai, mobilajai žurnālistikai un citiem mērķiem. BY-M1LV-U uztvērējam ir USB-C izeja, tāpēc tas ir saderīgs ar Android viedtālruņiem, planšetdatoriem un citām ierīcēm ar USB-C portu.

Piespraužamais raidītājs BY-M1LV-TX ar iebūvētu daudzvirzienu mikrofonu uztver kristāldzidru skaņu no visiem virzieniem. Izmantojot revolucionāro divvirzienu audio tehnoloģiju ar auss atgriezeniskās darbības monitoringu, lietotāji jebkurā ieraksta laikā var pielāgot izrunu un reāllaikā koriģēt toni, ātrumu un intonāciju.

Izmantojot pastiprinājuma kontroli, austiņu skaļuma regulēšanu un izslēgšanas funkciju, jūs pilnībā kontrolējat savu skaņu. Pilnībā uzlādēts akumulators var nodrošināt 6 stundu akumulatora darbības laiku,tāpēc varat veidot saturu, neuztraucoties par strāvas patēriņu.

BY-M1LV-U no Boya ir kompakts bezvadu mikrofona komplekts. Ierakstu veikšanas laikā nav nepieciešami kabeļi un baterijas, tāpēc BY-M1LV-U ir ātri gatavs lietošanai. BY-M1LV-U raidītājs ar iebūvētu mikrofonu piestiprinās pie personas, kuru vēlaties uzņemt, apģērba. Turklāt iebūvētais akumulators nodrošina enerģiju līdz pat sešām stundām. Skaņu ieraksta viedtālrunis ar USB-C ieeju. Pēc izvēles varat izmantot arī planšetdatoru vai datoru ar USB-C savienojumu. Lai to izdarītu, pievienojiet uztvērēju ierīces USB-C pieslēgvietai. BY-M1LV-U ir gatavs tūlītējai lietošanai; gan ar audio, gan video lietotnēm. Tādējādi varat izmantot izvēlēto programmatūru, lai sāktu video ierakstu, kas automātiski tiek nodrošināts ar skaņu no jūsu BY-M1LV-U.

BY-M1LV-U praksē

BY-M1LV-U raidītāja un uztvērēja darbības rādiuss atklātā laukā ir līdz 100 metriem. Neraugoties uz tā kompaktajiem izmēriem, varat rēķināties ar stabilu savienojumu, pateicoties uzticamajai 2,4 GHz frekvencei. Ēkās vai citās vietās, kur ir daudz bezvadu signālu, diapazons joprojām ir vairāk nekā pietiekams. Ja vēlaties, raidītājam varat pieslēgt austiņas vai austiņas ausīm. Piemērotas ir gandrīz visas austiņas ar 3,5 mm ligzdu (TRS un TRRS). Tas ļauj pārraudzīt skaņas ierakstu un, piemēram, regulēt pastiprinājumu. Ir pieejamas trīs pastiprinājuma pakāpes, lai pielāgotu mikrofona jutību. Nutumēšanas poga ļauj personai, kurai ir mikrofons, izslēgt skaņas skaņu.

Lietojumprogramma BY-M1LV-U

Ja meklējat "plug-and-play" risinājumu, lai ierakstītu balsi augstā kvalitātē ar viedtālruni, datoru vai iPad ar USB-C savienojumu, BY-M1LV-U ir ideāls piederums. Tas ir noderīgs, piemēram, intervijām un prezentācijām. BY-M1LV-U raidītājs un uztvērējs ir gatavi lietošanai. Visvirziena mikrofons uztver visas balss skaņas bez trokšņiem neatkarīgi no tā, vai persona runā klusi vai skaļi. Gan uz raidītāja, gan uz uztvērēja ir indikatora gaismiņa, tāpēc varat uzreiz redzēt pašreizējo stāvokli. Ierakstot ārā, izmantojiet komplektā iekļauto vējstiklu, lai samazinātu vēja radīto troksni. Komplektā iekļautajā ādas futrālī varat droši ņemt līdzi visu komplektu, veicot ierakstus.

Savienojuma spraudnisUSB-C

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība