Bezvadu piespraužamie mikrofoni - Saramonic Blink 500 B2 (TX TX RX) 2 līdz 1 - 2,4 GHz vadu sistēma - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Ietekmētāji, Satura veidotāji, YouTubers
  • 2 x piestiprināmie raidītāji ar Omni mikrofoniem
  • Īpaši kompakts 2 kanālu pievienojamais uztvērējs
  • 3,5 mm izeja, Lightning & USB adapteri
  • Plug & Play darbība, austiņu ligzda
  • Regulējams pastiprinājums, aktīvā trokšņu slāpēšana
  • Iebūvētas uzlādējamas baterijas
  • Uztvērējs 16 stundas, raidītāji 20 stundas
  • 41,6 stundu uzlādes korpuss
  • 492' diapazons, pilns piederumu komplekts

Saramonic Blink 500 B2 (TX TX RX) 2 līdz 1 - 2,4 GHz vadu sistēma

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

14545 ar PVN

Prece būs pieejama pēc 18-09-2024

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

56627
BLINK 500 B2+
6974700654686
Saramonic

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 07.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 07.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
Ar Saramonic Blink 500 B2 , īpaši kompaktu un ārkārtīgi viegli lietojamu patiesu bezvadu mikrofonu sistēmu, kas piedāvā rentablu un visaptverošu risinājumu divu objektu ierakstīšanai kamerās, datoros un mobilajās ierīcēs, videoierakstiem un saturam, izmantojot bezvadu mikrofonu sistēmu, kas ir brīva no rokām un nerada problēmas.

Sistēmā ir iekļauts viss nepieciešamais, lai ierakstītu skaidru un skaidru runu jebkurā vietā ar bezvadu darbības diapazonu līdz pat 492 pēdām. Jūs saņemat divus piestiprināmus raidītājus - katru ar iebūvētu mikrofonu, divkanālu uztvērēju, kas tiek piestiprināts kameras kurpes stiprinājumam vai tiek pievienots tieši jūsu ierīcē, izmantojot komplektā iekļautos USB-C un Lightning adapterus, un visus nepieciešamos piederumus, lai nodrošinātu, ka jūsu ieraksti skan raidīšanai gatavi.

Ultraportatīvs, viegls un viegli lietojams bezvadu mikrofona risinājums 2 personām
  • Blink 500 B2 ir neticami kompakts un viegls, taču neļaujiet izmēram jūs apmānīt; tas nodrošina augstas kvalitātes skaņu un iespaidīgu veiktspēju. To ir arī patiešām vienkārši lietot - vienkārši izņemiet raidītājus un uztvērēju no uzlādes futrāļa, pievienojiet uztvērēju ierīcei, piespraudiet mikrofonus pie talanta un sāciet ierakstīt. Tas ir tik vienkārši.
  • Sistēma ieslēdzas automātiski un atrod tīru bezvadu kanālu, tāpēc varat veltīt laiku, lai uzņemtu labāko kadru video, nevis uztraukties par lieliskas skaņas iegūšanu.
Nelieli un diskrēti mikrofonu raidītāji ar iebūvētiem ultratīrajiem mikrofoniem
  • Divi B2 raidītāji ir īpaši kompakti un viegli, tāpēc tos var viegli piestiprināt pie krekla apkakles vai diskrēti uzstādīt jebkurā vietā, izmantojot komplektā iekļautos magnētiskos stiprinājumus. Tie ir arī daudzpusīgi, ļaujot uzņemt lielisku skaņu, turot tos rokās vai novietojot uz galda vai pjedestāla.
  • Tām ir iebūvēts visvirziena mikrofons ar 17 pakāpju tālvadības mikrofona pastiprinājuma regulēšanas funkciju un izslēgšanu ar vienu pieskārienu, savukārt komplektā iekļautie pūkainie vējstikliņi novērš vēja radīto troksni filmēšanas laikā ārpus telpām.
  • Raidītājiem ir arī divpakāpju aktīvā trokšņu slāpēšana, kas ļauj izvēlēties nepieciešamo trokšņu slāpēšanas līmeni. "Augsts" novērš visus traucējošos fona trokšņus, piemēram, trokšņainas ielas skaņas un trokšņainas HVAC sistēmas. "Zemais" ļauj joprojām ierakstīt zemāku atmosfēras skaņu un telpas toņu līmeni, bet saglabāt fokusu uz jūsu objektu balsīm.
Divu kanālu uztvērējs, gatavs ierakstīšanai jebkurā izvēlētajā ierīcē
  • Blink 500 B2 uztvērējs ir ļoti kompakts un sver tikai aptuveni vienu unci, taču tā nelielajos izmēros ir ietvertas nopietnas funkcijas. To var piestiprināt pie kameras kurpes vai tieši pie ierīces, izmantojot komplektā iekļautos USB-C un apgaismojuma adapterus.
  • Tam ir mono, stereo vai drošības izejas iestatījumi, 75 vai 150 Hz zemo frekvenču filtrs un 3,5 mm austiņu izeja, lai vienmēr nodrošinātu vislabāko ierakstu. Izmantojiet mobilās ierīces skaļruņa iespējamību, lai atskaņotu ierakstus viedtālruņa vai planšetdatora skaļrunī, nenoņemot uztvērēju; tas ļauj arī dzirdēt citus virtuālo sanāksmju laikā.
Jauda, vienkāršība un ērtības radošajiem darbiniekiem kustībā
  • Blink 500 B2 piedāvā pagarinātu akumulatora darbības laiku - līdz 20 stundām raidītājiem un 16 stundām uztvērējam. Tas ir vairāk nekā divreiz ilgāk nekā citām mikro bezvadu sistēmām, kas lietotājiem dod iespēju ar vienu uzlādi filmēt visu dienu.
  • Komplektā ietilpst arī 1250 mAh uzlādes pārnēsājamā kārba, kas nodrošina papildu 1,6x pilnu sistēmas uzlādi jebkurā vietā. Tas nodrošina līdz 41,6 stundām filmēšanas ar pilnu sistēmas un futrāļa uzlādi. Izņemot sistēmu no uzlādes futrāļa, sistēma ieslēdzas, un, atgriežot to futrālī, sistēma automātiski izslēdzas.
  • Raidītājus un uztvērēju var darbināt, kamēr tie tiek izmantoti, vai uzlādēt ārpus futrāļa, izmantojot USB akumulatorus vai barošanas avotu, lai nodrošinātu vēl lielāku barošanas daudzveidību.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām