Sony wireless microphone ECM-W3S + charging case ECMW3S.CE7

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

33945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 6 - 10 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 4 vienības

50033
ECMW3S.CE7
4548736157804
Sony

Jauns

Delivery Instore
28.09 - 12.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
29.09 - 12.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
29.09 - 12.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
28.09 - 12.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
339.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Augstas kvalitātes digitālā skaņas ierakstīšana

Divos mikrofonu raidītājos ir integrēti mikrofonu bloki ar augstu signāla un trokšņa attiecību (S/N), kas nodrošina skaidru balss ierakstīšanu ar zemu trokšņu līmeni.

Augstas kvalitātes divkanālu digitālā pārraide

Savienojot divkanālu uztvērēju ar Sony kameru, kas atbalsta Multi Interface (MI) kurpi, piemēram, kādu no sērijas digitālajām kamerām ar maināmiem objektīviem vai vlog kamerām, no uztvērēja izvadīto digitālo skaņas signālu var ierakstīt tieši camera body. Tas nodrošina augstas kvalitātes skaņas ierakstu ar minimālu trokšņa piesārņojumu.

Trokšņus slāpējoša filtra funkcijas

Trokšņu samazināšanas filtrs, izmantojot digitālo signāla apstrādi, efektīvi novērš kaitinošu pastāvīgu fona troksni, nodrošinot skaidru ierakstu. Zemas frekvences samazināšanas filtrs mikrofona pusē samazina arī nevēlamu zemas frekvences skaņu, ko rada vējš, gaisa kondicionēšana un vibrācija. Pēc ieraksta izgatavošanas ir nepieciešams mazāk trokšņu novēršanas, tādējādi darba plūsma ir efektīvāka.

Saderīgs ar vairāku saskarņu (MI) apavu

Uztvērēju var viegli pievienot Sony kamerai, kas atbalsta Multi Interface (MI) Shoe, piemēram, kādai no sērijas digitālajām kamerām ar maināmiem objektīviem vai vlogkamerām, bez nepieciešamības izmantot kabeļus, un uzreiz būt gatavam digitālās skaņas iegūšanai bez liekas raizēšanās.

Bezvadu ērtības

ECM-W3 sastāv no diviem mikrofonu raidītājiem un divu kanālu uztvērēja, kas ļauj bezvadu režīmā uzņemt divu runātāju balsis. Saziņa ir iespējama līdz 150 m² platībā, labi pārredzamās vietās, un Bluetooth 5.3 (Bluetooth Low Energy) un LC3plus kodeki nodrošina zemu enerģijas patēriņu, zemu latentumu un augstu skaņas kvalitāti. Enerģijas taupīšana ir ļāvusi samazināt arī akumulatora izmēru.

Drošības un vājinātāja funkcijas

Ir nodrošināta drošības funkcija, kas ļauj vienlaicīgi ierakstīt divus audio signālus - vienu ar normālu skaļumu, bet otru ar 20 dB zemāku skaļumu, tādējādi samazinot apcirpšanas risku skaļa ieraksta laikā. Ir nodrošināta arī vājinātāja funkcija, kas ļauj iestatīt ieraksta līmeni uz vienu no trim vērtībām atkarībā no audio skaļuma.

Mikrofona audio ieeja/izeja

Kā ārējā mikrofona ieejas terminālis mikrofona pusē ir 3,5 mm mini ligzda (monofoniska), bet 3,5 mm mini ligzda (stereo) uztvērēja pusē kalpo kā audioizvades terminālis. Papildus skaņas ieguvei, izmantojot stereokompatizējamu lavalier mikrofonu, ir iespējama arī izeja uz ierīcēm, kas nav aprīkotas ar multiinterfeisa (MI) mikrofonu.

Uztvērēja statīvs un adapteris ar skrūvju atveri

Komplektācijā ir iekļauts savienotāja aizsargs/statīvs. To var izmantot gan kā uztvērēja statīvu, gan kā adapteri, lai uztvērēju piestiprinātu, piemēram, pie viedtālruņa skavas.

USB digitālā audio izeja

Digitālo audio (48 kHz / 24 bitu) var izvadīt no uztvērēja, izmantojot USB kabeli, uz viedtālruni vai datoru, vai uz USB audio ievadei saderīgu ierīci ierakstīšanai. Ja izmantojat ar USB audio ievadi saderīgu ierīci, iestatiet uztvērēja slaidu slēdzi uz ANALOG vai DIGITAL.

Kompakts un viegls dizains

Abu apvienoto mikrofona un raidītāja vienību izmēri ir 25,0 x 52,5 x 20,5 mm, un katra sver tikai 17 g. Uztvērēja izmēri ir 32,0 x 29,0 x 50,0 mm, un tas sver tikai 25 g. Gan mikrofona-raidītāja, gan uztvērēja ierīces ir lieliski mobilas un pārnēsājamas, kā arī pietiekami kompaktas un vieglas, lai netraucētu pārnēsāšanas vai fotografēšanas laikā. Tie ir izstrādāti tā, lai būtu putekļu un mitruma izturīgi, tāpēc tos var bez raizēm lietot ārpus telpām.

Akumulatora atbalsta funkcija

Enerģiju no sērijas digitālajām kamerām ar maināmiem objektīviem vai vlogkamerām uz uztvērēju piegādā tieši no tām.

Vēja ekrāni (iekļauti komplektā)

Komplektācijā iekļautos vēja ekrānus var izmantot, lai samazinātu vēja radīto troksni, kas var rasties, ja mikrofonus ietekmē spēcīgs vējš vai elpa. Tas nodrošina stabilu un skaidru runātāju balss ierakstīšanu, pat filmējot ārā.

Stāvokļa paziņošanas funkcijas

LINK indikators norāda sakaru kanāla stāvokli starp mikrofonu un uztvērēju, lai novērstu ierakstīšanas kļūdas. POWER lampiņas gan mikrofonam, gan uztvērējam norāda akumulatora uzlādes līmeni, lai novērstu ierakstīšanas kļūdas izlādējušos akumulatoru dēļ.

Kompakts uzlādes korpuss

Komplektācijā ir iekļauts neliels uzlādes futrālis, kas ļauj turpināt filmēšanu, neuztraucoties par akumulatora enerģijas izlādēšanos. Pilnībā uzlādēts mikrofona un raidītāja bloks var nepārtraukti darboties aptuveni 6 stundas.

Plašāka mikrofonu izvēle

Pateicoties plašākai Sony pieejamo mikrofonu izvēlei, tagad varat izvēlēties no plašāka klāsta opciju klāsta atkarībā no situācijas un pielietojuma, kādam vēlaties mikrofonu izmantot.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas