Microphone with charging case Apexel APL-MIC014 lightning, 2 pcs APL-MIC014

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

5145 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 41 vienības

28863
APL-MIC014
5906168437076
APEXEL

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      APL-MIC014 Lightning mikrofons ar uzlādes korpusu, 2gab

      Apexel APL-MIC014 Lightning bezvadu mikrofoni ar uzlādes korpusu ir ideāls risinājums tiem, kas novērtē ērtības un skaņas kvalitāti. Šis komplekts ir ideāli piemērots interviju, vlogu, tiešraides un daudzu citu pielietojumu ierakstīšanai, gan iekštelpās, gan ārā. Ar modernu tehnoloģiju un intuitīvu darbību APL-MIC014 piedāvā izcilu audio skaidrību un savienojuma stabilitāti.

      Bezvadu diapazons un kustību brīvība

      Apexel APL-MIC014 mikrofoni nodrošina bezvadu brīvību ar diapazonu līdz 20 metriem, ļaujot ērti ierakstīt jebkur. 2.4GHz bezvadu tehnoloģija garantē stabilu un uzticamu savienojumu bez traucējumiem, ļaujot jums brīvi pārvietoties un ierakstīt, neuztraucoties par signāla zudumu.

      Modernas audio funkcijas

      Aprīkoti ar augstas jutības 360 grādu omnidirekcionālo mikrofonu un inteliģento trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, mikrofoni nodrošina augstākās kvalitātes skaņu, novēršot apkārtējo troksni un ierakstot skaidru, dabīgu balsi. Reāllaika Auto-Sync tehnoloģija un ultra-zema latentuma (0.009 sekundes) nodrošina, ka audio un video ir sinhronizēti reāllaikā, kas ir būtiski, ierakstot profesionālus video materiālus.

      Kompakts un portatīvs uzlādes korpuss

      Apexel APL-MIC014 komplektā ir iekļauts gudrs uzlādes korpuss, kas ne tikai aizsargā mikrofonus, bet arī nodrošina ātru un efektīvu uzlādi. Pateicoties tā vieglajam un kompakta dizainam, korpusu var viegli pārvadāt, padarot komplektu ideāli piemērotu lietošanai ceļojumos vai ārā.

      Viegli lietojams un plaša saderība

      Apexel APL-MIC014 ir plug-and-play, tas nozīmē, ka nav nepieciešama papildu lietotņu instalācija vai sarežģīta savienošanas procesa veikšana. Vienkārši pievienojiet Lightning uztvērēju savam iPhone un ierīce automātiski savienosies ar mikrofoniem, ļaujot jums nekavējoties sākt ierakstīšanu. Mikrofoni ir saderīgi ar vairākām platformām, piemēram, YouTube, Instagram, Facebook un citām, padarot tos par daudzfunkcionālu rīku satura radīšanai.

      Izmantošanas daudzveidība

      Apexel APL-MIC014 mikrofoni ir ideāli piemēroti dažādiem pielietojumiem, piemēram, tiešraides ierakstīšanai, intervijām, vlogiem, konferencēm un ārējiem ierakstiem. To augstā skaņas kvalitāte un lietošanas vienkāršība padara tos par lielisku izvēli gan profesionāļiem, gan amatieriem.

      Iekļauts

      • Uzlādes ierīce*1
      • Mikrofona raidītājs*2
      • Type-C uztvērējs/Lightning uztvērējs
      • Lietotāja rokasgrāmata*1
      • Type-C uzlādes kabelis*2

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Pasūtāms no noliktavas