Motorcycle Intercom EJEAS MS20 MS20

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

15945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 41 vienības

27553
MS20
5906168436048

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      EJEAS MS20 Motorcycle Intercom

      EJEAS MS20 motociklu interkoms nodrošina modernu komunikācijas sistēmu motociklu grupām, ļaujot 20 cilvēkiem savienoties vienlaikus. Ar Bluetooth 5.1, CVC trokšņu samazināšanu un iespēju klausīties mūziku un izmantot interkomu vienlaikus, ierīce kļūs par neaizvietojamu pavadoni jebkurā ceļojumā.

      Mesh tehnoloģija

      MS20 izmanto Mesh tehnoloģiju, kas nodrošina stabilu un vienmērīgu komunikāciju līdz 20 motociklistiem. Interkoms darbojas līdz 3,000 metriem 4 cilvēku grupā un līdz 2,000 metriem atklātā teritorijā grupām no 5 līdz 20 cilvēkiem. Tas ļauj visiem grupas dalībniekiem palikt pastāvīgā kontaktā, neatkarīgi no ceļa apstākļiem. Atvienojoties, ierīce automātiski atkal savienojas, nodrošinot nepārtrauktu komunikāciju.

      Bluetooth 5.1 un ilgs darbības laiks

      EJEAS ierīce izmanto Bluetooth versiju 5.1, garantējot ātru un stabilu savienojumu ar ierīcēm. Pateicoties 1,200 mAh akumulatoram, darbības laiks Bluetooth režīmā ir līdz 17 stundām, bet Mesh režīmā 8 stundas. Gaida režīmā interkoms darbojas 320 stundas - tādēļ tas pierādīs savu vērtību ilgstošos ceļojumos.

      Trokšņu samazināšana un augsta skaņas kvalitāte

      CVC (Clear Voice Capture) tehnoloģija nodrošina trokšņu samazināšanu, kas būtiski uzlabo skaņas kvalitāti sarunu laikā. Turklāt 3D stereo skaņas funkcija ļauj atskaņot mūziku augstā kvalitātē brauciena laikā. EJEAS MS20 arī atbalsta mūzikas koplietošanu un ļauj klausīties savas iecienītākās dziesmas kopā ar citiem motociklistiem.

      Vienkārša uzstādīšana un darbība

      EJEAS MS20 interkoms tiek uzstādīts ātri un bez grūtībām, pateicoties iekļautajiem piederumiem, piemēram, montāžas klipiem un uzlīmēm. Ierīci var piestiprināt pie ķiveres, izmantojot tradicionālo klipu vai līmējamo stiprinājumu. Iebūvētais mikrofons un skaļruņi var tikt viegli uzstādīti ķiveres iekšpusē, lai nodrošinātu komfortu un drošību brauciena laikā.

      Izturīga, ūdensizturīga konstrukcija

      EJEAS MS20 ir IP67 putekļu un ūdens izturīgs. Jūs varat iegremdēt interkomu līdz 1 metra dziļumam 30 minūtes bez bažām. Pateicoties izturīgajai konstrukcijai, ierīce darbosies visos laika apstākļos, garantējot uzticamu komunikāciju lietainā laikā vai braucot pa prasīgiem apvidiem.

      Automātiska zvanu atbildēšana

      MS20 automātiski atbild uz ienākošo telefona zvanu 8 sekundes pēc zvana - vienkārši savienojiet interkomu ar savu telefonu. Tas ļauj droši veikt zvanus brauciena laikā. Ierīce arī atbalsta balss asistenta aktivizēšanas funkciju, padarot vieglu telefona lietošanu brauciena laikā.

      Ērta mūzikas klausīšanās

      EJEAS MS20 interkoms ļauj dalīties mūzikā ar citiem motociklistiem, pateicoties Bluetooth funkcijai. Mesh režīmā jūs varat klausīties mūziku un vienlaikus izmantot ierīci. Turklāt Klausīšanās režīms ļauj neierobežotam klausītāju skaitam grupā, tādējādi katrs motociklists var būt informēts par grupas vadītāja sniegto informāciju.

      Uzticams signāls

      Pateicoties modernajai tehnoloģijai, EJEAS MS20 piedāvā lielisku signāla caurlaidību, pat pārpildītās vietās, tunelī vai stāvās nogāzēs. Signāls paliek stabils un skaidrs, kas ir svarīgi, braucot grūtos apstākļos. Interkoms darbojas līdz 2,000 metriem 4 motociklistu grupā un līdz 1,500 metriem 20 motociklistu grupā.

      Iekļauts

      • EJEAS MS20 interkoms
      • Uzlīmes skaļruņu montāžai
      • USB-C uzlādes kabelis
      • Montāžas klips
      • Pašlīmējošs montāžas stiprinājums
      • Lietotāja rokasgrāmata

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Pasūtāms no noliktavas