Motorcycle Intercom EJEAS K1 K1

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

16994 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

27497
5906168436055

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 08.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 08.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      EJEAS K1 Motorcycle Intercom

      EJEAS K1 motociklu interkoms nodrošina uzticamu savienojumu, pateicoties Mesh 3.0 tehnoloģijai, un garantē stabilu signālu līdz 1000m. Turklāt tas ļauj sazināties 2-4 cilvēkiem un automātiski atjauno savienojumu, kad tas tiek pārtraukts. Tas arī ļauj fotografēt un ierakstīt video, un incidentu ieraksti tiks automātiski saglabāti. Tam ir arī ilgs darbības laiks un tas ir IP67 ūdensizturīgs.

      Uzticams savienojums

      EJEAS K1 interkoms izmanto Mesh 3.0 tehnoloģiju, un savienojuma attālums sasniedz 1000 metrus. Vēl vairāk, tas ļauj 4 lietotājiem sazināties vienlaicīgi, un jūs varat savienoties ar vienu klikšķi - bez sarežģītas iestatīšanas. Vai jūs uztraucaties, ka savienojums tiks pārtraukts? Neuztraucieties! Interkoms automātiski atjaunos savienojumu.

      Nav jāuztraucas par signāla zudumu

      Salīdzinot ar citiem šāda veida produktiem, EJEAS K1 interkoms darbojas nevainojami pat tādās situācijās kā tuneļi, kalni, intensīvas satiksmes ceļi utt. Bluetooth interkoms piedāvā diapazonu līdz 100 metriem, kamēr K1 ir 1000 metri brīvā gaisā un 500 metri starp citiem transportlīdzekļiem.

      Izveidojiet fotoattēlus un ierakstus

      Nemirstiet mirkļus, kas jums ir īpaši svarīgi ceļojuma laikā. EJEAS K1 interkoms ir aprīkots ar 140 grādu platleņķa objektīvu un ļauj ierakstīt video 2K 30FPS izšķirtspējā. Vēl vairāk, interkoms automātiski pārtrauks un saglabās uzsākto ierakstu, kad tiks konstatēts negadījums. Turklāt ierīce atbalsta Wi-Fi savienojumu un savienojas ar viedtālruni, un pieejamā lietotne ļauj jums priekšskatīt ierakstu reālajā laikā. Jūs varat uzglabāt video materiālus ar kopējo uzglabāšanas jaudu līdz 256G.

      Iebūvēts mikrofons

      Interkomam ir mikrofons ar 5 jutības līmeņiem, kas noklusējumā ir iestatīts uz 3. Pareizā vērtība ir atkarīga no vides un ātruma - pie 40 km/h un zemas vēja brāzmas jūs varat iestatīt mikrofona jutību uz 5, lai jūsu balss būtu skaidri dzirdama citiem zvanītājiem. Pie ātrumiem virs 100 km/h ieteicams iestatīt mikrofona jutību uz 1, lai samazinātu vēja trokšņa ietekmi uz interkomu. Turklāt jūs varat manuāli izslēgt mikrofonu vai ieslēgt Mesh režīmu.

      Ērta kanālu maiņa

      Ierīce piedāvā 5 kanālus, un, kad jūs ieslēdzat Mesh režīmu, interkoms pāriet uz 1. kanālu. Katram zvanītājam jāiestata tas pats kanāls savā interkomā, lai turpinātu sarunu. Ņemiet vērā, ka sliktos laika apstākļos, uz šosejas ar intensīvu satiksmi vai ar lielu skaitu elektronisko ierīču interkomu diapazons var būt īsāks.

      Izsmalcināts dizains

      Interkoms ir IP67 ūdensizturīgs, un tā darbības temperatūras diapazons ir no -10C līdz 50C, tāpēc jūs varat to izmantot dažādos laika apstākļos. Turklāt Bluetooth 5.1 savienojums ļauj savienot 2 viedtālruņus vienlaicīgi. Jūs varat aktivizēt balss asistentu, izmantot navigāciju un automātiski atbildēt uz ienākošajiem zvaniem. Ierīce arī atbalsta Bluetooth savienojumu ar citiem interkomiem tirgū.

      Ilgs darbības laiks

      EJEAS K1 interkoms var pavadīt jūs gandrīz visu dienu. Ierīce ir aprīkota ar augstas kvalitātes litija akumulatoru ar 2100 mAh jaudu, kas nodrošina ilgu darbības laiku. Mesh režīmā ierīce darbojas 17 stundas, Bluetooth režīmā vairāk nekā 30 stundas, atskaņo mūziku apmēram 55 stundas un ieraksta video apmēram 6,5 stundas. Interkomu uzlādēšana, savukārt, prasīs apmēram 3,5 stundas. Produkts arī atbalsta USB-C ātro uzlādi.

      Iekļauts

      • Interkoms
      • Klips
      • USB-C uzlādes kabelis
      • Uzgriežņu atslēga
      • Austiņas
      • Velcro x4
      • Lietotāja rokasgrāmata

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Piegādes laiks no 3 nedēļām