Gaming headphones ONIKUMA K9 Blue K9 Blue

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

3545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 48 vienības

25618
K9 Blue
6972470561227
ONIKUMA

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

ONIKUMA K9 Blue spēļu austiņas

Vai tu mīli spēlēt spēles un sarunāties ar saviem servera draugiem? Vai tu mīli klausīties mūziku, kamēr staigā pa pilsētu un vēlies izcelties? Vai arī tu vienkārši mīli jaukas lietas? Jebkurā gadījumā, ONIKUMA K9 austiņas ir lieliska izvēle! Stilīgais dizains, mirdzošie elementi un piestiprināmās kaķa ausis ne tikai izcels tevi no pūļa, bet arī sniegs bērnišķīgu prieku! Aprīkotas ar izciliem skaļruņiem, kas piedāvā reālistisku, augstas kvalitātes skaņu, konstrukcija izgatavota no cietiem materiāliem un ērtām spilventiņām, tomēr ONIKUMA K9 nav tikai par izskatu, bet arī par kvalitāti!

Tev ir pilnīga kontrole

ONIKUMA K9 austiņas ļauj pielāgot skaņu pēc savām vēlmēm. Tu vari brīvi pielāgot augstos, zemos un vidējos toņus, lai vēl dziļāk iegrimtu spēļu vai iecienītā seriāla pasaulē. Turklāt austiņu kabelī ir praktiska poga, kas ļauj ērti kontrolēt skaļumu un ieslēgt vai izslēgt mikrofonu.

Personalizācijas iespējas

ONIKUMA K9 austiņas tika radītas, lai nodrošinātu maksimālu valkāšanas komfortu, pat ilgstoši. Tām ir elpojoši spilventiņi, kas izgatavoti no ekoloģiskas ādas, kas ne tikai izskatās estētiski pievilcīgi un ir viegli tīrāmi, bet arī ir patīkami ādai. Pateicoties regulējamai galvas joslai, tev ir iespēja pielāgot austiņu izmēru atbilstoši dažādām vajadzībām, apmierinot dažādu vecumu un galvas izmēru lietotājus. Mikrofons var tikt paslēpts austiņu korpusā, lai ļautu brīvi izmantot to atbilstoši tavām vajadzībām. Turklāt iekļautās kaķa ausis var viegli piestiprināt un noņemt pēc tavas vēlēšanās!

Ne tikai spēlēm

ONIKUMA K9 nav tikai austiņas spēlēm, lai gan tās var pieslēgt daudzām konsolēm - Playstation, Xbox, Nintendo Switch, datoriem vai planšetdatoriem un telefoniem ir tikai daži piemēri. Ar Mini Jack un USB ieejas atbalstu, šīs austiņas piedāvā neticamu elastību, lai tu varētu spēlēt, skatīties filmas un TV seriālus, klausīties mūziku vai sarunāties ar draugiem! Izbaudi laiku ar ONIKUMA K9!

Iekļauts

  • Austiņas ar mikrofonu
  • Rokasgrāmata
  • Adapteris
  • Kaķa ausis

Savienojuma spraudniscits
Savienojuma spraudnis3,5mm

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas