EJEAS Q2 motorcycle intercom

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

6545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

25116
5906168433955

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 08.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
iespējams pēc 08.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

EJEAS Q2 Motorcycle Intercom

EJEAS Q2 motociklu interkoms ir daudzfunkcionāls ierīce, kas uzlabo drošību un komfortu saziņā braucot. Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām un tādām funkcijām kā Bluetooth 5.1, trokšņu samazināšana un 3D skaņas atbalsts, lietotāji var baudīt kristāldzidru saziņu. Ūdensizturība, ilgs darbības laiks un intuitīvas lietošanas iespējas padara EJEAS Q2 par nenovērtējamu pavadoni ikvienam motociklistam.

Uzlabota saziņa un skaņa

Pateicoties Bluetooth 5.1 tehnoloģijai, EJEAS Q2 nodrošina stabilu un ātru savienojumu, ļaujot nevainojamu saziņu starp braucējiem līdz pat 800 metru attālumā. Papildus izcilai skaņas kvalitātei šī tehnoloģija arī samazina enerģijas patēriņu, rezultātā iegūstot iespaidīgu akumulatora darbības laiku. Lietotāji var baudīt 24 stundas interkomu darbības, 260 stundas gaidīšanas režīmā un līdz 30 stundām mūzikas atskaņošanas.

Skaņas skaidrība visos apstākļos

EJEAS Q2 izmanto modernus trokšņu slāpēšanas algoritmus un piedāvā skaņu ar 3D efektu, garantējot ārkārtīgi skaidru un apkārtējo skaņu. Tas nodrošina, ka pat trokšņainā vidē saziņa paliek skaidra un nesagrozīta. Šis, apvienojumā ar zemu enerģijas patēriņu, padara šo modeli par ideālu izvēli garām ceļojumiem.

Funkcijas vieglai lietošanai

EJEAS Q2 ir aprīkots ar vairākām funkcijām, kas atvieglo tā lietošanu braucot. Balss asistents, ko aktivizē ar vienu sekundi ilgu pogas turēšanu, ļauj viegli kontrolēt bez roku novākšanas no stūres. Turklāt interkoms piedāvā ātru pārošanu, automātisku zvanu atbildēšanu un tālvadības iespēju. To papildina iebūvēta FM radio, lai ceļojums būtu vēl patīkamāks.

Iekļauts

  • Motociklu interkoms
  • Austiņas
  • Klips
  • Klips ar melnu uzlīmi
  • Velcro austiņām
  • USB-C kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata

Savienojuma spraudnis3,5mm

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām