Gaming headphones ONIKUMA X15Pro Pink Cats Ears X15PROP with cat ear

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

2845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 151 vienības

24740
X15PROP with cat ear
6972470562293
ONIKUMA

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

ONIKUMA X15 PRO austiņas ar kaķa ausīm

ONIKUMA X15 PRO austiņas ir fantastiska izvēle tiem, kas mīl jaukus sīkrīkus - izgatavotas no rozā plastmasas un aprīkotas ar piestiprināmām kaķa ausīm, tās radīs sajūsmu tiešsaistes sanāksmēs ar draugiem, bet arī būs brīnišķīga daļa no cosplay vai stilīga papildinājuma ikdienas apģērbam. Parādiet pasaulei savu iekšējo šarmu ar ONIKUMA X15 PRO!

Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/1

Augstākās kvalitātes skaņa

Vai jums patīk klausīties mūziku vai skatīties filmas, seriālus vai anime ar lielisku skaņas kvalitāti? ONIKUMA X15 PRO ir austiņas, kas aprīkotas ar 50mm skaļruņiem - to dizainā tiek izmantoti grafēna diafragmas, lai jūs varētu dzirdēt katru vārdu no sava iecienītā dziedātāja vai k-drāmas varoņiem. Skaidra stereo skaņa visaugstākajā kvalitātē sniegs jums daudz prieka un baudas!

Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/6

Jūsu komforts ir pirmajā vietā

Austiņas ir izstrādātas, domājot par jūsu komfortu - jūs varat tās valkāt ilgu laiku, nejust diskomfortu. ONIKUMA X15 PRO ir elpojošas spilventiņi, kas izgatavoti no ekoloģiskās ādas, kas ne tikai izskatās kārtīgi un ir viegli tīrāmas, bet arī ir patīkama, ādai draudzīga tekstūra. Regulējamā galvas lente ļauj pielāgot austiņu izmēru, lai apmierinātu dažādu vecumu un galvas izmēru lietotāju vajadzības. Vēl vairāk, jūs varat ne tikai pagriezt mikrofonu par 360 grādiem, bet arī to atvienot un pievienot atkal, kad vēlaties ar kādu parunāt.

Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/5

Izbaudiet lielisku zvanu kvalitāti

ONIKUMA X15 PRO austiņām ir trokšņu slāpējošs mikrofons, lai sarunas, smiekli un ieraksti būtu viegli un ērti, un jūsu balss skaidra un saprotama. Uz kabeļa, kas savienots ar austiņām, ir panelis, ar kuru varat regulēt skaļumu, kā arī ieslēgt un izslēgt mikrofonu.

Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/1

Spīdiet jebkurā situācijā

ONIKUMA X15 PRO iedegas dažādās krāsās, tiklīdz jūs tās savienojat ar ierīcēm ar 3.5mm Micro Jack vai USB, tāpēc jūs varat jautri spēlēt, klausoties mūziku no sava telefona, spēlējot Nintendo Switch, Xbox, PC, Playstation un citiem! Unikālais austiņu dizains uzsvērs jūsu raksturu un personību pilsētā, straumējot vai tiekoties ar draugiem - parādiet, kas esat, ar ONIKUMA X15 PRO jau šodien. Iekļautās kaķa ausis pievienos šarmu un unikālumu jebkurā vietā, kur dodaties!

Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/9

Universālums

Vai jūs novērtējat sīkrīkus, bet spēlēšana nav jūsu iecienītā? ONIKUMA X15Pro austiņas ir ierīce, kas nav paredzēta tikai PC, Nintendo Switch, Xbox vai Playstation spēlēm, bet arī ļauj skatīties filmas, klausīties mūziku un veikt zvanus. Ar atbalstu gan Mini Jack, gan USB ieejām, šīs austiņas ir ārkārtīgi universālas, nodrošinot prieku gan dedzīgiem spēlētājiem, mūzikas mīļotājiem, filmu faniem un tiem, kas mīl sarunāties ar draugiem tiešsaistē!

Onikuma/X15Pro-Cat-Ear/2

Komplektācijas saturs

  • Austiņas ar mikrofonu
  • Rokasgrāmata
  • Adapteris
  • Kaķa ausis - 1 pāris.
Savienojuma spraudnis3,5mm

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas