Gaming headphones ONIKUMA K9 Black K9B

Rated 5/5 based on 1 customer reviews

3445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 460 vienības

24735
6972470561050
ONIKUMA

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Gaming headphones ONIKUMA K9 Black

Vai jums patīk spēlēt spēles un sarunāties ar draugiem serveros? Varbūt jūs baudāt mūziku, kamēr pastaigājat pa pilsētu un vēlaties izcelties? Varbūt jums vienkārši patīk jaukas lietas, bet rozā ir par daudz? Jebkurā gadījumā, ONIKUMA K9 austiņas ir fantastiska izvēle! Ar stilīgu dizainu, mirdzošiem elementiem un noņemamām kaķa ausīm, šīs austiņas ne tikai izcels jūs no pūļa, bet arī piešķirs jūsu dzīvei bērnišķīgu prieku. Aprīkotas ar izciliem skaļruņiem, kas piedāvā reālistisku, augstas kvalitātes skaņu, izturīgu materiālu konstrukciju un ērtām spilventiņām, ONIKUMA K9 austiņas ir par stilu un kvalitāti!

Onikuma/K9-Black/2

Pilnīga kontrole jūsu rokās

ONIKUMA K9 austiņas ļauj jums pielāgot skaņu atbilstoši jūsu vēlmēm. Jūs varat brīvi pielāgot augsto, zemo un vidējo frekvenču toņus, lai vēl dziļāk iegrimtu spēļu vai iecienītā TV seriāla pasaulē. Turklāt ērta vadības poga atrodas austiņu kabelī, ļaujot viegli pārvaldīt skaļumu un ieslēgt vai izslēgt mikrofonu.

Onikuma/K9-Black/7

Pielāgošanas iespējas

ONIKUMA K9 austiņas ir izstrādātas maksimālam valkāšanas komfortam, pat ilgstošas lietošanas laikā. Tām ir elpojoši ekoloģiskā āda spilventiņi, kas ne tikai izskatās estētiski pievilcīgi un ir viegli tīrāmi, bet arī ir ādai draudzīgi. Ar regulējamu galvas siksnu jūs varat pielāgot austiņu izmēru, lai tas atbilstu dažādām vajadzībām, apmierinot dažādu vecumu un galvas izmēru lietotājus. Mikrofons var tikt ērti paslēpts austiņu korpusā, lai nodrošinātu elastīgu lietošanu atbilstoši jūsu vajadzībām. Turklāt iekļautās kaķa ausis var viegli pievienot un noņemt atbilstoši jūsu vēlmēm!

Onikuma/K9-Black/6

Vairāk nekā tikai spēlēm

ONIKUMA K9 austiņas nav paredzētas tikai spēlēm; tās var pieslēgt dažādām ierīcēm, tostarp Playstation, Xbox, Nintendo Switch, datoriem, planšetdatoriem un telefoniem, tikai dažas nosaucot. Ar Mini Jack un USB ieejas atbalstu, šīs austiņas piedāvā ievērojamu elastību, ļaujot jums spēlēt spēles, skatīties filmas un TV šovus, klausīties mūziku vai sarunāties ar draugiem! Izbaudiet laiku ar ONIKUMA K9!

Onikuma/K9-Black/3

Iepakojuma saturs

  • Austiņas ar mikrofonu
  • Instrukciju rokasgrāmata
  • Adapteris
  • Kaķa ausis - 1 pāris
Savienojuma spraudniscits
Savienojuma spraudnis3,5mm

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas