Oneodio A71D wired headphones (black) A71D

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

3145 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 23 vienības

24542
A71D
6974028140083
OneOdio

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Oneodio A71D wired headphones (black)

Vai jūs strādājat attālināti? Vai jums ir garas sarunas ar draugiem tiešsaistē? Vai arī jums patīk ienirt labas spēles pasaulē? Neatkarīgi no jūsu aktivitātes, OneOdio A71D austiņas nodrošinās jums labāko klausīšanās pieredzi. Noņemamais omnidirekcionālais mikrofons efektīvi samazina fona troksni, tāpēc jūsu sarunu biedri skaidri dzirdēs visu, ko vēlaties viņiem pateikt. Austiņas darbojas ar lielāko daļu spēļu platformu un atbalsta konsoles no labi zināmiem ražotājiem, piemēram, PS, Nintendo Switch, XBox utt. Produktam ir salokāma konstrukcija un apdare, tāpēc jūs varēsiet izbaudīt ilgstošu komfortu.

Fantastisks skaņas kvalitāte

Oneodio A71D austiņas garantē izcilu skaņas kvalitāti. 40 mm skaļruņi nodrošina precīzu reprodukciju, un plašais frekvenču diapazons ļaus jums dzirdēt kristāldzidras augstās notis un dziļi emocionālas basus. Izbaudiet bagātīgu muzikālo detaļu un ļaujiet sev vēl vairāk ienirt savā iecienītajā spēlē!

Dizains, kas pelnījis uzmanību

Tagad austiņu lietošana būs vēl ērtāka! Oneodio A71D izceļas ar salokāmo dizainu, tāpēc jūs varat viegli uzglabāt austiņas, kad tās nav nepieciešamas. Turklāt jūs varat viegli pielāgot tās savām vajadzībām ar regulējamo galvas siksnu, un iespēja pagriezt ausu spilventiņus ļaus jums atklāt ausi, neizņemot austiņas no galvas. Ļoti mīkstās apdares galvas siksnai un ausu spilventiņiem nodrošinās jums pilnīgu komfortu pat ilgstošas lietošanas laikā.

Ar vai bez mikrofona

Austiņas ir aprīkotas ar noņemamu mikrofonu, kas ļaus jums ērti veikt balss zvanus. Mikrofons ir omnidirekcionāls, kas nozīmē, ka tas apkopo apkārtējo skaņu apļveida veidā. Saņemtā signāla skaņa ir ļoti dabiska, tāpēc jūsu sarunu biedri skaidri dzirdēs visu, ko vēlaties viņiem pateikt. Izbaudiet augstas kvalitātes sarunas vai atvienojiet mikrofonu, kad tas nav nepieciešams!

Plaša saderība

Produkts darbojas ar plašu aprīkojuma klāstu, un, pateicoties 3.5mm mini jack savienotājam, jūs to varat pieslēgt gandrīz jebkuram ierīcei. Austiņas ir saderīgas ar lielāko daļu spēļu platformu un lieliski darbosies ar PS, Nintendo vai XBox. Izbaudiet perfektu ienirt jebkurā spēlē!

Iekļauts

  • Oneodio A71D austiņas ar iebūvētu audio kabeli x 1
  • Noņemams mikrofons x 1
  • Pagarināšanas kabelis Y x 1
  • Lietotāja rokasgrāmata x 1
Savienojuma spraudnis3,5mm
Savienojuma spraudniscits

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas