Gaming headphones Edifier HECATE G2 II (black) G2 II black

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

4446 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

24117
G2 II black
6923520240685
Edifier

Jauns

Delivery Instore
iespējams pēc 08.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
iespējams pēc 08.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
iespējams pēc 08.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
iespējams pēc 08.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

Apskatīt līdzīgus produktus

Edifier G2 II spēļu austiņas

Izbaudiet dinamisku spēlēšanu un neļaujiet pretiniekam jūs pārsteigt. Edifier G2 II spēļu austiņas ir aprīkotas ar 50 mm skaļruņiem, kas nodrošina kristāldzidru skaņu. 7.1 telpiskā skaņa garantē neticami iespaidīgu pieredzi, un 6 mm elektretu mikrofons ļauj brīvi sazināties ar citiem spēlētājiem. Vēl vairāk, krāsainā RGB apgaismojums piešķir produktam unikālu spēļu sajūtu.

Augstas kvalitātes skaņa dziļākai iegremdēšanai

Justies kā sava iecienītā nosaukuma varonim un kļūstiet vēl vairāk iegremdēts spēlē. Nākotnes paaudzes NdFeB transducents ar kompozītmateriālu diafragmu nodrošina skaidru, bagātīgi detalizētu augstas izšķirtspējas audio. Austiņas piedāvā arī pārsteidzošu 7.1 telpisko skaņu, tāpēc jūs viegli orientēsieties spēles pasaulē, atradīsiet savus pretiniekus un paredzēsiet viņu kustības. Ar Edifier G2 II jūs viegli sasniegsiet uzvaru!

Pielāgotas spēlētāju vajadzībām

Spēlējiet tik ilgi, cik vēlaties, un nebaidieties no noguruma. Edifier G2 II austiņas izceļas ar pārdomātu, ergonomisku dizainu. Tās ir neticami vieglas un ērtas. Īpaši izstrādātās ausu daļas perfekti pieguļ jūsu ausīm, tomēr ir pietiekami mīkstas, lai izvairītos no neērtas spiediena. Ja nepieciešams, jūs varat arī viegli atvienot un notīrīt tās, tādējādi pagarinot to kalpošanas laiku un novēršot baktēriju izplatīšanos.

Augstas kvalitātes mikrofons - brīvi plānojiet taktiku ar citiem spēlētājiem

Ja jums patīk tīkla spēles, jūs noteikti zināt, cik svarīga var būt saziņa ar citiem spēlētājiem. Lai atvieglotu saziņu ar citiem komandas locekļiem, G2 II austiņas ir aprīkotas ar elektretu omnidirekcionālo mikrofonu ar trokšņu slāpēšanu. Pateicoties tās regulējamajam dizainam, jūs varat viegli pielāgot to savām vajadzībām. Ja tas jums uz brīdi nav nepieciešams, nav problēmu! Jūs varat to vienkārši atvienot jebkurā laikā.

Spēļu RGB apgaismojums

Apbalvojiet sevi ar austiņām, kas perfekti atbilst jūsu stilam. G2 II ir aprīkotas ar uzlabotu krāsainu LED apgaismojumu. Dinamiskie apgaismojuma efekti noteikti patiks daudziem lietotājiem. Pabeidziet savu spēļu zonu ar funkcionālu, bet stilīgu aksesuāru un izbaudiet katru spēli. Edifier spēļu austiņas palīdzēs jums sasniegt jaunus rekordus!

Savietojams ar jūsu aparatūru

Nav svarīgi, uz kāda aprīkojuma jūs spēlējat - ar Edifier jūs gandrīz vienmēr varat izbaudīt augstākās kvalitātes skaņu. G2 II austiņas ir savietojamas ar lielāko daļu populāro ierīču, kas pieejamas tirgū. Tās lieliski darbojas ne tikai ar datoriem un klēpjdatoriem, bet arī ar PS4 konsolēm. Ieslēdziet savu iecienīto spēli, uzlieciet jaunas austiņas un dodieties iekarot vēl vienu fantāziju zemi!

Iekļauts

  • Austiņas
  • Mikrofons
  • Mikrofona sūklis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Savienojuma spraudnis3,5mm

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Piegādes laiks no 3 nedēļām