Austiņas - Sony wireless earbuds LinkBuds WF-L900, white WFL900W.CE7 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Bezvadu austiņas uz ausīm
  • Digitāli pielāgojama trokšņu slāpēšana
  • Akumulatora darbības laiks 5,5 h, uzlādes korpuss 17,5 h ātrai uzlādei
  • Īpaši mazas, vieglas un īpaši piemērotas
  • Pret šļakatām un sviedriem izturīgs dizains

Sony wireless earbuds LinkBuds WF-L900, white WFL900W.CE7

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

17545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 1 vienība

57025
WFL900W.CE7
4548736132108
Sony

Jauns

Delivery Instore
24.09 - 04.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
25.09 - 05.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
25.09 - 05.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
24.09 - 04.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Saglabāt katru pasauli ieslēgtu

LinkBuds ideāli savieno visas jūsu pasaules, pateicoties atvērtā gredzena dizainam, kas ļauj jums jebkurā laikā dzirdēt zvanus, mūziku un citu tiešsaistes saturu, kā arī apkārtējās vides skaņas caurspīdīgi, nejūtot neko pie auss. Mazas un vieglas, ar īpaši piemērotu stilu, kas nodrošina ērtu valkāšanu stundām ilgi, tās nodrošina, ka vienmēr esat savienots ar savu dzīvi, lai nekad neko nepalaistu garām.

Savienoti un apzināti

Jaunizstrādātais gredzenveida draivera bloks ar atvērtu diafragmas centru, kas nodrošina skaņas caurspīdīgumu, ļauj skaidri dzirdēt apkārt esošās skaņas. Jūs dzirdēsiet, kad kāds zvana jūsu vārdu zvana zvana laikā, un varēsiet tērzēt ar draugiem, klausoties mūziku.

Īpaši mazs un viegls

Aptuveni četrus gramus smagās un ārkārtīgi mazās LinkBuds ir miniaturizācijas brīnums. Atšķirībā no parastajām austiņām aizsargvirsma, kas nosedz skaļruņa membrānu, ir integrēta korpusā, tādējādi ietaupot vietu.

Ērti un droši pieguļ

LinkBuds austiņās ir apvienota forma, kas perfekti atbilst cilvēka ausij, un ergonomisks dizains, kas nodrošina stabilāku pieguļšanu. Mēs esam izstrādājuši LinkBuds austiņas, izmantojot plašus ausu formas datus, kas apkopoti kopš pasaulē pirmo austiņu ievietošanas 1982. gadā.

Skaidri dzirdiet zvanus un mūziku

Veiciet zvanus bez trokšņiem, lai sarunas būtu kristālskaidras. Klausieties mūziku augstā skaņas kvalitātē ar saspiestiem skaņdarbiem, ko atjauno mūsu digitālā skaņas uzlabošanas sistēma (DSEE), lai jūsu iecienītākās grupas un mākslinieki vienmēr skanētu lieliski.

Autentiska, dabiska skaņa

Izbaudiet labi sabalansētu, augstas kvalitātes skaņu ar skaidru vidēji augstu diapazonu. Mūsu integrētais procesors V1 atveido visas mūzikas detaļas ar minimāliem izkropļojumiem, nodrošinot autentisku klausīšanās pieredzi. Īpaši izstrādāts 12 mm gredzenveida skaļrunis ar augstas atbilstības (zemas atsitiena pakāpes) diafragmu nodrošina bagātīgu, labi sabalansētu skaņu.

Sniedziet savai iecienītākajai mūzikai jaunu skanējumu

Ja oriģinālais mūzikas avots ir saspiests, tas zaudē augstfrekvences elementus, kas dziesmai piešķir detalizētību un bagātību. Mūsu digitālā skaņas uzlabošanas programma (DSEE) tos precīzi atjauno, lai iegūtu augstas kvalitātes skaņu, kas ir tuvāka oriģinālajam ierakstam.

Vienkārši pieskarieties pie auss

LinkBuds austiņas var būt nelielas, taču tas nenozīmē, ka tās ir grūti lietot. Izmantojot funkciju Wide Area Tap, mūzikas atskaņošanas vadībai varat izmantot dubultus vai trīskāršus pieskārienus pie jebkuras no ausīm, lai kontrolētu mūzikas atskaņošanu, tāpēc nav nepieciešams pieskarties pašām LinkBuds austiņām, lai tās darbinātu.

Automātiski pielāgo skaņas skaļumu videi

Adaptīvā skaļuma kontrole ir gudra funkcija, kas automātiski optimizē skaļumu atkarībā no atrašanās vietas. Izbaudiet mazāku skaļumu klusās vietās un lielāku skaļumu trokšņainākās vidēs.

Runājiet un dzirdiet tikai apkārtējo skaņu

Varat iestatīt, lai funkcija Speak-to-Chat automātiski apturētu mūzikas atskaņošanu, tiklīdz ar kādu runājat, lai jūs varētu dzirdēt tikai apkārtējo skaņu un turpināt sarunu - tas ir ērti, ja vēlaties, lai austiņas būtu ieslēgtas, vai arī jūsu rokas ir aizņemtas. Un, kad tērzēšana ir beigusies, mūzika atkal sāks skanēt automātiski.

Vadība ar balsi

Saņemiet palīdzību brīvroku režīmā. Vienkārši sakiet "OK Google" vai "Alexa", lai aktivizētu vēlamo balss palīgu. Izbaudiet izklaidi, sazinieties ar draugiem, iegūstiet informāciju, klausieties mūziku un paziņojumus, iestatiet atgādinājumus un daudz ko citu. Ar balsi varat pat kontrolēt austiņu funkcijas, piemēram, pārbaudīt atlikušo akumulatora uzlādes līmeni. Izmantojot Google Assistant vai Siri, varat arī klausīties un mijiedarboties ar saviem e-pasta ziņojumiem programmā Microsoft Outlook un pievienoties Microsoft Teams, izmantojot Google Assistant vai Siri.

Savienojuma tipsPatiesi bezvadu (True Wireless)
Savienojuma spraudnisBluetooth
Austiņu tipsIeliekamās (Earphones)

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas